- הודעות 85
- תודות התקבלו: 43
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
הטברנה
לפני 6 שנים 10 חודשים #963
על ידיי eran245
לילה טוב,
לצערי בחודשיים האחרונים יש פה תופעה קשה של "טברנה" , גולשים באים לקלל להציף ולריב, ב2012 קהילת טרנד הייתה קטנה ומאוחדת עם אנשים איכותיים .
מה שקרה מ2014 שכל מיני אנשים אלימים הגיעו מהבלוג טיוי ומהצט של תפוז ופשוט החריבו את חדר טרנדים שהיה מיועד למי שגלש בצט טרנד הישן. יותר גרוע מזה הם הצליחו לסכסך בין גולשים וותיקים של טרנד אחד עם השני והביאו לסדקים קשים בקהילה שלנו, ב2012 למשל בחיים לא קיללו אותי על רקע פוליטי ובטח שלא איימו על חיי ומאז שכל החדשים הצטרפו ומסתבר שיש מהם הרבה אנשים חשוכים וגזענים אני מקבל ללא הפסקה איומים בפרטי ובכללי וכמובן השמצות על היותי עוכר ישראל , בוגד , "מקלל חיילי צה"ל" , וכו'.
לצערי גם חלק מהגולשים הוותיקים של טרנד נדבקו בחיידק אלים ומתנהגים אליי בגסות בגלל דעה פוליטית שונה.
אני למשל בחיים לא יורד לרמה נמוכה של קללות ואלימות וירטואלית קשה, חלק מאותם חבר'ה חדשים הצליחו להתחבר למנהלים של חדר טרנדים ונהיו "מקובלים" ופשוט משתלחים בגולשים מתי שבא להם ואיך שבא להם,הגיע הזמן לשינוי ולהחזיר עטרה ליושנה ולעשות חדר לטרנדים האמתיים ולא למזויפים שמצליחים להחריב את הכללי .
אל תשכחו את מילות השיר של חג הפועלים: "Stand up, all victims of oppresion, for the tyrants fear your might!
לילה טוב וחג פועלים שמח.
לצערי בחודשיים האחרונים יש פה תופעה קשה של "טברנה" , גולשים באים לקלל להציף ולריב, ב2012 קהילת טרנד הייתה קטנה ומאוחדת עם אנשים איכותיים .
מה שקרה מ2014 שכל מיני אנשים אלימים הגיעו מהבלוג טיוי ומהצט של תפוז ופשוט החריבו את חדר טרנדים שהיה מיועד למי שגלש בצט טרנד הישן. יותר גרוע מזה הם הצליחו לסכסך בין גולשים וותיקים של טרנד אחד עם השני והביאו לסדקים קשים בקהילה שלנו, ב2012 למשל בחיים לא קיללו אותי על רקע פוליטי ובטח שלא איימו על חיי ומאז שכל החדשים הצטרפו ומסתבר שיש מהם הרבה אנשים חשוכים וגזענים אני מקבל ללא הפסקה איומים בפרטי ובכללי וכמובן השמצות על היותי עוכר ישראל , בוגד , "מקלל חיילי צה"ל" , וכו'.
לצערי גם חלק מהגולשים הוותיקים של טרנד נדבקו בחיידק אלים ומתנהגים אליי בגסות בגלל דעה פוליטית שונה.
אני למשל בחיים לא יורד לרמה נמוכה של קללות ואלימות וירטואלית קשה, חלק מאותם חבר'ה חדשים הצליחו להתחבר למנהלים של חדר טרנדים ונהיו "מקובלים" ופשוט משתלחים בגולשים מתי שבא להם ואיך שבא להם,הגיע הזמן לשינוי ולהחזיר עטרה ליושנה ולעשות חדר לטרנדים האמתיים ולא למזויפים שמצליחים להחריב את הכללי .
אל תשכחו את מילות השיר של חג הפועלים: "Stand up, all victims of oppresion, for the tyrants fear your might!
לילה טוב וחג פועלים שמח.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 6 שנים 10 חודשים #966
על ידיי ניסימיקו
ערן, העתקתי משפט מהפוסט שלך... אני למשל בחיים לא יורד לרמה נמוכה של קללות ואלימות וירטואלית קשה
אתה זוכר שאיחלת לי בכללי "פאזל מתי תקבל התקף אפילפסיה"
אז אתה לא יורד לרמה נמוכה....?
אתה זוכר שאיחלת לי בכללי "פאזל מתי תקבל התקף אפילפסיה"
אז אתה לא יורד לרמה נמוכה....?
על פוסט זה מודים לך: קוB
לפני 6 שנים 10 חודשים #972
על ידיי lilo
קודם כל , ערן צודק !
ערן לא נוהג לקלל ולאחל , בתחילת דרכו הוא אף התעלם ולא היה מגיב , בתקופה האחרונה הוא החליט שנמאס לו והוא מחזיר באותה מטבע למרות שזה לא הסגנון שלו.
מצד שני ערן..
אתה כן יודע ללחוץ על הנק' החלשות של הגולשים בכוונה, ולמרות הכל אתה עדיין מקבל גיבוי מההנהלה או לפחות ממני.
אז לפני שנאשים את הניהול בוא נפסיק להסתכל רגע כל אחד על הצד שלו בלבד.
לגבי החדר "שלנו" טרנדים
נכון , מצד אחד כבר אין האינטימיות ותרבות השיח כמו פעם בגלל כאלה ואחרים
מצד שני הוא הפך ללובי , וככה לובי נראה, עם יוזרים מכל החדרים מכל הסוגים ומכל המינים(גם בן גם בת) .
אני לא רואה את החדר חוזר לקדמותו , זה פשוט ענין של טיימינג להכנס ולהשאר כשהח'ברה שלך באיזור..
או לחילופין להפתח גם לסוג אחר של קהל.
בכל מקרה ערנוש , יש בך הרבה יותר מטרול אתה הוספת ומוסיף לצט בדרכך המיוחדת ואני שמחה שאתה איתנו .
* יצא לי קצת המורה חווה , עמכם הסליחה.
ערן לא נוהג לקלל ולאחל , בתחילת דרכו הוא אף התעלם ולא היה מגיב , בתקופה האחרונה הוא החליט שנמאס לו והוא מחזיר באותה מטבע למרות שזה לא הסגנון שלו.
מצד שני ערן..
אתה כן יודע ללחוץ על הנק' החלשות של הגולשים בכוונה, ולמרות הכל אתה עדיין מקבל גיבוי מההנהלה או לפחות ממני.
אז לפני שנאשים את הניהול בוא נפסיק להסתכל רגע כל אחד על הצד שלו בלבד.
לגבי החדר "שלנו" טרנדים
נכון , מצד אחד כבר אין האינטימיות ותרבות השיח כמו פעם בגלל כאלה ואחרים
מצד שני הוא הפך ללובי , וככה לובי נראה, עם יוזרים מכל החדרים מכל הסוגים ומכל המינים(גם בן גם בת) .
אני לא רואה את החדר חוזר לקדמותו , זה פשוט ענין של טיימינג להכנס ולהשאר כשהח'ברה שלך באיזור..
או לחילופין להפתח גם לסוג אחר של קהל.
בכל מקרה ערנוש , יש בך הרבה יותר מטרול אתה הוספת ומוסיף לצט בדרכך המיוחדת ואני שמחה שאתה איתנו .

* יצא לי קצת המורה חווה , עמכם הסליחה.
לפני 6 שנים 10 חודשים #974
על ידיי שיראל
בס"ד
ערנוש.
מה שהיה היה ומה שיש תקבל או שלא.
מבינה את הגעגוע שלך לאותה אינטימיות שהייתה בעבר אבל היא לא תחזור.
כמו שאמרה לילו, הצ'אט הוא כמו כל צ'אט. גדול שיש בו מגוון אנושי. האחד יותר מוצא חן בעיניך והשני פחות.
כל אחד בוחר את מי לקרוא, עם מי לשוחח ואל מי להתחבר.
תכיל את הקיים, תזרום עם הקיים ותנסה להפיק מהקיים את המיטב עבורך.
יצירת עניין תלויה בידנו. מינוף תלוי בך, ריתוק תלוי בך. סחיפה תלויה בך...
אל תצפה שיעשו עבורך את ה"עבודה".
יצירת אהדה סביבך תלויה בפיך.(מקלדתך) אם תמיד תבוא בשיטת הביקורת כמו שכל שנייה אתה צועק בשורות הצאט "משעמםםםם" "טברנההההההה" מילה מתנשאת שעלולה לקומם כל קורא וליצור סביבך עויינות שעלולה לתעב אותך לנצח.
האווירה נתונה בידינו. אנו יכולים להוריד אותה או להעלות אותה לצד הטוב ביותר.
למשל אמש, היינו באווירה חברית, כייפית הכוללת שידור ואז מה עשית?
פנית לשני (ליונסה) ואמרת "שני למה חזרת?" משפט שאומר את לא רצויה, את מעיקה עליי, הנוכחות שלך לא אהובה עליי וכד'.
מה חשבת... שלא תקבל ממנה תגובה זועמת? מה חשבת שלא תקבל ממני בקשה להפסיק עם זה .. כי זה מעכיר את האווירה?
ענית לי" היא התחילה איתי לא ראית מה אמרה לי לפני כמה שעות"
ערנוש חמודון (חשה הגננת רינה) אני בטוחה שכמה שעות לפני כן, הגבת לשני בהתאם ואולי אף אתה זה שגרמת לה לומר מה שאמרה.
אל תיתמם יש לך את העקיצות שלך. אנחנו מכירים אותך ולא מהיום.
עם כל האהדה שלי אליך וישנה אהדה ואתה יודע.. יש בך הומור שלפעמים קורע אותי מצחוק. אתה לא בחור טיפש וכייף לשוחח איתך על נושאים מסויימים...אבל אתה חייב לשנות גישה כלפי הזולת. חייב.. אחרת תמצא את עצמך כזאב הבודד.
תתבגר ערנוש תתבגר }{{}{}
ערנוש.
מה שהיה היה ומה שיש תקבל או שלא.
מבינה את הגעגוע שלך לאותה אינטימיות שהייתה בעבר אבל היא לא תחזור.
כמו שאמרה לילו, הצ'אט הוא כמו כל צ'אט. גדול שיש בו מגוון אנושי. האחד יותר מוצא חן בעיניך והשני פחות.
כל אחד בוחר את מי לקרוא, עם מי לשוחח ואל מי להתחבר.
תכיל את הקיים, תזרום עם הקיים ותנסה להפיק מהקיים את המיטב עבורך.
יצירת עניין תלויה בידנו. מינוף תלוי בך, ריתוק תלוי בך. סחיפה תלויה בך...
אל תצפה שיעשו עבורך את ה"עבודה".
יצירת אהדה סביבך תלויה בפיך.(מקלדתך) אם תמיד תבוא בשיטת הביקורת כמו שכל שנייה אתה צועק בשורות הצאט "משעמםםםם" "טברנההההההה" מילה מתנשאת שעלולה לקומם כל קורא וליצור סביבך עויינות שעלולה לתעב אותך לנצח.
האווירה נתונה בידינו. אנו יכולים להוריד אותה או להעלות אותה לצד הטוב ביותר.
למשל אמש, היינו באווירה חברית, כייפית הכוללת שידור ואז מה עשית?
פנית לשני (ליונסה) ואמרת "שני למה חזרת?" משפט שאומר את לא רצויה, את מעיקה עליי, הנוכחות שלך לא אהובה עליי וכד'.
מה חשבת... שלא תקבל ממנה תגובה זועמת? מה חשבת שלא תקבל ממני בקשה להפסיק עם זה .. כי זה מעכיר את האווירה?
ענית לי" היא התחילה איתי לא ראית מה אמרה לי לפני כמה שעות"
ערנוש חמודון (חשה הגננת רינה) אני בטוחה שכמה שעות לפני כן, הגבת לשני בהתאם ואולי אף אתה זה שגרמת לה לומר מה שאמרה.
אל תיתמם יש לך את העקיצות שלך. אנחנו מכירים אותך ולא מהיום.
עם כל האהדה שלי אליך וישנה אהדה ואתה יודע.. יש בך הומור שלפעמים קורע אותי מצחוק. אתה לא בחור טיפש וכייף לשוחח איתך על נושאים מסויימים...אבל אתה חייב לשנות גישה כלפי הזולת. חייב.. אחרת תמצא את עצמך כזאב הבודד.
תתבגר ערנוש תתבגר }{{}{}
לפני 6 שנים 10 חודשים #975
על ידיי קוB
נו 0מאלני ממוצע .. למה הם כ"כ אוהבים את הערבים? הוא מזכיר לי את האנארכיסטים, מגיעים לכפרים של הערבים מחממים אותם,מדרבנים אותם להפרות סדר, הערבים מיידיים אבנים זורקים בקבוקי תבערה וכשצה"ל דופק בהם הם מצלמים את החיילים ובוכים על אלימות מצד החיילים. זה בעצם מה שערן עושה, מגיע, מלהיט, עוקץ.. וכשיש תגובה הוא רץ לבכות, זאת הסיבה שבחיים לא התרגשתי מהבכיינות שלו. יש כאלה שאני עוד לוקח ללב אם הגזמתי, אבל אחד כמוהו כל מה שיגידו ויעשו לו זה הוא מביא על עצמו ומגיע לו. מוות לערבים

עורכים ראשיים: קוקאי5