- הודעות 1
- תודות התקבלו: 1
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
בוקר טוב ושבת שלום...סיפור שכולם צריכים לדעת
לפני 10 שנים 1 חודש #671
על ידיי מרקונו
תשובה של: מרקונו בנושא: בוקר טוב ושבת שלום...סיפור שכולם צריכים לדעת
כולכם ירדתם לרמה נמוכה..
קצת פרופורציה בחייכם, תכביסה המלולכלת שלכם תשאירו בינכם היא לא באמת מעניינת מישהו, בנוגע לאמיר היקר תדע שאתה מאוד חסר{עבר בדיוק יממה} ומהמעט שיצא לי להכיר אותך אתה בחור לבבי וחייכן, "מַה שֶּׁהָיָה הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה שֶּׁנַּעֲשָׂה הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה, וְאֵין כָּל חָדָשׁ תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ" תעשה מה שמרגיש ונכון לך, בכל אופן מאוד תחסר לטרנד בכללי ולהמון אנשים בפן האישי.
נ"ב - הודעה ראשונה שלי כאן, אני מתרגשששששששששש!!! :lol:
קצת פרופורציה בחייכם, תכביסה המלולכלת שלכם תשאירו בינכם היא לא באמת מעניינת מישהו, בנוגע לאמיר היקר תדע שאתה מאוד חסר{עבר בדיוק יממה} ומהמעט שיצא לי להכיר אותך אתה בחור לבבי וחייכן, "מַה שֶּׁהָיָה הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה שֶּׁנַּעֲשָׂה הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה, וְאֵין כָּל חָדָשׁ תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ" תעשה מה שמרגיש ונכון לך, בכל אופן מאוד תחסר לטרנד בכללי ולהמון אנשים בפן האישי.
נ"ב - הודעה ראשונה שלי כאן, אני מתרגשששששששששש!!! :lol:
על פוסט זה מודים לך: The Shine
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 10 שנים 1 חודש - לפני 10 שנים 1 חודש #672
על ידיי ברבי
אמיר תחזור אני מתגעגעת
♥ :kiss:
תשובה של: ברבי בנושא: בוקר טוב ושבת שלום...סיפור שכולם צריכים לדעת
אני בהחלט מסכימה עם מרקונו אני חושבת שזה ריב מתמשך מטומטם שהתפתח למשהו רציני וחבל אתם לא חייבים להיות חברים פשוט שכל אחד יתעסק בחיים שלו

-
Code:[table] [tr] [td][sup][sub][ul] [li][/li] [li][/li] [/ul][/sub][/sup][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [/table]
עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 1 חודש עי ברבי.
על פוסט זה מודים לך: The Shine
לפני 10 שנים 1 חודש #673
על ידיי The Shine
תשובה של: The Shine בנושא: מבלי לרדת לפרטים
במקרה דנן. כמו שנכתב. יש לי תקייה של תמונות למצגות וסימנתי הכל בלי לבדוק מה נכנס לתוכנה של המצלמה. כאשר קיבלתי את האיום של אבירם קנדה:
"כדאי לך למחוק את התמונות או שאני מתקשר להורים שלך. ואתה יכול לצלם מסך ולהראות לקוקאי" בדקתי את הנושא והורדתי אותם. אך לילו לא בדקה לא שאלה אם זה נכון. ישר השתיקה. אחרי שעברו מעל 20 דקות אחרי שהורדתי את התמונות וגם מחקתי אותם מהמחשב שלי. זה היה מעשה על עיוור והייתי מצפה למעט הכבוד שיבררו לפני. אני לא מעוניין בתמונות שלהם במיוחד לא במחשב שלי. ולא מעוניין בשום מלחמות.
אני איש של שלום ורוגע.
לא היה פה שום כוונת זדון. נעשה במלוא התמימות.
"כדאי לך למחוק את התמונות או שאני מתקשר להורים שלך. ואתה יכול לצלם מסך ולהראות לקוקאי" בדקתי את הנושא והורדתי אותם. אך לילו לא בדקה לא שאלה אם זה נכון. ישר השתיקה. אחרי שעברו מעל 20 דקות אחרי שהורדתי את התמונות וגם מחקתי אותם מהמחשב שלי. זה היה מעשה על עיוור והייתי מצפה למעט הכבוד שיבררו לפני. אני לא מעוניין בתמונות שלהם במיוחד לא במחשב שלי. ולא מעוניין בשום מלחמות.
אני איש של שלום ורוגע.
לא היה פה שום כוונת זדון. נעשה במלוא התמימות.
על פוסט זה מודים לך: Lioness1212
לפני 10 שנים 1 חודש #674
על ידיי The Shine
תשובה של: The Shine בנושא: בוקר טוב ושבת שלום...סיפור שכולם צריכים לדעת
תודה אחי אמרתי אותו דבר עלייך למישהי
על פוסט זה מודים לך: Lioness1212
לפני 10 שנים 1 חודש - לפני 10 שנים 1 חודש #675
על ידיי lilo
אדון חרטטן שמספר חצאי אמיתות ולכן נוח לו להציג את עצמו כאיש שלום ועמה.
אני קיבלתי הודעה מאבירם על התמונות אצלך במצלמה
לא קיבלתי הודעה ממך על הכותרת, נכון? יפה.
פניתי אליך להסיר את התמונות ולמנוע ממני לפנות אליך שוב בנושא הזה.
ענית : סבבה , קודם שיסיר את הכותרת.
פניתי לאבירם ביקשתי שיסיר את הכותרת..
אבירם ענה : קודם שיסיר את התמונות.
עכשיו , אם אתם חושבים שאני אתעסק בחרא שלכם , יש לכם טעות !
לא מעניין אותי מי התחיל ואם זה נעשה בתום לב או לא.
אני לא אשב אצלך בחדר אמיר ואצפה בכל המצגת תמונות ששמת כדי לבדוק אם הסרת או לא, ואני לא אחכה שאבירם יסדר כותרת.
הסרתי את הכותרת לבקשתך אמיר
והשתקתי אותך למאית שניה לא יום שלם, לא חצי שעה ואפילו לא 40 דק'
השתקתי למאית שניה, וזאת על מנת שתרד משידור ותסדר את התיקיה שלך.
אתה אדוני החלטת לעשות מזה מלחמת עולם 3 , הוצאת אותי פחדנית, מאוימת מאבירם,זלזלת בכבודי ובהחלטה שלי וכתוצאה מזה בריונית שאינה מתחשבת.
וכשאף אחד לא התרגש מההעלבות שלך החלטת לגלול את כל הסיפור פה בפורום.
אז גם פה יקירי אתה לא ממש יוצא טוב.
אתה זה שפירסמת תמונות והודית בזה, אתה זה שיצר קשר עם ההורים של מיגרנה והודית בזה,ואתה זה שהתערבת בריב שאינו שייך לך מלכתחילה ויכוליות שבגלל זה הוא הסלים.
אז אדון שלום ורוגע , פשפש במעשיך ואל תתפלא שמתקשרים להוריך לאחר שאתה עשית את הצעד הראשון..
אתה עשית את זה להם , לא אף אחד אחר.
ולא מותק , אני לא מפחדת מאבירם וגם לא ממך.
שבת שלום.
אני קיבלתי הודעה מאבירם על התמונות אצלך במצלמה
לא קיבלתי הודעה ממך על הכותרת, נכון? יפה.
פניתי אליך להסיר את התמונות ולמנוע ממני לפנות אליך שוב בנושא הזה.
ענית : סבבה , קודם שיסיר את הכותרת.
פניתי לאבירם ביקשתי שיסיר את הכותרת..
אבירם ענה : קודם שיסיר את התמונות.
עכשיו , אם אתם חושבים שאני אתעסק בחרא שלכם , יש לכם טעות !
לא מעניין אותי מי התחיל ואם זה נעשה בתום לב או לא.
אני לא אשב אצלך בחדר אמיר ואצפה בכל המצגת תמונות ששמת כדי לבדוק אם הסרת או לא, ואני לא אחכה שאבירם יסדר כותרת.
הסרתי את הכותרת לבקשתך אמיר
והשתקתי אותך למאית שניה לא יום שלם, לא חצי שעה ואפילו לא 40 דק'
השתקתי למאית שניה, וזאת על מנת שתרד משידור ותסדר את התיקיה שלך.
אתה אדוני החלטת לעשות מזה מלחמת עולם 3 , הוצאת אותי פחדנית, מאוימת מאבירם,זלזלת בכבודי ובהחלטה שלי וכתוצאה מזה בריונית שאינה מתחשבת.
וכשאף אחד לא התרגש מההעלבות שלך החלטת לגלול את כל הסיפור פה בפורום.
אז גם פה יקירי אתה לא ממש יוצא טוב.
אתה זה שפירסמת תמונות והודית בזה, אתה זה שיצר קשר עם ההורים של מיגרנה והודית בזה,ואתה זה שהתערבת בריב שאינו שייך לך מלכתחילה ויכוליות שבגלל זה הוא הסלים.
אז אדון שלום ורוגע , פשפש במעשיך ואל תתפלא שמתקשרים להוריך לאחר שאתה עשית את הצעד הראשון..
אתה עשית את זה להם , לא אף אחד אחר.
ולא מותק , אני לא מפחדת מאבירם וגם לא ממך.
שבת שלום.
עריכה אחרונה:לפני 10 שנים 1 חודש עי lilo.
לפני 10 שנים 1 חודש #676
על ידיי קוקאי5
תשובה של: קוקאי5 בנושא: מבלי לרדת לפרטים
אתה כותב "יש לי תקייה של תמונות למצגות וסימנתי הכל בלי לבדוק מה נכנס לתוכנה של המצלמה"
ואתה גם כותב
"אך לילו לא בדקה לא שאלה אם זה נכון. ישר השתיקה. "
אז תסתכל איזה חמודי אתה ילד בכיתה א ....לעצמך אתה סולח שלא בדקת וטעית....אבל שלילו לא תבדוק? אויויויויויוי... היא השתיקה אותך ושיחררה.
תקשיב יש פה אנשים אחרי המסך שיש להם עוד דברים לעשות מעבר ללשבת שעה להסתכל על המצגת פאאור פוינט שלך ולחכות לראות אילו תמונות יש או אין.
אז ביג דיל לא ישבה לחכות לראות אם תיקנת את הטעות שלך או לא ולא ישבה לחכות שאבירם יחליף כותרת.
פשוט טיפלה בשני המקרים במכה והמשיכה כמו שצריך היה לעשות ...הבחירה שלך הייתה להעלב.
וזאת אחרי שבמקרה דנן ..מי שהדליק את האש בטעות או לא זה אתה.
ואתה גם כותב
"אך לילו לא בדקה לא שאלה אם זה נכון. ישר השתיקה. "
אז תסתכל איזה חמודי אתה ילד בכיתה א ....לעצמך אתה סולח שלא בדקת וטעית....אבל שלילו לא תבדוק? אויויויויויוי... היא השתיקה אותך ושיחררה.
תקשיב יש פה אנשים אחרי המסך שיש להם עוד דברים לעשות מעבר ללשבת שעה להסתכל על המצגת פאאור פוינט שלך ולחכות לראות אילו תמונות יש או אין.
אז ביג דיל לא ישבה לחכות לראות אם תיקנת את הטעות שלך או לא ולא ישבה לחכות שאבירם יחליף כותרת.
פשוט טיפלה בשני המקרים במכה והמשיכה כמו שצריך היה לעשות ...הבחירה שלך הייתה להעלב.
וזאת אחרי שבמקרה דנן ..מי שהדליק את האש בטעות או לא זה אתה.
עורכים ראשיים: קוקאי5