ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

טבעה של לקקנות

עוד..
לפני 6 שנים 9 חודשים #1155 על ידיי נ י ק ל ס
המילה " לקקן " לקקנית " אוו "לקקנות " בגדול נזרקה המון לחלל האוויר לאחרונה ולכן החלטתי לפרוס את משנתי בנושא

לפני שאני אחפור בנושא אני רוצה להתנצל על העדרם של פסיקים וכמו כל דבר שאני אומר עם פסיקים בלי פסיקים יש אנשים שתמיד יבינו אותי עקום ולא נכון אז תשתדלו לא להיות האנשים האלה

לקקנות בדיוק כמו שקרים הם מחויבי מציאות בשביל שאנשים יוכלו להסתדר אחד עם השני לחיות אחד עם השני הם חייבים פשוט חייבים לשקר אחד לשני אוו ללקק אחד לשני צביעות היא מתבקשת כי אף אחד מאיתנו לא באמת יגיד לבוס שלו מה הוא חושב עליו , אף אחד לא יגיד לבת זוג שלו שזה לא הגינס שעושה לה תחת זה החצי מקרר שהיא גרסה בארוחה לפני ( ולא להוריד את זה עם דיאט קולה לא עוזר )

אז בואו נשים את זה כבר על השולחן צביעות לקקנות שקרים הם חלק מהאינטרקציה האנושית
עכשיו ששמנו את זה על השולחן , בואו נקח צעד אחורה ונבין שכמו כל דבר בחיים זה הכל עניין של איזון וכן זה אולי חלק מההתנהגות האנושית ועדיין כשזה מוגזם זה בעייתי כשזה מוגזם זה כבר מעלה תחושת הקאה ורצון להתרחק מאותו בן אדם כשאדם משקר ללא הפסקה והשקר הופך להיות טבעי בשבילו כמו לנשום וזה נהיה טבע שני שלו , זה בעייתי , כשאדם משלה את עצמו שהצביעות והלקקנות שבה הוא נוהג הופכת אותו לאדם טוב זה בעייתי , כשאדם מתנהג בצביעות מוגזמת זה בעייתי
אז כן אולי זה חלק מההתנהגות האנושית ואולי זה משהו שאין מה לעשות צריך ללמוד לחיות איתו , זה עדיין לא נותן לכם לגיטמציה להיות לקקנים תחמנים צבועים ולשחק אותה " הו אני אוהבת את כולם " וללכלך עליהם בפרטי , זה לא נותן לכם לגיטמציה להיות צבועים ולהרגיש טוב עם זה כי זה פגם , זה פגם באישיות שלכם משהו שצריך לתקן לא להלל לא לשבח ולא משהו להתגאות בו

אז תרדו מהעץ שלכם זה שאתם מלקקים לכולם בשביל שחס וחלילה לאף אחד לא יהיה משהו רע להגיד עליכם זה לא עושה אותכם אדם טוב יותר זה רק עושה אותכם מזויפים
על פוסט זה מודים לך: ניסימיקו

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עורכים ראשיים: קוקאי5