ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

סיכום שנת 2021

עוד..
לפני 3 שנים 2 חודשים - לפני 3 שנים 2 חודשים #1895 על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: סיכום שנת 2021
לילו  - שילת אני אוהבת אותך הכי בעולם 3
שילת - הדדי

תרגעו  מיד שתיכן .
עריכה אחרונה:לפני 3 שנים 2 חודשים עי ביטר.
על פוסט זה מודים לך: lilo, שילת

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 3 שנים 2 חודשים #1896 על ידיי eran245
תשובה של: eran245 בנושא: סיכום שנת 2021
הפוסט הסאחי של 2021 ללא ספק של שילת.
וואי איך הכנסת לנו וואי איך עקצת.
כמובן שהמנהלים הסטייקים יתמכו בפוסט שעושה אש ומריבות בגלל שזו מישהי מהחונטה שלהם.
כמה מביך ועצוב ולכולם מכנה משותף,ביביסטים

עוד..
לפני 3 שנים 2 חודשים - לפני 3 שנים 2 חודשים #1897 על ידיי קוקאי5
תשובה של: קוקאי5 בנושא: סיכום שנת 2021
בואו   נסכם  משהו  שלא  סוכם  
באה פה  גולשת  להעיר    קצת לתת   תוכן, ומשהו   להתבדח ולעסוק  בו  שהוא  לא  קורונה  ולא  פוליטיקה אז  במקום  להנות מזה...יש  שמחפשים   שיסגרו  בשבילם  חשבונות אישיים....<במקום  זה תכתבו בעצמיכם  ותוסיפו   מה שחסר לכם  ולא לצפות מאחרים לחשוב  כמוכם>
ויש פישרים   כמו   ערן   שמכבים   את  רוח היצירה
אז  נא להוסיף  בקטגוריית   פישר  השנה   את ערן245

יש   את אלה   שעושים יוצרים מוסיפים ומשביחים  ..... ויש  את  אלה    שרוטנים   מכבים ורק מעבירים ביקורת...<וזה עצם קיומם>

בואו   ...לא  ראיתי  אתכם   יוצרים פוסט  מעניין  שפונה אל  כולם  ומסקרן את כולם...ערן כותב   איך  הכנסת לנו איך  עקצת.....מלמד  על אופן החשיבה שלו   אין  פה  שום עקיצה ואין   פה שום להכניס...להפך   בכפפות משי  נהגו   ברוב...בנתיים  מי שמחפש לעקוץ ולהכניס   זה    ההוא שכתב  שהמנהלים  הם   סטייקים,  והתומכים הם ביבסטים...אני חושב    שזכית גם  באדיוט השנה....בכבוד  רב  התקליטן   שהשאיר  לעצמון  עשן וזכה  בתואר  תקליטן השנה "קוקאי5"
עריכה אחרונה:לפני 3 שנים 2 חודשים עי קוקאי5.
על פוסט זה מודים לך: יניב, שיראל, lilo, שילת, מנאייכ1

עוד..
לפני 3 שנים 2 חודשים - לפני 3 שנים 2 חודשים #1898 על ידיי eran245
תשובה של: eran245 בנושא: סיכום שנת 2021
לזה אתה קורא תוכן?
במי נהגו בכפפות של משי?לא הבנתי מאיזה מקום החונטה שלך תעביר על גולשים ביקורת בפוסט פומבי בפורום.
ואתם סטייקים כי שאתם רוצים אז אש זה כיף וכשלא רוצים אש הורסת את הצט.

המצוטטות הכי הזויות/ מפגרות לשנת 2021: טבעונית + זואי+ אנאל ( סמיילים בתחת שלכם ימעפנות)

מה אני אגיד לכם הסאטירה חוגגת, ופה נתתי דוגמא על אנשים שאני נייטרלי לגביהם,בוא תגיד לי שהשורה עליהן היא לא באה ממקום אישי? 
עריכה אחרונה:לפני 3 שנים 2 חודשים עי eran245.

עוד..
לפני 3 שנים 2 חודשים #1899 על ידיי קוקאי5
תשובה של: קוקאי5 בנושא: סיכום שנת 2021
אל תגרור  אותי  לויכוח של כיתה  א...
1.זה תוכן   בהחלט! מפנה  אותך לערך  תוכן  גולשים
מהו תוכן גולשים?
תוכן גולשים (User Generated Content) הוא תוכן עצמאי ברשת, שנוצר על ידי הגולשים באתרי אינטרנט ואפליקציות, ללא עריכה של אנשי מקצוע או תוכן מטעם מערכות האתרים ואנשי מקצוע.

2.במי נהגו בכפפות של משי?
"- המצוטט שלא הלך לו בדייטים מטינדר לשנת 2021: ערן."
זה כפפות של משי  בויה  כי ראשית אתה  בעצמך  סיפרת   על  זה....וכל בר  דעת   מבין למה זה  כפפות של משי :)...<היו עדינים איתך>

3. כל אחד יכול להעביר פה  ביקורת על גולשים   ואין קשר לחונטה  כמו שאתה מעביר ביקורת  על  אלה  שמעבירים ביקורת...ועל הביביסטים  ועל  הסטייקים

4.דעתה  שהם  הזויים   בגלל כל האייקונים   ....ואין פה מקום  אישי   כי אין שום  קשר  אישי  בין הכותבת  לגולשות שהוזכרו   היא אפילו לא  יודעת   שזואי ואנאל זו  אותה  אחת  מה שמפריך את טענתך  שיש  פה  עניין אישי.....

הקיצר    קיבלת תשובות   ששוב  הוציאו  אותך מפגר   וזה  שלא  זכית  בתואר  מפגר   השנה  זה  כפפות של  משי....
נ.ב אני לא מתכוון   להמשיך  להתדיין איתך ולענות  לך  אתה  לא  הסטייק  הכי  WELL  DONE   מבחינת אינטלגנציה...
על פוסט זה מודים לך: שיראל

עוד..
לפני 3 שנים 2 חודשים - לפני 3 שנים 2 חודשים #1900 על ידיי שילת
תשובה של: שילת בנושא: סיכום שנת 2021
ערן,

לאחר התלבטות  רבה עם עצמי האם להגיב לך או לא,האם אתה שווה את זה או לא ממש. ובכל זאת בחרתי שכן...

אז ככה..
1. הבנתי כמה  שאתה אוהב להטריל, לחמם את האווירה ולהשמיץ (תמיד אתה נמצא שם ודואג לכך).

2. אם הייתי בוחרת לקחת פוסט שלם לחיסול חשבונות או כמשהו אישי נגד גולש, אין לי צורך בכך...  מספיק שאכתוב שורות בצאט / אעלה במיק ואתחיל. - רק אוסיף לך.. כשיש לי משהו נגד מישהו אני פונה ישירות לאדם ולא מבצעת בעקיפין.(לעומת אחרים שמתנהלים שונה)

3. הפוסט עלה כשינוי אווירה בזמן שאתה חיפשת את השלילי (כהרגלך).

4. אל תשכח כשאתה מסלק אנשים מהחדר עם משפטים- אתה פוגע בהם ( כהרגלך).

5. לגבי הליקוק שאתה טוען ( כהרגלך) שאני דואגת לבצע... אל תשכח נשמה כמה אתה דואג ללקק לאנשים בצאט.ההבדל בינינו שאצלי זה תודה ולא ליקוק.
ולסיום-
אותי לימדו כלל בחיים שיש הבעת התודה  לטוב ולרע ובמקום שאני נמצאת בו אני תמיד אגיד תודה ולא אשב לירוק.
לכן אני יודעת לעשות זאת למי שדואג לשמור ולטפח את הסביבה שבה אני נמצאת (גם אם בעינייך אני חלק "מחונטה"-שזה שיקרי) .
אגב זה לא רק בצאט... גם בחיים האמייתים.
( תשתדל לאמץ את זה לחיים)
אני מאחלת לך שתמיד תדע להבחין בין הטוב לרע, שתלמד להבחין בין רוע אמיתי ללא רוע בכלל.
ואל תשכח הבעת התודה+הבעת הטוב+ הבעת הנימוס היא חלק מהחיים.
עריכה אחרונה:לפני 3 שנים 2 חודשים עי שילת.
על פוסט זה מודים לך: שיראל

עורכים ראשיים: קוקאי5