- הודעות 124
- תודות התקבלו: 162
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
סיכום סופש !
לפני 6 שנים 10 חודשים #898
על ידיי lilo
סיכום סופש ! נכתב על ידיי lilo
סיכום סופש לטובת שומרי השבת והנעדרים למינהם מסיבות שונות כמו חצר..
אז יום חמישי כאמור בחצות הלילה עבר חדר טרנדים למצלמות באישור והיה נחמד מאד
עלו : קוקאי לילו אביטל שיראל קובי עומר לינור ואופק שהכיר את בחיר ליבו לראשונה
וצפה בקוקאי ומע' היחסים בינהם עלתה שלב למורת רוחן של כמה בנות ובהן אני..
מאידך : בכללי היו כאלה שלא עלו למצלמה מעולם כמו פלפל ואלון וכאלה שהחליטו להחרים כמו ערן.
הכללי נחצה ל2
השיחות הפנימיות בין השדרנים והקיטורים והתלונות בין כל השאר.
עקב זאת הוחלט לפתוח סקר על מנת שנוכל להחליט בצורה דמוקרטית מה עדיף.
בנוסף ובלי שום קשר נפתח גם פורום מתכונים שאני אישית אנצל , מומלץ להעלות מתכונים ברורים וקלים לא כתגובה אלא בנושא חדש וכמובן לצרף תמונה.
בשישי שבת רוב השיחות סבבו סביב הנושא הנ"ל , ערן המחתרתי וסגנו אלון החליטו לגייס כל קול על מנת להשפיע על הסקר ולהחזיר את המצלמות לציבורי , יש גם כמה אנשים עם דיעות חלוקות כאלה לא שאכפת להם וגם כאלה שלא מבינים על מדובר.
אפרופו כאלה שלא מבינים חוואית שהכריזה על פרישה חזרה בה לאחר שעה וחצי , הבינה שכולם יודעים על הפרישה ויצאה בפוסט חד משמעי שהיא מעולם לא פרשה. (לעניות דעתי , היא פספסה את הקטע שקוקאי פרסם שנמצא בדף מס5 בדיווח השבועי)
חזרו אלינו במפתיע : שורטי שנעדרה זמן רב , לא שאלתי לאן נעלמה , העיקר שחזרה בכל הכח.
קופיקו נתן גיחה בערב שישי איחל שבת שלום ונעלם שוב..
אדם גם חזר ולמרות ששכחנו מי הוא מסתבר שהוא היה איתנו עוד בהתחלה , הוא התמתן קצת מהעקיצות והתחיל להשתלב יפה.
מינימליסטית הגיחה בשבת ונשארה לשיחה עם אלון בנט ואלון גרעיני עפולה כך שלא פלא שהיא התייאשה מהר והלכה לדרכה.
גם קורל הקווקזית הגיחה לקצת אכלה את הראש ונעלמה גם היא.
וסרטנית של אף אחד הצליחה להכנס רשום (וכבר לא מוגבלת במס' תוים , תכינו את עצמכם..)
עלו למצלמה בעקבות השינוי: פלפל עלתה בשישי ערב עם שידורי מוזיקה ואספה כ200 מאזינים(סתם) , PsyDrug גם עלה למצלמה ואישר את מי שבא לו , מאדו ובלאק להפתעתי אוהבות את השינוי וגם אמיר דה שיין מעריך.
בגדול אני לא רואה שינוי במצב החדר בעקבות המהלך הנ"ל , הכללי קולח וגועש בויכוחים והשדרנים המכורים כמו פרפר לילה או אוראל ראש למטה עברו למהממת.
לצערי נכון לשעה 17:00 הובילו מצביעי המצלמה הציבורית בסקר ההגון עד שאמיר החליט להכנס עם כל הכינוים שלו ולהטות את הסקר לטובת מצלמות אישיות ופסל הסקר וקיבל גול עצמי.
המצלמות הציבוריות יחזרו להיות בחדר טרנדים.
מקומם ילדותי ולא דמוקרטי מה שאמיר עשה ואני משתדלת להתאפק ולא להוסיף במילים.
זאת ועוד בפרק הבא של מצוטטים בטרנדים ואוכלים תראש..
אז יום חמישי כאמור בחצות הלילה עבר חדר טרנדים למצלמות באישור והיה נחמד מאד
עלו : קוקאי לילו אביטל שיראל קובי עומר לינור ואופק שהכיר את בחיר ליבו לראשונה
וצפה בקוקאי ומע' היחסים בינהם עלתה שלב למורת רוחן של כמה בנות ובהן אני..
מאידך : בכללי היו כאלה שלא עלו למצלמה מעולם כמו פלפל ואלון וכאלה שהחליטו להחרים כמו ערן.
הכללי נחצה ל2
השיחות הפנימיות בין השדרנים והקיטורים והתלונות בין כל השאר.
עקב זאת הוחלט לפתוח סקר על מנת שנוכל להחליט בצורה דמוקרטית מה עדיף.
בנוסף ובלי שום קשר נפתח גם פורום מתכונים שאני אישית אנצל , מומלץ להעלות מתכונים ברורים וקלים לא כתגובה אלא בנושא חדש וכמובן לצרף תמונה.
בשישי שבת רוב השיחות סבבו סביב הנושא הנ"ל , ערן המחתרתי וסגנו אלון החליטו לגייס כל קול על מנת להשפיע על הסקר ולהחזיר את המצלמות לציבורי , יש גם כמה אנשים עם דיעות חלוקות כאלה לא שאכפת להם וגם כאלה שלא מבינים על מדובר.
אפרופו כאלה שלא מבינים חוואית שהכריזה על פרישה חזרה בה לאחר שעה וחצי , הבינה שכולם יודעים על הפרישה ויצאה בפוסט חד משמעי שהיא מעולם לא פרשה. (לעניות דעתי , היא פספסה את הקטע שקוקאי פרסם שנמצא בדף מס5 בדיווח השבועי)
חזרו אלינו במפתיע : שורטי שנעדרה זמן רב , לא שאלתי לאן נעלמה , העיקר שחזרה בכל הכח.
קופיקו נתן גיחה בערב שישי איחל שבת שלום ונעלם שוב..
אדם גם חזר ולמרות ששכחנו מי הוא מסתבר שהוא היה איתנו עוד בהתחלה , הוא התמתן קצת מהעקיצות והתחיל להשתלב יפה.
מינימליסטית הגיחה בשבת ונשארה לשיחה עם אלון בנט ואלון גרעיני עפולה כך שלא פלא שהיא התייאשה מהר והלכה לדרכה.
גם קורל הקווקזית הגיחה לקצת אכלה את הראש ונעלמה גם היא.
וסרטנית של אף אחד הצליחה להכנס רשום (וכבר לא מוגבלת במס' תוים , תכינו את עצמכם..)
עלו למצלמה בעקבות השינוי: פלפל עלתה בשישי ערב עם שידורי מוזיקה ואספה כ200 מאזינים(סתם) , PsyDrug גם עלה למצלמה ואישר את מי שבא לו , מאדו ובלאק להפתעתי אוהבות את השינוי וגם אמיר דה שיין מעריך.
בגדול אני לא רואה שינוי במצב החדר בעקבות המהלך הנ"ל , הכללי קולח וגועש בויכוחים והשדרנים המכורים כמו פרפר לילה או אוראל ראש למטה עברו למהממת.
לצערי נכון לשעה 17:00 הובילו מצביעי המצלמה הציבורית בסקר ההגון עד שאמיר החליט להכנס עם כל הכינוים שלו ולהטות את הסקר לטובת מצלמות אישיות ופסל הסקר וקיבל גול עצמי.
המצלמות הציבוריות יחזרו להיות בחדר טרנדים.
מקומם ילדותי ולא דמוקרטי מה שאמיר עשה ואני משתדלת להתאפק ולא להוסיף במילים.
זאת ועוד בפרק הבא של מצוטטים בטרנדים ואוכלים תראש..
על פוסט זה מודים לך: קוקאי5, שיראל, eran245, shorty, גלי דה, אמיתי, א2יטלטול, AdvilPlus, רפת, .לינור. and this user have 3 others thankyou
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
עורכים ראשיים: קוקאי5