ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

דיווח שבועי משטח טרנד

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #822 על ידיי קוקאי5
ברצוני להוסיף לדיווח של שיראל דיווחים מבית הנשיא איציק

איציק לצינקר....אם תמשיך אני אקח אותך לבית משפת !
יחי נשיאינו שומר חוק וצדק!

נוסף לזה בזירה הפולטית אחרי מעל שנה של נתק בין טראמפ לקים ג'ונג-און
חזרו לשולחן הדיונים טראמפ <קוקאי5> וקים ג'ונג-און <פלפל>

סקופ השבוע בצאט טרנד לדעתי היה שתלהבת אמרה שחסרה לה מצוטטת שהייתה עולה למצלמה הרבה והיא אינה זוכרת את הכינוי שלה ...
לילו בשיא תמימותה ביקשה תיאור של אותה גולשת על מנת אולי לעזור בפיענוח...
אז תלהבת נתנה תיאור מדוייק "היא הייתה עושה המון קטעים"
המשטרה הרכיבה קלסתרון... על פי התיאור ואנו מקווים לעלות על עקבותיה

עד כאן מכתבינו בשטח
ברהנו טגניה קוקאי5

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #823 על ידיי משובשששש
כמו דיווח ראשוני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
על פוסט זה מודים לך: שיראל

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #824 על ידיי אנדי202
דרמה בצט טרנד. מתדלק מספר שיצא לצימר עם בחורה חתיכה וחגג כל הלילה. בבוקר התעורר ומצא את עצמו על הריצפה לבד. מתדלק הרים את עצמו ויצא לחפש את הבחורה בחדר פנטזיה , שם ראה את אמיר מביט בשקיקה על כל ניק של בחורה שנכנסת לחדר. המשיך מתדלק לחפש את הבחורה ונכנס לחדר של מהממת. מתדלק ביקש לראות את הפנים של מהממת על מנת לוודא שאכן זו הבחורה שהיה איתה אבל מהממת סירה להראות לו פנים ומה שראה זה רק ציצי וסיגריות. הלך מתדלק עצוב לחדר אחווה ורעות והמתין במקום שעה וחצי אבל אין קול ואין עונה , שממה , מדבר. עזב מתדלק את החדר והלך לחפש את הבחורה בחדר של הזאב של המתין חצי שעה יחד עם הזאב מה שגרם למתדלק לאבד עשתונות ולצלצל לפסיכיאטר שלו. לאחר טיפול מהיר ויעיל של הפסיכיאטר חזר מתדלק לעצמו ונכנס לחדר טרנד וסיפר לכולם על החוויות בצימר . לפתע צץ לו במצלמה בחור עם כובעשמביט בכל הניקים ונראה מאוד עצבני שרק מחכה שמישהו יזרוק מילה על מנת שיהיה פיצוץ :)
לפתע צצו להם קוקאי שיראל ולילו בכללי והתחילו לספר על דיווח מהשטח של הצט.. לקח לאנשים 33 דקות להבין על מה הם מדברים :) הבחור במצלמה מתחיל להתעצבן ומסדר את הכובע שלו סימן שעומד להיות מכות. זה הזמן שלי לפרוש לפני שיהיה סלט ....לפתע גלידה נכנסת (נראה לי שהיא איחרה מעט ) וכרגיל שלום שלום .. אבל אני צריך לפרוש .
עד כאן חדשות מהשטח התחזית : בחדר מהממת חם מאוד עם ממטרים של הגברים. בחדר פנטזיה מעונן חלקית. בחדר אור ירח גשמים עזים. ובחדר טרנד שמש חזקה (הבחור במצלמה עם כובע בגלל השמש בלילה חח )
לילה טוב
על פוסט זה מודים לך: שיראל, גלי דה, -silence

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים - לפני 6 שנים 10 חודשים #825 על ידיי -silence
תשובה של: -silence בנושא: שיראלההה ♥♥
אוהבים אותך גם !! חחח רעיון אדיר.. צחקתי על הבוקר עם הקפה..
אני יודעת שזה לא מי שאת רוצה תמיד, ויש לפעמים בלילות אנשים לא כאלה נחמדים, אבל אל תדאגי יש בצ'ט אנשים שישנים כל ערב ומקיצים בלילות, דופקים משמרת לילה.. חה חה

אתם לא לבד... :-)
(ותפסיקי לעבוד משמרת ערב)

מצוות העייפים והעייפות ♥ יום מקסים.
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 10 חודשים עי -silence.
על פוסט זה מודים לך: שיראל, א2יטלטול

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #826 על ידיי האחת
תשובה של: האחת בנושא: לשיראל
שיראל מותק אני לא אמרתי לך סתמי, אלא הגבתי למה שכתבת,וכתבתי לך... אל תגיבי בטיפשות למה שאת לא יודעת, ורק אני וקוקאי יודעים למה הגבתי ככה , ואני לא כעסתי על קובי שהקדיש לי את השיר המטופש הזה, אלא על קוקאי ורק הוא יודע למה,ובכל אופן זה בכלל לא מתאים לי להגיב ככה בכללי ,ושיראל מותק את אישה כביכול דתייה אז תכבדי את עצמך ואל תנסי להיות אהודה בהמצאות על חשבון אנשים
על פוסט זה מודים לך: שיראל

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #827 על ידיי האחת
תשובה של: האחת בנושא: לשיראל
נ.ב אוהבים אותך "שיראל"

עורכים ראשיים: קוקאי5