- הודעות 77
- תודות התקבלו: 122
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
יניב אדיש
לפני 4 שנים 7 חודשים #1664
על ידיי חצרוני 7
דוגמה נהדרת להתמודדות של ביביסטים עם נתונים, עובדות ודיעות שונות.
תחרים בכיף, אבל זו תעודת עניות, לך במיוחד, כי לדידך אתה 'איש של נתונים ועובדות' ולא ענית פעם אחת עניינית לכל הטיעונים שהועלו.
אני דוקא זוקף זאת כנצחון קטן!
כנראה שנגעתי בנקודות שקשה שלביביסטים להתמודד איתם.
ואם זה בהקשר של 'התנשאות על ביביסטים' - אני מוכן לקחת אחריות על זה. אני אכן מזלזל במחנה הביביסטים ויש לי לא מעט על מה, אבל לא חושב שאתה טיפש.
אם ההנהלה פה חושבת שאין מקום לדיעות אחרות - אפסיק לכתוב.
בכבוד רב,
חצרוני 7
תחרים בכיף, אבל זו תעודת עניות, לך במיוחד, כי לדידך אתה 'איש של נתונים ועובדות' ולא ענית פעם אחת עניינית לכל הטיעונים שהועלו.
אני דוקא זוקף זאת כנצחון קטן!
כנראה שנגעתי בנקודות שקשה שלביביסטים להתמודד איתם.
ואם זה בהקשר של 'התנשאות על ביביסטים' - אני מוכן לקחת אחריות על זה. אני אכן מזלזל במחנה הביביסטים ויש לי לא מעט על מה, אבל לא חושב שאתה טיפש.
אם ההנהלה פה חושבת שאין מקום לדיעות אחרות - אפסיק לכתוב.
בכבוד רב,
חצרוני 7
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 4 שנים 7 חודשים #1675
על ידיי יניב
ועכשיו ברצינות
לא עניתי לך פה כי עוד בפוסט הראשון קראת לכולנו ביביסטים ושנתפוצץ (יש לי תשובות טובות לרוב הטענות שלך).. פה ושם אתה צודק..
כל פעם שאין לך תשובות טובות אתה קורא לי דמגוג, מסתבר שלך קשה עם עובדות
לא עניתי לך פה כי עוד בפוסט הראשון קראת לכולנו ביביסטים ושנתפוצץ (יש לי תשובות טובות לרוב הטענות שלך).. פה ושם אתה צודק..
כל פעם שאין לך תשובות טובות אתה קורא לי דמגוג, מסתבר שלך קשה עם עובדות
לפני 4 שנים 7 חודשים - לפני 4 שנים 7 חודשים #1676
על ידיי חצרוני 7
איפה אמרתי שתתפוצצו?! בפוסט הראשון הזמתי את כל הטענות על פגיעה בקודשי ישראל דרך הבאת מקורות מהיהדות. זה לא הסגנון שלי..FAKE NEWS
מעולם לא ענית לשום פוסט, אלא רק פרסמת כל מיני לינקים לתמונות, היכן שראיתי לנכון לענות- עניתי.
אין פה שום הלימה בין עובדות ותגובות - הטענה המרכזית שלי היא שביביסטים נשענים לרוב על פייק ניוז וטענות לא נכונות או בחלקן נכונות - לזה אני קורא בהחלט דמגוגיה ופופוליזם - ואני חושב שהבאתי לא מעט תימוכין לכך.
מעולם לא ענית לשום פוסט, אלא רק פרסמת כל מיני לינקים לתמונות, היכן שראיתי לנכון לענות- עניתי.
אין פה שום הלימה בין עובדות ותגובות - הטענה המרכזית שלי היא שביביסטים נשענים לרוב על פייק ניוז וטענות לא נכונות או בחלקן נכונות - לזה אני קורא בהחלט דמגוגיה ופופוליזם - ואני חושב שהבאתי לא מעט תימוכין לכך.
עריכה אחרונה:לפני 4 שנים 7 חודשים עי חצרוני 7.
עורכים ראשיים: קוקאי5