ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

האם אנו באמת שמים לב שאחרי כל מחשב יש אדם עם רגשות

עוד..
לפני 10 שנים 3 חודשים #611 על ידיי שיראל
ומאחר ועברת על סעיף 283 לחוק העונשין. הנני דנה אותך לחזור לבית המדרש להשכיל בדיני "גניבת דעת" (מסכת בבא קמא פרק ז' משנה ג') נכתב כי "שבעה גנבין הן: הראשון שבכולן גונב דעת הבריות...ולא עוד אלא שמעלין עליו שאילו היה יכול לגנוב דעת העליונה היה גונב, שכל הגונב דעת הבריות - נקרא גנב."
על פוסט זה מודים לך: lilo, ביטר

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

• a Guest
  • יוצר הפוסט
לפני 10 שנים 3 חודשים #640 על ידיי a Guest
כאשר כל המנהלים בצ'ט מחליפים נקים ושמים בוטים עם כל מיני שמות שונים ומשונים זה מותר . זה נותן דה לגטימצייה גם לאחרים לעשות זאת, לא גנבתי ולא אגנוב ,צ'ט מלכתחילה הוא אנונימי אז חדלו מבלבולי מח ......
ביטר לך יש הרבה לפשפש על המערכת ,ועל ההנהלה ,אם כבר מדברים על פשפוש במעשים.

וברור וטבעי שרק המנהלים מגיבים פה ,מפאת שהיטב חרה לכם על הקיקיון.
קבלו את האמת ממי שאמרה ועל תתעסקו עם תירוצי סרק.

ועל זה נאמר "נאה דורש נאה מקיים"

ערב טוב ונפלא לכם

עוד..
לפני 10 שנים 2 חודשים #642 על ידיי קוקאי5
ראשית מנהלים שמים בוטים ולא מדברים מהם. כי אם לוכדים חארות כמוך שמטרידים מצוטטות ותיכף נפרט.
ומה שההנהלה עושה במקום הזה משיקולי ניהול ..לא נותן לך לגיטימציה להכנס בניקים אחרים ולתרץ את החלאתיות שלך .

אתה יצור מסכן שנכמרו רחמיי עליו כששמעתי אותך ואת החשיבה שלך בטלפון בשיחת ועידה שהתעקשת לקיים..
אבל לא עוד!
אתה כל כך חסר בטחון שאתה ממציא לנו שאתה עורך דין בשעה שאינך יודע קרוא וכתוב. וזאת על מנת לייצר סוג של אולי כבוד והרתעה אבל אתה לא מדגדג לנו את הביצים..כמו שאמרתי רק רחמים.<ורוב המצוטטים שואלים אותי מה עושים עם אדיוט שבטוח שהוא עורך דין>
אתה כל כך חסר בטחון ומסכן שאתה נכנס בכינויים של בחורות לפרגן לעצמך ולהלל ולשבח את עצמך בפרטי של מנהלים פה ...אתה בעצמך בכינוי של בחורה נכנסת לי לפרטי וכתבת לי שאם של1מי לא פה אני עוזבת את הצאט...רק שאתה כזה אהבל שלא הבנת שאני רואה שזה אתה בעצמך.
אתה כל כך חסר בטחון שאתה כופה על מצוטטות טובות לב כמו שורטי ללכת לקוקאי ולהגיד לו שבלעדי של1מי הצאט משעמם ולא שוווה..והיא מרחמת עליך ובאה אליי אומרת לי מה אני אמורה לעשות עם הדביל הזה?
אתה כל כך חסר בטחון שאתה מאיים פה על חדרים שבלעדיך החדר לא יצליח ובשביל שהוא יצליח שיתנו לך ניהול. <וגם פה שואלים אותי אנשים מה עושים עם האדיוט הזה>
אתה כל כך חסר בטחון שעשית הכל בשביל למצוא את הדרך לעבור חסימה...כדיי להכנס לצאט אחרי חסימה ולהגיד תראו אותי אני תותח על במחשבים אי אפשר לחסום אותי...
אז לידיעתך כל ילד בכיתה א יודע לעבור חסימה.. השאלה היא כמה זה חשוב לי בשביל להתאמץ לחסום אותך לגמרי.. כי תאכלס כל פעם שאתה עובר חסימה זה עוד 10 אגורות לאתר..
כי זה איי פי חדש..וככה כשאני קונה קונדומים אני חושב עליך כי זה על חשבונך.

עכשיו כל זה נסבל. כי אתה לא אשם שאתה חסר בטחון, איך שאתה נראה לא מאפשר משהו אחר...זה נאמר על ידיי אלה שהתעקשת להפגש איתן ...
וזה מוביל אותי לדבר הכי חלאתי שעשית פה עם המצוטטת קסם
הישגת בדרך לא דרך את כתובת העבודה שלה..והלכת אליה לעבודה מבלי שהיא תדע...ומבלי לתאם איתה..הבהלת את הבחורה ועירערת לה את הבטחון בצאט.
מעשה כזה הוא מעשה של פסיכי שלא לאמר חולה נפש כפייתי...
אדם שעושה כאלה מעשים מוגדר בחוק סכנה לציבור <במיוחד לנשים>.
אז מי אתה שתטיף לנו פה על "מאחורי כל מחשב עומד אדם עם רגשות..."

עד היום ריחמנו... כי אתה ראוי לרחמים...אבל הרחמים האלה עשויים לפגוע במצוטטים אחרים שאתה פה לכאורה כל כך דואג לרגשותיהם...ואז נצטרך לרחם על אלה שריחמו עליך
אז לא עוד
לא רוצים אותך פה יותר גם בתור ליצן...
מקומך בחיריה

בכבוד רב
מומחה לרגשות וחארטות אחרי מחשב

דוקטור קוקאי5
מתמחה אצל דוקטור קליין
על פוסט זה מודים לך: שיראל, פאזל, Lioness1212

עורכים ראשיים: קוקאי5