ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

כנסו הצביעו והשפיעו

סקר: איך צריך שהמצלמות בחדר טרנד יהיו?

מצלמות ציבוריות שכולם רואים כמו שתמיד היה
33 46.5%
מצלמות שכל אחד יבחר מי הו אמסכים שיצפה בו
36 50.7%
לא צריך מצלמות סמארט אבוק
2 2.8%
מספר כולל של מצביעים 71
רק משתמשים רשומים יכולים להשתתף בסקר הזה
עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #892 על ידיי גלי דה
תשובה של: גלי דה בנושא: כנסו הצביעו והשפיעו
תתפלא קובי, אני, שלעולם לא עולה למצלמה, הצבעתי בעד מצלמות באישור.

אני גם מקפידה לקבל אישור, אפילו שבתור מנהלת, בתאוריה, אני יכולה להתחבר למצלמה בלי אישור.

למה הצבעתי כך? כי אני חושבת שלכל אחד יש זכות לבחור מי יראה אותו ומי לא. אם לא אכפת לאנשים מי יראה אותם, שיאשרו את כל מי שמבקש. מצד שני, זה גם סוג של תמיכה באלו שכן עולים היות שמראה להם שיש עניין לראות אותם.
על פוסט זה מודים לך: א2יטלטול, קוB, .לינור.

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #893 על ידיי eran245
תשובה של: eran245 בנושא: כנסו הצביעו והשפיעו
בינתיים מאז שהתחילו את המצלמות באישור, חדר טרנדים הפך לבית קברות בלילות בעוד שחדרים אחרים פורחים כי כל מי שהיה עולה בטרנדים ערק לחדר אחר.

נחלתם כישלון מפואר.

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #894 על ידיי .לינור.
תשובה של: .לינור. בנושא: כנסו הצביעו והשפיעו
האמת שלי לא כל כך חשוב מה יוחלט בסוף אם המצלמות ישארו באישור או לא... ואחרי מחשבה מעמיקה יותר בנושא לדעתי לטובת הצאט יהיה שהמצלמות יהיו ציבוריות כדי שהחדר ישאר פעיל ואטרקטיבי יותר לקהל גדול יותר (אפילו שהצבעתי שלטובתי האישית רצוי שהן יהיו באישור).
אני בכלל יותר מרוצה מזה שהצאט הפך לאינטראקטיבי יותר. יש פה שילוב של המימד הבידורי יצירתי חוויתי מחשבתי עם המימד התועלתי. וזה שמתחשבים בדעותינו ויש אופציה להצביע ולהשפיע זה כשלעצמו מגניב ומעניין יותר בצאט.
על פוסט זה מודים לך: שיראל, lilo

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #896 על ידיי ל י כ ט
לדעתי מי שלא עולה במצלמה (כמוני לדוגמא) וגם לא מתכוון לעלות בעתיד במצלמה ( שוב כמוני ולא שזה מעניין מישהו ) אין זכות להצביע בכלל בסקר הזה או לדבר על הנושא .
על פוסט זה מודים לך: שיראל, א2יטלטול, The Shine

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #897 על ידיי eran245
תשובה של: eran245 בנושא: כנסו הצביעו והשפיעו
מבחינת המחתרת הסקר מבוטל, אמיר נכנס עם כל היוזרים שלו ורימה את הסקר, במצב של 30-25 לנו.

אני מכריז על ניצחון שלנו וקורא לצד השני לקבל את ההפסד בכבוד, קחו בחשבון שתהיה הסלמה קשה במידה ותרמו אותנו.
על פוסט זה מודים לך: lilo

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #899 על ידיי קוקאי5
לאחר בדיקה של תוצאות הסקר. נראה כי אתם חצויים בדעתכם לפה ולשם עם רוב מזערי להחזרת המצלמות כמו שהיה.
על כן הוחלט לחזור למצלמות כמו שהיה עם זאת אנו נשנה מצב בימי חמישי למצלמות באישור...
בצורה זו כל אחד יקבל את מבוקשו בזמנים מסויימים.

עוד אוסיף כי הסקר מוטה לטובת מצלמות אישיות על ידיי האיש המקסים לכאורה אדון אמיר שלקח עשר בוטים והשתמש בהם לחזק את הצבעתו. ולכן בתחשיב הסופי הורדנו עשר קולות ממצלמות פרטיות
מה שיש לי להגיד לך אמיר זה.. חבל
חבל שאתה מתלונן שיש פה גולשים מחיריה..כשאתה בעצמך בלי לשים לב יודע להיות הכי חיריה
חבל שכלפי חוץ אתה מראה צד של בחור טוב רגיש.. ואנושי...
ומבלי לשים לב אתה פועל כמו אחרון החלאות
אם זה לנסות להרתיע את הרב מלהעביר שעורים פה בזמנו
אם זה להתחזות לטרנדית כשכולם מנסים להבין מי זו
ואם זה להתחבר כבוטים על מנת לכפות את רצונך ובעצם לערער את כל הנסיון שלנו להיות הוגנים כלפי כולם....
אני בטוח שתענה לי משהו כמו "דיי להיות כבד עושים צחוקים מה לקחת את זה קשה קוקאי"
אז מראש אומר לך שאל תעשה זאת.... כי זו בדיוק כוונתי ..צחוקים כאלה ....יש רק בחיריה
או צחוקים כאלה יכולים להצחיק אנשים רק ברמה של חיריה...

אני מקווה שתתעשת יום אחד אמיר ...יש לך פוטנציאל.

קוקאי5

עורכים ראשיים: קוקאי5