ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

דיווח שבועי משטח טרנד

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #835 על ידיי האחת
תשובה של: האחת בנושא: ניקלס
וניקלס כרגיל אתה יוצא טמבל

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #836 על ידיי שור האחת
היי לכולם

איזה יופי של רעיון כל הכבוד ללילו!!! אגב לא אין מוזיקה בכניסה לצאט
על פוסט זה מודים לך: שיראל

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #837 על ידיי חצר 8.1
מאמצי ההתבססות העיראקית בגבול טרנדים ממשיכים לשאת פרי חרף איומים מצד גורמים עלומי שם שלא יתנו יד לזובאק ולגולשים אליבא דליכט שיגידו אשלונק בדאלק כל אימת שעופר56 מפציע.

עפ פרסומים זרים, אין קשר למאמצי הגולשים מהחדר של חוואית אמיצה בכדי להפר את האיזון עם הקלדה תלולת מסלול של חחחחח ואיחולי בוקר וערב טוב מדוייקים.

עקב פרישתו של משכים, נוצר ואקום בשיעורי המוסר לשיראל. הגולשים המסורים מתבקשים למצוא תחליף ראוי ובקיא בתורה ובהפרשות. חלה.

עפ דיווחים לא מאומתים, האתיופית בסלון של נער הייתי 66 היא רוסיה. נראה כי חלה התחממות ביחסי הצ'ילבות ניקלס ונער הייתי וכרגע איחולי המוות ההדדיים עברו להתעלמות.

עד כאן.
על פוסט זה מודים לך: שיראל, lilo

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #838 על ידיי קוB
תשובה של: קוB בנושא: דיווח שבועי משטח טרנד
טוב אז אתחיל בזה שעצם זה שהצלחתי להגיב בפורום (משהו שלא עשיתי בחיים) כבר מגיעה לי ההכתרה כאיש השבוע בצאט

אז מה היה לנו השבוע מנקודת השקפתי
יום ראשון,אני נחשף לעובדה שיש חיים בצאט (ואפילו יפים) גם בשעות הבוקר, יום של כוונות טובות, אבל כוונות לחוד מעשים לחוד.
שיראל ו lilo נפגעות כשאני פותח את הבוקר עם "שלום לשתי הזקנות שאני הכי אוהב בצ'ט "
פיוס עם האחת אחרי חודשים של נתק, (שכנראה נהרס כבר באותו לילה והכל בגלל שיר תמים חחח )
פיוס עם Hayush אחרי ימים של נתק.
ערב יום ראשון הערב שעוד ידובר רבות, קוקאי5 בשידור, אחד הפעמים היחידות שאני זורם לשידור (מומלץ)
הערב מתחיל, אני עם הוודקה שלי ואז, משום מקום, האחת מבקשת ממני להקדיש לה שיר, אני שידוע כאחד שאין לו טאקט לא חושב הרבה מבקש מקוקאי5 בפרטי להקדיש שיר ל-האחת, קוקאי5 מבקש לינק, מקבל, משמיע ו.. מאותו רגע הכל היסטוריה שתכתב בספרי הצאט לדורותיו :)

השבוע ממשיך בהשראת אותו ליל ראשון כשברקע עקיצה פה עקיצה שם כולל שאלות של.. "מה קוב, אתה והאחת יצאתם 7 חודש?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די לא יכול (האחת תצאי בבקשה בהודעה מסודרת כי נראה לי שקצת לא הבינו אותך )

דוד בן דוד מחליט שהוא מפסיק עם הכדורים ללא אישור רופא בכיר מאברבאנל ומתחיל להתפרע, תלונות מפה תלונות משם והשיא באופן אישי היה כשרשם ל lilo כנראה בפרטי שאלה ש.. האמת? מכבד מידי את האישה הזאת מכדי לחזור עליה, והכל כביכול כאילו אני בקשתי לשאול.. אז בהזדמנות זאת lilo תשכנעי אותי כבר שלא האמנת לזה כי אני מרגיש קצת ירידה ביחסים (ביחסים עלק חח )

ואתה דוד אם אתה קורא תעשה לי טובה, לא רוצה להעליב אותך, פשוט תפסיק לקרוא לי כל פעם שאני מתחבר, מחזיק את עצמי ומתחשב במצב הנפשי שלך!!!

יום רביעי (אולי בהשראת מזג האוויר החורפי שהגיע) מתחילות לנשוב רוחות של קרירות שמצננות מעט את הטמפרטורות הגבוהות שהיו במשך השבוע בצאט וא2יטלטול אחותי היקרה (עד שרואה אותה עם הפיג'מה הסקסית במצלמה) מציעה לעלות לשידור בחדר הקסום
בעקבות השידור שלדעתי היה אחד המהנים שהיו לי בצאט מחליט קוקאי5 להחזיר לפחות ללילה אחד את חדר טרנדים לשידור מהסוג הזה שכל מי שרוצה לצפות במי שמשדר ישלח לו בקשה ורק אז יוכל לצפות, מה שהיה קיים בטרנדים בתחילת הדרך.
אז יאלה בואו נקווה לאחלה לילה היום כולל שידור של קוקאי5 ו lilo במצלמה ושידור רדיו של קוקאי5 או שיראל העיקר שיהיה שמח ונחתום את השבוע הזה בצורה יפה עם הרבה אופטימיות לשבוע הבא אז תכינו את הוודקות הולך להיות שמח ;-)
על פוסט זה מודים לך: שיראל, lilo, א2יטלטול, נ י ק ל ס, Hayush, חצר 8.1

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #839 על ידיי שיראל
חחחחח יפה חצרר...תמיד ידענו שאתה מיוחד. עכשיו בקריאת הפוסט שלך. עוד יותר התחזקה הדיעה. כמו שאמר אמש קוקאי מיודענו "אתה זן מיוחד " וכמה טוב לראות אותך שוב במחוזותינו.
על פוסט זה מודים לך: חצר 8.1

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #840 על ידיי שיראל
פשששש קובי סחטן. מגלים אצלך עוד צד טוב.. חחחחחח אהבתי תכתיבה .(יא מזדקן אהוב) מחזירה לך חחחחח נתראה בערב תכינו כוס תה עם נענע (קורצת)
על פוסט זה מודים לך: קוB

עורכים ראשיים: קוקאי5