ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

בוקר טוב ושבת שלום...סיפור שכולם צריכים לדעת

עוד..
לפני 10 שנים 1 חודש - לפני 10 שנים 1 חודש #663 על ידיי The Shine
כולכם מכירים אותי שאני לא אוהב להוציא לשון הרע ולכלך ולספר דברים. היה בלאגן בצאט ואף אחד לא ידע מזה לפחות לא ממני אבל הגיע הזמן לפרוק..

זה התחיל מזה שניהלתי בחדר פנטזיה וסקס. ואבירם קנדה התחנן אליי לעזוב ולנהל אצלו. הסכמתי. [עד היום מצטער על זה]
מישהי שניהלה איתנו. אבירם ומיגרנה נכנסו לחיים שלה וגרמו לה סבל גדול. החלטנו ביחד אני והמישהי לפתוח חדר משלנו. ברגע שאבירם קנדה ראה שאנחנו מצליחים. הוא התחיל לפרסם מספר שלה בכל מיני צאטים ויש צילומי מסך. את המספר פלאפון שלה האישי בתור חשפנית. וכל הלילה וכל יום מלא צילצולים כאשר יש לה ילדים בבית שישנים. ואתם צריכים להעמיד אותכם במקומה במצב הזה כדי להבין מה עבר עלייה עד כדי בכי. אחר כך פירסם מספר שלי. מלא צילצולים הטרדות מפה עד ההודעה החדשה. החלטתי לעשות מעשה יותר בוגר. התקשרתי לאמא של מיגרנה וסיפרתי לה את כל הסיפור אמרתי לה שיש 2 אופציות. או להתקשר אליהם ולהפסיק את זה. או שאני מתלונן במשטרה ואז היא תצטרך להסביר. אחר כך אבירם התקשר להורים שלי כנקמה ילדותית ושאל אם הם מדברים עם ההורים של אמיר וניתקו. ההורים שלי שניהם מבוגרים בני 70 וחצי נכים למי שלא יודע. הסיפור נסגר בזה שאבירם חסום מהחדר שלנו ואנחנו משלהם. זה היה ההצעה שלי לבעל הצאט שכבודו במקומו מונך.
לאחרונה זה עבר כל גבול. נכון אומנם טעות שלי אבל טעות תמימה. יש לי תקייה שנקראת בלוג ששם כל התמונות למצגת ובטעות היה שם תמונה של אבירם מצחיקה שהוא היה צוחק ממנה. הוא התקשר ללילו ונכנסה להשתיק אותי בלי להבחין אפילו שהורדתי אחרי האיום של אבירם להתקשר שוב להורים שלי. סליחה אבל לא אסתכסך עם משפחתי בגלל צאט שאני אמור להנות ממנו. קיבלתי איום שוב מאבירם שיתקשר להורים שלי. והחלטתי שכמו שאני מכיר את אבירם הוא יודע פרטים אישיים פלאפונים של קוקאי ולילו והם מפחדים לחסום אותו או להגיד לו שיפסיק כי הוא עבריין צעצוע מלך מרחוק מקנדה שזה מדינה שאין הסכם סגירה בין ישראל לבינה. ולכן הוא מרגיש מלך. אחרת לא היה מתעסק איתי ואני מבטיח לכם. שעזבתי את הצאט לאחרונה. ונחסמתי מפה. בגלל שאני רוצה להגן על פרטיותיי ולא מקבל גיבוי ממנהלי האתר? הזוי ביותר. אבל שיבושם.
ואבירם ומיגרנה אם אתם קוראים את זה צלמו מסך ותגישו נגדי תלונה

===============================================
== יום הדין שלכן קרב ובא. גם אם זה יהיה עוד 20 שנה אתם תשלמו על הכל==
===============================================
היו שלום לאוהבי ואהובי. וגם לשונאי
עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 1 חודש עי קוקאי5.
על פוסט זה מודים לך: Lioness1212

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 10 שנים 1 חודש #664 על ידיי Migrena
אז ככה אם כבר מספרים סיפור נספר את האמת ואת שני הצדדים אז אמיר אמר את הצד שלו וכמובן שהגזים והביא את זה לטובתו ועכשיו אספר את הצד שלי :)
אז ככה נכון שהתערבנו במשהו שלא היה קשור אליינו כלל ,אבל זה מפני שהמישהי שאמיר דיבר עלייה שיתפה אותנו ושאלה את דעתנו כמובן שלא משנה כמה בן אדם ינסה להכנס לחיים של מישהו אם הוא לא יספר וישתף לא תוכל להכנס לחייו
ועוד דבר שקומם אותי אמיר והמישהי יצאו מנקודת הנחה שאלה אנחנו שפירסמנו את המספרי טלפון שלהם משהו שאני בכלל בספק אם קרה ואפילו לא באמת ביררו את הנושא... אמיר החליט בתגובה שהוא פונה לאמא שלי מלחיץ אותה באמצא הלילה משהו כמו סביבות 2 בלילה כשכמובן כולם ישנים והתחיל לספר לה מעשיות ללא שום בסיס והמציא שהוא מהמשטרה מה שלא נכון כי הדיחו אותו אבל לא נכנס לזה ושהוא מכיר את אחותי מה שכמובן גם שקר גס הוא יודע את שמה של אחותי ומה עשתה בשירות הצבאי שלה רק ממה ששמע ממני כשהיינו מיודדים
היא כמובן התקשרה אליי בלחץ לברר מה קרה
אמיר לא הסתפק בלהתקשר לאמא שלי הוא או חברתו שמבחינתי אחד בסיפור הזה
פרסמו את מספר הטלפון של אמא שלי בצאטים אמא שלי קיבלה שיחות מוזרות שבה אמרו לה שמישהו מפרסם את מספר הטלפון שלה מדובר כמובן במספר ביתי מה שלבטח העיר את כל הישנים בבית כל צלצול
ואני בכלל הייתי בשוק בתגובה התקשרנו להוריו של אמיר ואז התחרטנו והחלטנו לא לרדת לרמה של אמיר שאלנו אם הם ההורים ומיד ניתקנו
כמובן שגם אנחנו הצענו והסכמנו שאמיר וחברתו צריכים להחסם מהחדר שלנו ואנחנו משלהם, הפרד ומשול
עכשיו נחזור רגע לתקופה שאמיר ניהל בבלוג בסטייל
ונזכר שהוא היה מעלה רבות את התמונה של אבירם גם כשאבירם פנה אליו ואמר לו שזה כבר לא מצחיק וביקש שיפסיק שלא יהיו טעויות אמיר מצא את זה למשעשע ולא הפסיק כמובן גם לא מחק את התמונות אחרי שנחסם מהחדר שלנו ופתח חדר העלה גם בחדרו את התמונות האלה כדי לצחוק על חשבונינו פנינו לקוקאי ואמיר הבטיח שימחק את התמונות והנה לפני מספרים ימים שוב במצלמה שלו התמונות שלנו
עכשיו אני לא מאמינה שזו טעות ולא קונה את זה וגם אם זו טעות, אמיר יקר על טעויות משלמים....
ובנוסף אין סיבה שהתמונות יהיו על המחשב שלך בכלל
במיוחד אם אין לך כוונה להשתמש
אז כנראה שהטעות לא כזו טעות המשכת להחזיק בתמונות והייתה לך כוונה להשתמש בהן ולפגוע גם אם לא התכוונת לעשות זאת עכשיו ....
ובנוגע לזה שאתה קורא לאבירם עבריין... תזכיר לי למה הדיחו אותך מהמשמר האזרחי ושללו לך את הנשק? :)
תודה למי שקרא גם את הצד שלנו בסיפור :) שבת שלום ♥
על פוסט זה מודים לך: אבירם קנדה, The Shine

עוד..
לפני 10 שנים 1 חודש #666 על ידיי The Shine
הכי חשוב שתאמיני לעצמך

עוד..
לפני 10 שנים 1 חודש #667 על ידיי The Shine
הנה עוד דוגמא לירידת רמה וחשיפת פרטים. שאלה אותי על העבר שלי. רוצה לפרסם את זה? תפרסמי תראי לכולם כמה אתם חארות ומרגישים מלכים מרחוק. בארץ זה לא היה קורה. אני יודע פרטים עליך ועליו ועל המשפחות שלכם ואני עדין. עדין .. לא יורד לרמה שלכם ולא מספר שום דבר אישי עליכם. רק על הסיפור בינינו. הוכחתם לכולם

עוד..
לפני 10 שנים 1 חודש #668 על ידיי קוקאי5
תשובה של: קוקאי5 בנושא: מבלי לרדת לפרטים
ספקולציות מוטעות הן אבן יסוד של התנהגות טיפשית או התחסדות!

הריני להבהיר שלא קוקאי ולא לילו מפחדים לא מאבירם ולא מאף אחד אחר.
זה תירוץ נוח להסתתר אחריו.

כל בר דעת יבין שאין באחריות הצאט או בעליו התנהלות של משתמש זה או אחר מחוץ לצאט.
אנו לא בית משפט ואנו לא יכולים לדעת מה אמת ומה לא.
וגם אם אכן הוטרדתם.
על הטלפונים שלכם והפרטים שלכם תשמרו בעצמיכם ואל תצפו מצאט טרנד לשמור עליכם.

אנו פועלים לפי מעשים בצט עצמו....קללות בצאט העלאת תמונות בצאט או פרטים אישיים.

אנו אחראים על מה שקורה בצאט טרנד! לא על מה שקורה בניכם בחוץ .

לא בפייסבוק לא באתרים אחרים לא בטלפון ולא במקום מגורכם!

ובמקרה דנן. הצגת תמונות של מצוטט באתר במגדר הצאט. משהו שמחייב טיפול
וגברת לילו פעלה בצורה הנכונה והנאותה ביותר. במקום להגרר אתכם למשחקים של "הוא התחיל" ו"קודם שהוא יפסיק"
היא שינתה לאבירם את הכותרת ואותך הורידה משידור שתסדר את התמונות שלך!
על פוסט זה מודים לך: lilo, אבירם קנדה, Migrena, The Shine

עוד..
לפני 10 שנים 1 חודש #670 על ידיי Migrena
תשובה של: Migrena בנושא: מבלי לרדת לפרטים
אמיר היקר אם הייתי רוצה לפרסם על העבר שלך הייתי עושה את זה...
אבל לא פרסמתי למרות שזה היה מפתה (כי אני לא יורדת לרמות שלך)
אתה כתבת על אבירם שהוא עבריין (פה אתה התחלת את הרמה הנמוכה)
ואני סך הכל עניתי לך בהתאם
ובנוגע לכך שאנחנו בחו"ל "מרגישים מלכים"
גם אם הייתי בארץ לא הייתי עושה שום דבר שונה והייתי מגיבה בדיוק כך
אתה לא פחיד אותי ולא מענין אותי איזה מידע כביכול יש לך עליי על אבירם או על דודה שלי (כי אם היה לך לפי העבר שראינו היית משתמש בזה מזמן)
זה לא עיניין של להאמין לעצמי או לא, העיניין שזו האמת שלנו...
והיא אמיתית וכנה :)
ואם תשים לב בכל פעם שאתה אומר שאנחנו כביכול יורדים נמוך..
תסתכל אחורה מה אתה עשית ותגלה כמה גבוהה אנחנו ברמה, יחסית לרמה שלך
שתיהיה לך שבת שלום :)
על פוסט זה מודים לך: אבירם קנדה, The Shine

עורכים ראשיים: קוקאי5