- הודעות 21
- תודות התקבלו: 9
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
בוקר טוב ושבת שלום...סיפור שכולם צריכים לדעת
לפני 10 שנים 1 חודש - לפני 10 שנים 1 חודש #678
על ידיי Migrena
תשובה של: Migrena בנושא: מבלי לרדת לפרטים
אמיר אם לא הייתה לך כל כוונה לפגוע או להשתמש מתי שהו בתמונות
ואין לך שום צורך בהן על המחשב שלך
היית אמור למחוק אותן כבר מזמן להזכירך ושוב אני אומרת את זה זו לא פעם ראשונה שנעשה בהן שימוש מאז שאתה לא חלק מבלוג בסטייל
היו לך לא מעט הזדמנויות למחוק אותן
אך במקום זה הן ישבו דווקא בתקיית המצגת שלך לכאורה
לא יודעת אם זו טעות או שרשרת טעויות וגם לא כזה מעניין אותי אבל אם לא היה לך כוונה להשתמש בהן עכשיו או בעתיד תסכים איתי שהן לא אמורות להיות לא במחשב שלך ובטוח לא במצגת!!!
ובנוגע לזה שאמרת שאתה מנסה לתקן
לא היה שום נסיון תיקון מלבד להעמיס את הפורום כאן בשקרים וחצאי אמיתות לנסות להוציא את כל מי שכביכול פגע בך, רע מגעיל וחסר אחריות
ולהוציא את עצמך קדוש מעונה...
וכל מה שיש לך להגיד בתגובה כל הזמן זה שכולנו יורדים לרמה נמוכה
"אני נורמלי העולם השתגע"
אמיר תעשה בדק בית
ואין לך שום צורך בהן על המחשב שלך
היית אמור למחוק אותן כבר מזמן להזכירך ושוב אני אומרת את זה זו לא פעם ראשונה שנעשה בהן שימוש מאז שאתה לא חלק מבלוג בסטייל
היו לך לא מעט הזדמנויות למחוק אותן
אך במקום זה הן ישבו דווקא בתקיית המצגת שלך לכאורה
לא יודעת אם זו טעות או שרשרת טעויות וגם לא כזה מעניין אותי אבל אם לא היה לך כוונה להשתמש בהן עכשיו או בעתיד תסכים איתי שהן לא אמורות להיות לא במחשב שלך ובטוח לא במצגת!!!
ובנוגע לזה שאמרת שאתה מנסה לתקן
לא היה שום נסיון תיקון מלבד להעמיס את הפורום כאן בשקרים וחצאי אמיתות לנסות להוציא את כל מי שכביכול פגע בך, רע מגעיל וחסר אחריות
ולהוציא את עצמך קדוש מעונה...
וכל מה שיש לך להגיד בתגובה כל הזמן זה שכולנו יורדים לרמה נמוכה
"אני נורמלי העולם השתגע"
אמיר תעשה בדק בית

עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 1 חודש עי Migrena.
על פוסט זה מודים לך: אבירם קנדה, The Shine
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
פחות
עוד..
- הודעות 8
- תודות התקבלו: 11
לפני 10 שנים 1 חודש - לפני 10 שנים 1 חודש #679
על ידיי Lioness1212
תשובה של: Lioness1212 בנושא: מבלי לרדת לפרטים
אויש ...
עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 1 חודש עי Lioness1212.
פחות
עוד..
- הודעות 8
- תודות התקבלו: 11
לפני 10 שנים 1 חודש - לפני 10 שנים 1 חודש #680
על ידיי Lioness1212
תשובה של: Lioness1212 בנושא: מבלי לרדת לפרטים
בהצלחה לכל המעורבים בדבר ....אני מציעה חידלו להתעסק בשטויות ודברים שכבר עלה בהם העובש בצדקנות ,בהתחסדות ,בשפיטה ובמה לא ..לא נמאס לכם ?ותפסיקו להצטלם ! תפסיקו גם להחזיק טלפונים ובכלל תפסיקו לנשום ...ואם החלטתם לשתף מישהו תדאגו לאפוד מגן בקיצור אל תסמכו על אף אחד (גם לא עליי
)ככה שלא תרגישו שתוקפים אותכם ....ולילו אני בעד המעשה שבחרת לעשות הוא היה מהיר מחושב ונכון ! ואמיר אולי תתגבר על האהבה הנכזבת שלך מ"אבא ,אבירם אה?...ולמה אנשים מודדים רמות בכלל ?תגידו משעמם לכם ?חחח
בקיצור שבת שלום מלא באהבה די למלחמות לכן תעשו קצת אהבה אתם עוד עלולים לגלות שזה מגרה הרבה יותר מלשבת ולנסות להוכיח מי צודק ומי טועה...מי התחיל ומי סיים ...
בנימה זאת אני סיימתי צא'ו

בקיצור שבת שלום מלא באהבה די למלחמות לכן תעשו קצת אהבה אתם עוד עלולים לגלות שזה מגרה הרבה יותר מלשבת ולנסות להוכיח מי צודק ומי טועה...מי התחיל ומי סיים ...
בנימה זאת אני סיימתי צא'ו
עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 1 חודש עי Lioness1212.
על פוסט זה מודים לך: פאזל, שועל במנוסה
עורכים ראשיים: קוקאי5