- הודעות 6
- תודות התקבלו: 7
קובה במיה
לפני 6 שנים 10 חודשים #864
על ידיי תולי
הבצק:
חצי קילו סולת.. כפית מלח..כפית שמן..כוס וחצי מים.. לערבב ולהניח בצד ל-10 דק'.
המלית:
רבע קילו בשר טחון..בצל בינוני מגורד בפומפיה..חופן פטרוזליה..מעט מלח.. פלפל שחור.. ובהראט..
הרוטב:
5 שיני שום פרוסות לטגן דקה במעט שמן בסיר.. להוסיף שקית במיה של סנפרוסט.. לטגן בערך 5 דק' ולערבב טוב.. 3 עגבניות בשלות קצוצות כמו לסלט.. כף גדושה רסק עגבניות.. מלח.. פפריקה.. פלפל שחור.. טיפה אבקת מרק עוף.. לערבב טוב.. ולהוסיף 3 כוסות מים..
כשהרוטב רותח.. לקחת מהבצק כדור בגודל כדור פינגפונג.. לשטח על כף היד.. לגלגל כדור קצת יותר קטן של בשר לשים באמצע( אני מכינה את הכדורים מראש ) ולעטוף את כדור הבשר עם הבצק.. לגלגל ולזרוק לסיר..
אש קטנה חצי שעה.. ובתאבון! ( אפשר לאכול את הקובה כמרק.. ואפשר לשים בצד תוספת של אורז לבן..)
חצי קילו סולת.. כפית מלח..כפית שמן..כוס וחצי מים.. לערבב ולהניח בצד ל-10 דק'.
המלית:
רבע קילו בשר טחון..בצל בינוני מגורד בפומפיה..חופן פטרוזליה..מעט מלח.. פלפל שחור.. ובהראט..
הרוטב:
5 שיני שום פרוסות לטגן דקה במעט שמן בסיר.. להוסיף שקית במיה של סנפרוסט.. לטגן בערך 5 דק' ולערבב טוב.. 3 עגבניות בשלות קצוצות כמו לסלט.. כף גדושה רסק עגבניות.. מלח.. פפריקה.. פלפל שחור.. טיפה אבקת מרק עוף.. לערבב טוב.. ולהוסיף 3 כוסות מים..
כשהרוטב רותח.. לקחת מהבצק כדור בגודל כדור פינגפונג.. לשטח על כף היד.. לגלגל כדור קצת יותר קטן של בשר לשים באמצע( אני מכינה את הכדורים מראש ) ולעטוף את כדור הבשר עם הבצק.. לגלגל ולזרוק לסיר..
אש קטנה חצי שעה.. ובתאבון! ( אפשר לאכול את הקובה כמרק.. ואפשר לשים בצד תוספת של אורז לבן..)
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות