- הודעות 92
- תודות התקבלו: 130
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
מי ניצח בבחירות מועד ב (שמאלנים אל תכנסו פן תתעוורו מ"דף המסרים")
לפני 5 שנים 5 חודשים #1449
על ידיי נ י ק ל ס
טוב אנחנו לא מתקשרים על אותו גל
וכנראה לא מבינים זה את זה כי אני אומר תפוח את אומרת תפוז
אז אני אניח לזה
אני רק שוב אציין שאת שוב ברחת לאזור הנוחות שלך
אני טוען שתמיד הייתה רדיפה ותמיד רדפו ראשי ממשלה אבל זה מעולם לא הפריע לכם עד שראש הממשלה הנרדף נהיה ביבי האהוב שלכם
ואת חוזרת שוב ושוב לאזור נוחות שלך ומנסה להוכיח לי שרודפים את ביבי
אז בואי נעצור כאן כי זה נהיה לופ חסר מוצא
וכנראה לא מבינים זה את זה כי אני אומר תפוח את אומרת תפוז
אז אני אניח לזה
אני רק שוב אציין שאת שוב ברחת לאזור הנוחות שלך
אני טוען שתמיד הייתה רדיפה ותמיד רדפו ראשי ממשלה אבל זה מעולם לא הפריע לכם עד שראש הממשלה הנרדף נהיה ביבי האהוב שלכם
ואת חוזרת שוב ושוב לאזור נוחות שלך ומנסה להוכיח לי שרודפים את ביבי
אז בואי נעצור כאן כי זה נהיה לופ חסר מוצא
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 5 שנים 5 חודשים - לפני 5 שנים 5 חודשים #1450
על ידיי קוקאי5
תשובה של: קוקאי5 בנושא: מי ניצח בבחירות מועד ב (שמאלנים אל תכנסו פן תתעוורו מ"דף המסרים")
ניקלס היקר
קודם כל שאפו שכן הבנת את הנקודה וידעת לשים את האצבע על הנקודה המדויקת שמפריעה.
שאנחנו בטוחים שמישהו רודף את ביבי!
ועכשיו לשאלתך למה הפעם אנחנו נזעקים ואיפה היינו במקרים קודמים...של נרדפים אחרים
אז ככה
אנחנו כמו רוב בני האנוש מאוד נהנים שאחרים מקבלים שטרונגול...
אין כמו אייל גולן שיושפל...בשביל להעלות לנו את המוראל <זבל כזה מחליף דוגמניות כמו גרביים..ואנחנו תקועים עם אותה אישה...עושה כל כך הרבה כסף ואנחנו תקועים עם אותה משכורת...>
אין כמו נשיא קצב שמזיין את הפקידות שלו שילך לכלא ל-7 שנים לכלא על "אונס" <זבל כזה גם נשיא וגם נשוי וגם מזיין על חשבון משלם המיסים>
אין כמו אריק שרון הגדול שמקבל חזוק ואתה מגלה שהענק הוא כלום ושום דבר<מי אמר לו לעשות התנתקות>
אין כמו רוסי שלא מבין עברית...שמתאים לי שיוצג כרוצח וישב בכלא וירגיע את מצפוני שפתרו את הרצח הזה <מי אמר לו לעלות לישראל לזאדורוב הזה>
למה שאזדעק פה הרי באמת אני מעדיף לחיות באמונה ש-אלו שמעל החוק הם יודעים מה הם עושים ואני יכול לסמוך עליהם
אתה צודק שאם לא ניתן בהם אמון הכל פה יתערער והדמוקרטיה בסכנה...
לכן תמיד העדפתי לעצום עיניים ולהשתחוות להחלטת המערכת המשפטית ולא ראיתי צורך להזדעק.
אז למה כשביבי אני כן מזדעק?
מדובר פה במשהו גורלי יותר מאשר איזה זמר או נשיא חסר משמעות או רוסי חסר משמעות שישלם את המחיר...של מערכת צדק מעוותת.
מדובר פה במנהיג ש.
1.מייצג את ישראל בעולם בצורה הכי ראויה שאיי פעם הייתה בלי להכנע לשום תכתיבים גם לא לאלו של אובמה
אני לא חושב שיש מישהו אחר בלי קשר לימין או שמאל...שידחף להכרה בירושליים כעיר בירה...להכרה בריבונות על רמת הגולן
אף אחד אחר לא יטרח ..
להפך אנשים כמו גנץ ישמחו להחזיר את רמת הגולן לסורים ולהצטייר כמלאכי השלום בעולם...ולא נוכל להאשים אותם כשדעאש ישב ברמת הגולן...הם הרי אנשים מוסריים וערכיים שרצו להחזיר לערבים מה ששלהם..ורצו בסך הכל הסכם שלום בשבילנו...
אבל לא ביבי ....
כשכל העולם בעד הסכם הגרעין עם איראן....מי שצועק נגד..ומסכן את עצמו ....ברור לי שהוא לא חושב על עצמו וכן אכפת לו מגורל המדינה בעתיד ...
תחשוב שאם היה תומך בהסכם..איזה אהדה היה מקבל לדעתי <70 מנדטים כי גם הנאמנים העיוורים וגם השמאל היה מבסוט>
אז פלא שאני מזדעק? ברור לי שהוא נשכב על הגדר למרות שהיא דוקרת וכפויית טובה...בשביל המדינה...ושנינו יודעים שאין מנהיג אחר שהיה עושה את זה ועושה את זה בצורה כל כך טובה!
2.מדובר פה במנהיג שהביא את הכלכלה של ישראל למצב שמעולם לא הייתה בו
אתם בוכים אבל בנתיים יש פה שפע שהתרגלתם אליו ונראה לכם מצב טבעי.
עניים תמיד יהיו בכל חברה ובכל מנהיג ..
לקנות בית קשה בכל העולם לא רק בישראל.
אבל שפע כמו שיש בישראל אין בכל העולם...
אז נכון ניקלס מערכת הבריאות שלנו לא משהו...ועוד הרבה דברים שאתה וריקו וחצרוני הייתם רוצים שיקבלו תפנית חיובית...
אבל אתם שוכחים שכל זה לא ביבי אשם ולא השמפניות והסיגרים והכתבות בוואלה..הם שירפאו את המערכות האלה...
אנחנו חיים במדינה עם מציאות בטחונית בלתי נתפסת
אנחנו חיים במדינה יהודית...שנכון הדתיים הם נטל...
כל עוד זה לא יפתר לא תשוקם מערכת הבריאות ושאר המערכות...
אז תגידו לי שגנץ יביא שלום ואז לא יהיו הוצאות בטחוניות כאלה? קאט דה בולשיט!
אז תגידו לי שגנץ יסלק מפה את הדתיים ולא יהיו הוצאות עליהם? קאט דה בולשיט!
מה שאומר שהשינוי היחידי שגנץ יכול לחולל זה לבטל את ההישגים של ביבי...
ולדרדר אותנו לתהום לדעתי... הלוואי ואתבדה...
למה לי לבזבז את היכולות של ביבי למה לי לקחת סיכונים עם חסרי נסיון..בגלל משחקי שליטה של גופים עם אינטרסים?
לא חושב שאם יגרם נזק זה רוורסבילי...<אתרגם למען המצביעים למפלגות הערביות .." הפיך ">
אז אני כל כך מזדעק כי יש לי אינטרס שלראייתי קשור בגורל קיומי... ובכל המקרים האחרים לא הרגשתי שום סכנה..באמת שלא אכפת לי אם קצב ישב בכלא או לא או אולמרט ישב או לא ...או זאדורוב ישב בכלא או לא..לא חשבתי שזה סכנה קיומית
ועכשיו ניקלס סתם שאלה משפטית...
נגיד שביבי חטא בתיק אלף למה לא לעצור הכל ולתת לו אזהרה או סנקציה או עונש משפטי שימנע ממנו להמשיך לחטוא בתיק 2000 למה לחכות שיהיה מצבור של 2000 3000 4000 ואז להחליט על הליך משפטי ...
תשובה :כי לא המוסריות ולא השחיתות מענינת את מערכת המשפט שלך....כל מה שמעניין אותם זה לאסוף מספיק אישומים קטנים שביחד יהוו משקל גדול להדיח את ראש הממשלה שלך...
ועוד שאלה משפטית...מי מדליף את כל הקטעים המביכים מהחקירות? הנחקרים?
או גורם שאמון על החוק והמשפט....שרק לו יש גישה....לחומרים האלה..
ומה המטרה של ההדלפות? להשפיע על התודעה של הציבור אולי?
אז מי קונה כותרות בוואלה ביבי או אלה שאמונים על החוק והמשפט?
אז אפשר לפתוח תיק 9000 על שוחד לפרקליטות?
במה זה פחות חמור מהנסיון של ביבי או של כל ראש ממשלה אחר להשיג כתבות אוהדות?
האם היה או יהיה ראש ממשלה שלא ינסה להשיג כותרות חיוביות?
האם התקשורת שמלטפת את גנץ לא תתבע תשלום על כך בעתיד, ממנו,נגיד שיתן לה הדלפות מישיבות...
אז לפי הלוגיקה הזו כבר אפשר לפתוח לגנץ תיק שוחד...התקשורת המליכה אותו והוא חייב לה!
ומה יקרה אם הוא יסרב לשרת את המערכת הזאת?
האם לא יתפרו לו תיקים.....יתפרו
אז למה אני מזדעק....כי מי שמנהל את המדינה ומוביל אותה ברגעים הקריטיים זה לא ראש הממשלה...וזה נקרא פוטש! וגם זו סכנה לדמוקרטיה!
ומי שהחדיר לנו למוח שביבי לא טוב לנו זה אותה מערכת ולא המציאות!
המציאות מוכיחה ההפך בדוק ומוכח!לא היה כמו ולא יהיה כמו ביבי....
אבל אם נדאג לטפטף לציבור שכתבות בוואלה זה שוחד..ושביבי מכר את המדינה תמורת סיגרים פסטלים ושמפניות...
ואם נדגיש את עלות המטוס שלו ואם נדגיש ששרה גנבה חמגשיות.....אין בר דעת שלא יגיד נכון ביבי מושחת גנב לי מהדייסה בוא נתעלם מכל ההישגים שלו ונראה לו מה זה ונפיל אותו....
כשם שבעולם שונאים את ישראל כתוצאה מתקשורת מוטה על ידיי מושכים בחוטים...
כך אתם לא מעריכים את ביבי כתוצאה מתקשורת מוטה על ידיי מושכים בחוטים....
ועכשיו למה אף אחד לא עושה כלום נגד המערכת הזו שמושכת בחוטים....נראה לי שלא אפשרי היא מערכת מסועפת ומושרשת מדיי
לראיה :
רות דויד ראש מחוז פרקליטות מרכז ורונאל פישר...
הוכח שסרחו הוכח שהם "ראשי הצדק" סחרו בתיקים ועשו במדינה כברצונם....
עכשיו תראה את מהלך העניינים
רות דויד:
1.במהלך כהונתה ניהלה את החקירה בנושא פרשת המעילה בבנק למסחר, קיבלה החלטה על סגירת שארית תיק פרשת עמותות ברק (שרובו נסגר על ידי אליקים רובינשטיין, היועץ המשפטי לממשלה) ללא הגשת כתבי אישום
2.החליטה על הגשת כתב אישום כנגד עומרי שרון על עבירות במסגרת קמפיין הבחירות של אביו, ראש הממשלה אריאל שרון (עומרי שרון הורשע בתיק זה ונידון לעונש מאסר).
3.עמדה בראש צוות החקירה כנגד השר אברהם הירשזון, שהורשע בגניבה מהסתדרות העובדים הלאומית, והחליטה על סגירת תיק שעסק בחשדות לשחיתות של בכירים ברשות המיסים. ב־2017 מתח נציב תלונות הציבור על מייצגי המדינה בערכאות השופט דוד רוזן ביקורת חריפה על דוד בקשר לסגירת תיק זה, שנעשתה בחיפזון ותוך חשש כבד לטיוח
4.במרץ 2016 החליט היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט לסגור את תיק החקירה כלפי דוד בנושא תפקודה בעת שירותה בפרקליטות, בהיעדר ראיות מספיקות להרשעה פלילית. עם זאת ציין מנדלבליט כי "התנהלותה של רות דוד כפי שהתגלתה בחקירה היא בעייתית ואינה עומדת בקנה אחד עם נורמות ההתנהגות המצופות מפרקליט בפרקליטות המדינה"
ומה עם אפי נווה?
5.בינואר 2019 נחקר באזהרה בחשד שפעל למינוי וקידום שופטים בתמורה לשוחד מיני,[17][18] בעקבות זאת התפטר מתפקידו כראש לשכת עורכי הדין.
אז כן טיפלו בכמה תפוחים רקובים ניקלס..אבל כמו שאתה רואה אחד שם מחפה על השני ועל השלישי סוגר לראשון וממלט את השני...<והטיפול הוא פשוט שהם פורשים לביתם ולא ממש נותנים את הדין או יושבים בכלא כמו שהם הושיבו אחרים שלטענתם סרחו>
אפי נווה אם יועמד לדין ישפט על ידיי שופט שהוא אחראי למינוי שלו
זה בערך כמו להעמיד אותי לדין... על התעללות בעצמון ושיראל השופטת...
ואני טוען שלא יתכן שהמערכת המושחתת הזאת מבוססת רק על רות דויד ואילן נווה...
זו מערכת חזקה מדיי בשביל שתהיה תלויה רק ב-2-3 אנשים....זו קבוצה גדולה שעדיין מכהנת,וממנה את היורשים שלה... פחות אלה שנתפסו...
אז אלה הם שקובעים לתקשורת שביבי מושחת ומנהיג גרוע?
איך אתה רוצה שלא אזדעקקקקקקקקקק?
אז יש פה בעיה שגרמה לרעיון פסקת ההתגברות.... לנטרל את הכוח העליון של מערכת המשפט ...<שהתקשורת הפכה את זה לחוק חסינות בשביל לעוור את עיננו כשיש חסינות גם ככה>
ונכון גם פסקת ההתגברות היא בעיה לדמוקרטיה...
אז אין לי פתרון לבעיה הזאת...
אני רק יודע דבר אחד...ביבי הוא היחידי שלא ישתוק לאובמה כשהוא טועה...והוא גם היחידי שלא ישתוק למערכת המשפט כשהיא טועה ומושחתת...
קוקאי5
יועץ לענייני שוחד מיני ושוחד לא מיני
קודם כל שאפו שכן הבנת את הנקודה וידעת לשים את האצבע על הנקודה המדויקת שמפריעה.
שאנחנו בטוחים שמישהו רודף את ביבי!
ועכשיו לשאלתך למה הפעם אנחנו נזעקים ואיפה היינו במקרים קודמים...של נרדפים אחרים
אז ככה
אנחנו כמו רוב בני האנוש מאוד נהנים שאחרים מקבלים שטרונגול...
אין כמו אייל גולן שיושפל...בשביל להעלות לנו את המוראל <זבל כזה מחליף דוגמניות כמו גרביים..ואנחנו תקועים עם אותה אישה...עושה כל כך הרבה כסף ואנחנו תקועים עם אותה משכורת...>
אין כמו נשיא קצב שמזיין את הפקידות שלו שילך לכלא ל-7 שנים לכלא על "אונס" <זבל כזה גם נשיא וגם נשוי וגם מזיין על חשבון משלם המיסים>
אין כמו אריק שרון הגדול שמקבל חזוק ואתה מגלה שהענק הוא כלום ושום דבר<מי אמר לו לעשות התנתקות>
אין כמו רוסי שלא מבין עברית...שמתאים לי שיוצג כרוצח וישב בכלא וירגיע את מצפוני שפתרו את הרצח הזה <מי אמר לו לעלות לישראל לזאדורוב הזה>
למה שאזדעק פה הרי באמת אני מעדיף לחיות באמונה ש-אלו שמעל החוק הם יודעים מה הם עושים ואני יכול לסמוך עליהם
אתה צודק שאם לא ניתן בהם אמון הכל פה יתערער והדמוקרטיה בסכנה...
לכן תמיד העדפתי לעצום עיניים ולהשתחוות להחלטת המערכת המשפטית ולא ראיתי צורך להזדעק.
אז למה כשביבי אני כן מזדעק?
מדובר פה במשהו גורלי יותר מאשר איזה זמר או נשיא חסר משמעות או רוסי חסר משמעות שישלם את המחיר...של מערכת צדק מעוותת.
מדובר פה במנהיג ש.
1.מייצג את ישראל בעולם בצורה הכי ראויה שאיי פעם הייתה בלי להכנע לשום תכתיבים גם לא לאלו של אובמה
אני לא חושב שיש מישהו אחר בלי קשר לימין או שמאל...שידחף להכרה בירושליים כעיר בירה...להכרה בריבונות על רמת הגולן
אף אחד אחר לא יטרח ..
להפך אנשים כמו גנץ ישמחו להחזיר את רמת הגולן לסורים ולהצטייר כמלאכי השלום בעולם...ולא נוכל להאשים אותם כשדעאש ישב ברמת הגולן...הם הרי אנשים מוסריים וערכיים שרצו להחזיר לערבים מה ששלהם..ורצו בסך הכל הסכם שלום בשבילנו...
אבל לא ביבי ....
כשכל העולם בעד הסכם הגרעין עם איראן....מי שצועק נגד..ומסכן את עצמו ....ברור לי שהוא לא חושב על עצמו וכן אכפת לו מגורל המדינה בעתיד ...
תחשוב שאם היה תומך בהסכם..איזה אהדה היה מקבל לדעתי <70 מנדטים כי גם הנאמנים העיוורים וגם השמאל היה מבסוט>
אז פלא שאני מזדעק? ברור לי שהוא נשכב על הגדר למרות שהיא דוקרת וכפויית טובה...בשביל המדינה...ושנינו יודעים שאין מנהיג אחר שהיה עושה את זה ועושה את זה בצורה כל כך טובה!
2.מדובר פה במנהיג שהביא את הכלכלה של ישראל למצב שמעולם לא הייתה בו
אתם בוכים אבל בנתיים יש פה שפע שהתרגלתם אליו ונראה לכם מצב טבעי.
עניים תמיד יהיו בכל חברה ובכל מנהיג ..
לקנות בית קשה בכל העולם לא רק בישראל.
אבל שפע כמו שיש בישראל אין בכל העולם...
אז נכון ניקלס מערכת הבריאות שלנו לא משהו...ועוד הרבה דברים שאתה וריקו וחצרוני הייתם רוצים שיקבלו תפנית חיובית...
אבל אתם שוכחים שכל זה לא ביבי אשם ולא השמפניות והסיגרים והכתבות בוואלה..הם שירפאו את המערכות האלה...
אנחנו חיים במדינה עם מציאות בטחונית בלתי נתפסת
אנחנו חיים במדינה יהודית...שנכון הדתיים הם נטל...
כל עוד זה לא יפתר לא תשוקם מערכת הבריאות ושאר המערכות...
אז תגידו לי שגנץ יביא שלום ואז לא יהיו הוצאות בטחוניות כאלה? קאט דה בולשיט!
אז תגידו לי שגנץ יסלק מפה את הדתיים ולא יהיו הוצאות עליהם? קאט דה בולשיט!
מה שאומר שהשינוי היחידי שגנץ יכול לחולל זה לבטל את ההישגים של ביבי...
ולדרדר אותנו לתהום לדעתי... הלוואי ואתבדה...
למה לי לבזבז את היכולות של ביבי למה לי לקחת סיכונים עם חסרי נסיון..בגלל משחקי שליטה של גופים עם אינטרסים?
לא חושב שאם יגרם נזק זה רוורסבילי...<אתרגם למען המצביעים למפלגות הערביות .." הפיך ">
אז אני כל כך מזדעק כי יש לי אינטרס שלראייתי קשור בגורל קיומי... ובכל המקרים האחרים לא הרגשתי שום סכנה..באמת שלא אכפת לי אם קצב ישב בכלא או לא או אולמרט ישב או לא ...או זאדורוב ישב בכלא או לא..לא חשבתי שזה סכנה קיומית
ועכשיו ניקלס סתם שאלה משפטית...
נגיד שביבי חטא בתיק אלף למה לא לעצור הכל ולתת לו אזהרה או סנקציה או עונש משפטי שימנע ממנו להמשיך לחטוא בתיק 2000 למה לחכות שיהיה מצבור של 2000 3000 4000 ואז להחליט על הליך משפטי ...
תשובה :כי לא המוסריות ולא השחיתות מענינת את מערכת המשפט שלך....כל מה שמעניין אותם זה לאסוף מספיק אישומים קטנים שביחד יהוו משקל גדול להדיח את ראש הממשלה שלך...
ועוד שאלה משפטית...מי מדליף את כל הקטעים המביכים מהחקירות? הנחקרים?
או גורם שאמון על החוק והמשפט....שרק לו יש גישה....לחומרים האלה..
ומה המטרה של ההדלפות? להשפיע על התודעה של הציבור אולי?
אז מי קונה כותרות בוואלה ביבי או אלה שאמונים על החוק והמשפט?
אז אפשר לפתוח תיק 9000 על שוחד לפרקליטות?
במה זה פחות חמור מהנסיון של ביבי או של כל ראש ממשלה אחר להשיג כתבות אוהדות?
האם היה או יהיה ראש ממשלה שלא ינסה להשיג כותרות חיוביות?
האם התקשורת שמלטפת את גנץ לא תתבע תשלום על כך בעתיד, ממנו,נגיד שיתן לה הדלפות מישיבות...
אז לפי הלוגיקה הזו כבר אפשר לפתוח לגנץ תיק שוחד...התקשורת המליכה אותו והוא חייב לה!
ומה יקרה אם הוא יסרב לשרת את המערכת הזאת?
האם לא יתפרו לו תיקים.....יתפרו
אז למה אני מזדעק....כי מי שמנהל את המדינה ומוביל אותה ברגעים הקריטיים זה לא ראש הממשלה...וזה נקרא פוטש! וגם זו סכנה לדמוקרטיה!
ומי שהחדיר לנו למוח שביבי לא טוב לנו זה אותה מערכת ולא המציאות!
המציאות מוכיחה ההפך בדוק ומוכח!לא היה כמו ולא יהיה כמו ביבי....
אבל אם נדאג לטפטף לציבור שכתבות בוואלה זה שוחד..ושביבי מכר את המדינה תמורת סיגרים פסטלים ושמפניות...
ואם נדגיש את עלות המטוס שלו ואם נדגיש ששרה גנבה חמגשיות.....אין בר דעת שלא יגיד נכון ביבי מושחת גנב לי מהדייסה בוא נתעלם מכל ההישגים שלו ונראה לו מה זה ונפיל אותו....
כשם שבעולם שונאים את ישראל כתוצאה מתקשורת מוטה על ידיי מושכים בחוטים...
כך אתם לא מעריכים את ביבי כתוצאה מתקשורת מוטה על ידיי מושכים בחוטים....
ועכשיו למה אף אחד לא עושה כלום נגד המערכת הזו שמושכת בחוטים....נראה לי שלא אפשרי היא מערכת מסועפת ומושרשת מדיי
לראיה :
רות דויד ראש מחוז פרקליטות מרכז ורונאל פישר...
הוכח שסרחו הוכח שהם "ראשי הצדק" סחרו בתיקים ועשו במדינה כברצונם....
עכשיו תראה את מהלך העניינים
רות דויד:
1.במהלך כהונתה ניהלה את החקירה בנושא פרשת המעילה בבנק למסחר, קיבלה החלטה על סגירת שארית תיק פרשת עמותות ברק (שרובו נסגר על ידי אליקים רובינשטיין, היועץ המשפטי לממשלה) ללא הגשת כתבי אישום
2.החליטה על הגשת כתב אישום כנגד עומרי שרון על עבירות במסגרת קמפיין הבחירות של אביו, ראש הממשלה אריאל שרון (עומרי שרון הורשע בתיק זה ונידון לעונש מאסר).
3.עמדה בראש צוות החקירה כנגד השר אברהם הירשזון, שהורשע בגניבה מהסתדרות העובדים הלאומית, והחליטה על סגירת תיק שעסק בחשדות לשחיתות של בכירים ברשות המיסים. ב־2017 מתח נציב תלונות הציבור על מייצגי המדינה בערכאות השופט דוד רוזן ביקורת חריפה על דוד בקשר לסגירת תיק זה, שנעשתה בחיפזון ותוך חשש כבד לטיוח
4.במרץ 2016 החליט היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט לסגור את תיק החקירה כלפי דוד בנושא תפקודה בעת שירותה בפרקליטות, בהיעדר ראיות מספיקות להרשעה פלילית. עם זאת ציין מנדלבליט כי "התנהלותה של רות דוד כפי שהתגלתה בחקירה היא בעייתית ואינה עומדת בקנה אחד עם נורמות ההתנהגות המצופות מפרקליט בפרקליטות המדינה"
ומה עם אפי נווה?
5.בינואר 2019 נחקר באזהרה בחשד שפעל למינוי וקידום שופטים בתמורה לשוחד מיני,[17][18] בעקבות זאת התפטר מתפקידו כראש לשכת עורכי הדין.
אז כן טיפלו בכמה תפוחים רקובים ניקלס..אבל כמו שאתה רואה אחד שם מחפה על השני ועל השלישי סוגר לראשון וממלט את השני...<והטיפול הוא פשוט שהם פורשים לביתם ולא ממש נותנים את הדין או יושבים בכלא כמו שהם הושיבו אחרים שלטענתם סרחו>
אפי נווה אם יועמד לדין ישפט על ידיי שופט שהוא אחראי למינוי שלו
זה בערך כמו להעמיד אותי לדין... על התעללות בעצמון ושיראל השופטת...
ואני טוען שלא יתכן שהמערכת המושחתת הזאת מבוססת רק על רות דויד ואילן נווה...
זו מערכת חזקה מדיי בשביל שתהיה תלויה רק ב-2-3 אנשים....זו קבוצה גדולה שעדיין מכהנת,וממנה את היורשים שלה... פחות אלה שנתפסו...
אז אלה הם שקובעים לתקשורת שביבי מושחת ומנהיג גרוע?
איך אתה רוצה שלא אזדעקקקקקקקקקק?
אז יש פה בעיה שגרמה לרעיון פסקת ההתגברות.... לנטרל את הכוח העליון של מערכת המשפט ...<שהתקשורת הפכה את זה לחוק חסינות בשביל לעוור את עיננו כשיש חסינות גם ככה>
ונכון גם פסקת ההתגברות היא בעיה לדמוקרטיה...
אז אין לי פתרון לבעיה הזאת...
אני רק יודע דבר אחד...ביבי הוא היחידי שלא ישתוק לאובמה כשהוא טועה...והוא גם היחידי שלא ישתוק למערכת המשפט כשהיא טועה ומושחתת...
קוקאי5
יועץ לענייני שוחד מיני ושוחד לא מיני
עריכה אחרונה:לפני 5 שנים 5 חודשים עי קוקאי5.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
עורכים ראשיים: קוקאי5