ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

ריקנות ,מין ,מחשבה

עוד..
לפני 10 שנים 3 חודשים #584 על ידיי Lioness1212
אני נוטשת כל עמדה, מחפשת אידאולוגיה שתסתדר לי. אשכים תלויים לי על הצוואר, כדי שלא אשכח אף פעם מי חונק אותי בלילה. ראיית עולם מפוכחת,ששוכחת כליל מה שלמדתי אתמול, ומבינה שהכול מגמתי, טעון בכסף,מין ואלכוהול. חברה אנושית,ריקה מתוכן, משעמם להזדיין,משעמם לאונן, המוח מתנוון, הידידות אוזלת. אין לי סבלנות לחפש מילים גבוהות יותר, העולם מטורף רץ אחריי במסדרונות של מוסדות חינוך לחולי נפש!! מרגישה נוזלת,לתוך הטמטום שעוטף אותי מכל עבר, שגרה מעייפת,בנאליות חרדה נוחה,ייאוש מתורגל חלק מעולמי הירוק והמגולגל.. שתי נשיקות והנה .. כבר היינו אהבנו,נפרדנו,בקול רעם,בקול צווחה אורגזמה אחת וחדלנו.. זונות של רגש ,עם פונטציאל לשדרוג. חיפשתי חום ונכוויתי, שברתי מוסכמה ,התאהבתי מהר והנה.. הרכבת חולפת ואני עדיין בתחנה.. עוד פועלת על קיטור .. סוטה מהמסלול כשנוסעת.. מסתכלים עליי הפוך. אין בי רגש נוסף שיכול להכיל בורות, הטיפשות היא סוג זול של נוחות, העצלות מגבה אותה ומרפדת את הישבן כך שלא נרצה לקום. חיה מעכשיו לעכשיו, מנסה את הציפורניים לחדד בשביל לשרוד. שורטת,עולה.. מתהפכת.. ואז ההוא בא ושוב שם לי את האשכים על הצוואר שאיתם אני נחנקת..
קבצים מצורפים:
על פוסט זה מודים לך: קוקאי5, שיראל, פאזל

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 10 שנים 3 חודשים #585 על ידיי לואיס
תשובה של: לואיס בנושא: ריקנות ,מין ,מחשבה
לביאה זה כ"כ נכון תקציר מנהלים חזק ועייני ,זו מציאות חיינו לטוב ולעוד יותר טוב (תמיד חיובי),את אישה מדהימה ואת במקום הנכון רק שכנראה בזמן הלא נכון . אני תרגמתי את החיים שלי להומור וכמה שיותר . תמצאי את המשוואה הטובה עבורך . יום מקסים לאישה מהממת . לואיס .
על פוסט זה מודים לך: Lioness1212

עוד..
לפני 10 שנים 3 חודשים #586 על ידיי Lioness1212
תשובה של: Lioness1212 בנושא: ריקנות ,מין ,מחשבה
חח לואיס זו רק מטאפורה אין חיובי או שלילי .:)

עורכים ראשיים: קוקאי5