- הודעות 101
- תודות התקבלו: 274
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
קוקאי שלום רב.. אני מנסה לדעת אם אפשר להכנס לפטפט איתכם קצת
לפני 7 שנים 1 חודש #801
על ידיי קוקאי5
או שאתה טמבל ברמות קשות...או שאתה משחק אותה טמבל ברמות קשות.
ב-2 המקרים לא עושה חשק להתחשב ולהעתר לבקשות שלך.
אתה כותב:
" אשמח להתכתב איתכם ולהבין איפה כדאי לי להשאר בכלל"
אנו מאוד מודים לך שאתה רוצה להתנסות איתנו ולראות אם כדאי לך להשאר איתנו או לא..
אנחנו במקביל רוצים שתנסה לחפש מי ינענע אותך...ונראה אם זה כדאי לנו או לא..
הוסבר לך עשרות פעמים למה אתה חסום! ולמה אתה נחסם
אז אל תתמם לנו שרוצה רק להתכתב איתנו
תעשה מה שהתבקשת לעשות..ואז אשקול לקבל אותך חזרה לצאט טרנד
קוקאי5
ב-2 המקרים לא עושה חשק להתחשב ולהעתר לבקשות שלך.
אתה כותב:
" אשמח להתכתב איתכם ולהבין איפה כדאי לי להשאר בכלל"
אנו מאוד מודים לך שאתה רוצה להתנסות איתנו ולראות אם כדאי לך להשאר איתנו או לא..
אנחנו במקביל רוצים שתנסה לחפש מי ינענע אותך...ונראה אם זה כדאי לנו או לא..
הוסבר לך עשרות פעמים למה אתה חסום! ולמה אתה נחסם
אז אל תתמם לנו שרוצה רק להתכתב איתנו
תעשה מה שהתבקשת לעשות..ואז אשקול לקבל אותך חזרה לצאט טרנד
קוקאי5
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
פחות
עוד..
- הודעות 13
- תודות התקבלו: 0
לפני 7 שנים 1 חודש #802
על ידיי בחור חמוד 32
תשובה של: בחור חמוד 32 בנושא: קוקאי שלום רב.. אני מנסה לדעת אם אפשר להכנס לפטפט איתכם קצת
הבנתי.... נחסמתי מכל צט אפשרי

פחות
עוד..
- הודעות 13
לפני 7 שנים 1 חודש #803
על ידיי בחור חמוד 32
תשובה של: בחור חמוד 32 בנושא: קוקאי שלום רב.. אני מנסה לדעת אם אפשר להכנס לפטפט איתכם קצת
אני כאילו יש לי את תפוז ווואלה עדיין..... אבל אני לא יודע.. אני מנסה לשלוט ביצרים שלי כניראה זה השפעת לוואי של כדורים.... אני אם מבין או לא מבין אם יכול להשאר אתכם או לא.. זה לא הנקודה.. הסברתי לשיראל פעם שיש לי בעיה להיות דחוי.... כי אז אני מנסה להכנס או לצאת בכל מקרה... מהשניים איני מוצא את עצמי... עכשיו נגיד ומסכימה ההנהלה ובראשותה קוקאי להכניס אותי... איך ממשיכים מפה? בסדר 3 דקות ראשונות יהיה שמחה בלתי נשכחת.... אבל בצטים כמו תפוז אני לא מצליח לנהל שיחה מבלי שיהיה 1 2 או 20 אנשים שמפריעים למצב רוח הנפשי שלי.... כלומר מטרטרים... אמנם רק אצלך אפשר לשלוף מצלמה ואני ממש מנסה לשלוט בעצמי מלהגיד לשלוף אבל גם לא מצליח... אני מבקש שתשקול אם כדאי לך בכלל להביא אותי לצט... למרות שזה מקום ציבורי לדעתי.... חחחח לדעתי הענווה בגלל זה כל הבעיות... שאני צנוע ככ..... עכשיו העיניין הכי רציני כאן האם אשאר איתכם ואהיהי" ילד טוב" זה יכול להחזיק חודש חודשיים ואז יהיה פיצוץ אשעשה שטות ואז שוב אני עף... אני רוצה ערבות שאני אל מועף... ושאתם מודעים לעיניין שאני עצמון דיג'יי מספר 1... שאני כמו לא יודע מי פאבלו32 כמו מיאו.... מצידי כמו כולם כמו מהממת שלפעמים חושבת שאתה מקלל אותה... כל הרגישויות האלה.... כל נגיעה בי גורמת לי להתקפד... להפוך לקיפי קיפוד מרחוב סומסום.... אני מסנה לשלוט בתגובות שלי אבל יש לי פתיל של שאולי מהמלאכים של קוקאי6:D אז... אל יודע מה לעשות כעתתת.... אגב אתה עושה מצווה שאתה משתיק אותי... הופראים שלי וההורים שלי בעד שאתנתק מהמחשב.... בכלל.... ואני רק בימי חופש מהעבודה יוצא לצטים... פה זה מקום פורקן... לידיעתך החזקתי מעמד... לא רק הייתי משרת כאילו את צרכי המערכת שלך... גם נהניתי כמה פעמים מתגובות של פלפל אבל זה היה זמני ככ כי הכל נאבד איפשהו בתודעה...... ובמרחקי הגלקסיה....שיהיה לילה טוב... אנינכנס בימי חופש לבדוק אם יש שידורי רדיו ולא מוצא את הרדיו דלוק אנינכנס ב12 בלילה ב1 כשאני בבית רק... סמנתה גם אוהבת אותי.... אבל לפעמים אנשים באים אלי בקריאות:" טימור" שהאפרוח שלא נולד בביצה במקרר שלי לא קורא לי ככה.... אני באמת מפחד מהאנשים שמדברים איתי.... שמעתי גם על אנשים בצט שלך שבאים ... ואני מנסה להיות בסדר נאמןלצט. לא שזה דבר שאני רגיל אליו....בקיצור... הכל נלקח לשיקולים שלי....אני לא הכי חכם ומתנהג הכי חכם במערכות צט כי עדיין יש לי אהבה לנשים
פחות
עוד..
- הודעות 13
לפני 7 שנים 1 חודש #804
על ידיי בחור חמוד 32
המלל לעיל נכתב בעודי לוגם בירה מהחבית של חצי ליטר... מה שתבין לנכון לעשות
אתה המחל מתמיד... לא בגדתי באמת.. אתה חכם אתה תבין איפה אני בא איפה עומד ואיפה אני לא רצוי... ולא נראה לי שאצלך עשיתי מעל ומעבר דברים שהם בתור רוע

פחות
עוד..
- הודעות 13
לפני 7 שנים 1 חודש #805
על ידיי בחור חמוד 32
דפנה ארמוני - אוהבת אותך עוזבת אותך
ככה זה מרגיש לי
ידעתי שתצחק תקדיש לבת אחת שיר בשידור שלך כזה
חיחיחיח אני בדרן....
על החתום
טימור באירוב חוזר בתשובה של קוקאי5
דפנה ארמוני - אוהבת אותך עוזבת אותך
ככה זה מרגיש לי

על החתום
טימור באירוב חוזר בתשובה של קוקאי5
פחות
עוד..
- הודעות 13
לפני 7 שנים 1 חודש #806
על ידיי בחור חמוד 32
קוקאי מחכה לתגובתך בבקשה אנא ממך
עורכים ראשיים: קוקאי5