ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

שדיים לא יוציאו את נתניהו מבלפור

עוד..
לפני 4 שנים 7 חודשים #1581 על ידיי נ י ק ל ס

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 4 שנים 7 חודשים #1582 על ידיי ביטר
מה אני אעשה איתך ניקי ...

אני לא חושבת שמאחורי המחאה המקורית עמדה המטרה להוציא את ביבי מבלפור, אלא לקבל תשובות ופתרונות  למצב שנוצר.
אכן, יש טעם מר מעט על הכיוון שהמחאה קיבלה וכל התסכול והמטרות ככל שיהיו התערבבו לעיסה אחת גדולה שאת התוצאות  אנו רואים בתמונות.

ובלי קשר לא סובלת את מנחם הורביץ.

שבת שלום }{

עוד..
לפני 4 שנים 7 חודשים #1583 על ידיי נ י ק ל ס
אני  אתחיל ואומר שאני  לא סובל  את מנחם הורביץ  גם ,והשימוש   המעיק והבלתי  נגמר באישתו תחיה  שאני חייב להודות  שעד שהיא לא  הופיעה על המסך  חשבתי שהיא אמיתית  כמו האקסית של ערן  

אבל   תתעלמי רגע  מהכותב  ותנסי להתרכז  במסר  ( לפחות  המסר שאני לקחתי  מהטור הזה )  שהמחאה   נשדדה  מאיתנו  היא  נגנבה  בעת ליל  במחשכים על ידי  השמאל (  אני  לא שמאל !  )  שהפך  את המחאה  הלגיטימית   לגמרי  למצוא  פתרונות   לאנשים  למחאה של  "ביבי הבייתה "  ביבי מושחת  "   וכן  גם המחאה  שלהם  לגיטימית  וגם המחאה שלהם  מוצדקת  ומותר להם  לצעוק  ולזעוק  " ערפו את ראשו של המושחת  מבלפור  "  ,  אבל בואי  ברגע  שזה המסר  ברגע  שזה הכיוון  שאליו  המחאה הולכת את מדירה חצי עם  ממנה חצי עם  שסובל  מתייסר   כואב  ומחפש  פתרונות  דורש  פתרונות  ובצדק  !  אבל לא מרגיש בנוח  עם המסר"  ביבי מושחת  "   או  כי  הוא לא מרגיש שביבי  מושחת  או שלא אכפת  לו שביבי מושחת  .  לאנשים אכפת  שיהיה להם  מקום עבודה  ללכת  אליו   שיהיה להם   אוכל  לשים על  השולחן  ולא  מעניין אותם  כרגע  לעמוד ולצעוק  "ביבי מושחת"  

וכמו שנאמר  בטור דעה  ביבי ישמח  מאוד ישמח  שהמפגינים   ימשיכו   לצעוק "ביבי  מושחת "  כי זה מסית  את הדיון  מהנושא  האמיתי  וזה הכישלון  המהדהד  שלו  בטיפול  במשבר  הקורנה על כל היבטיו  

נ.ב

בקשר למה תעשי   איתי  אני אשמור את זה לשיחה יותר  פרטית  אני רק ארמוז שזה כולל  מצבטי פטמות    קולר חשמלי  וסוכריות  קופצות 

עורכים ראשיים: קוקאי5