ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

העדפות בצאט

עוד..
לפני 6 שנים 9 חודשים #1170 על ידיי קוקאי5
תשובה של: קוקאי5 בנושא: מי נגד מי?
נהדר תריבו פה ולא אצלי בחדר....
תגובתי להאשמות כלפיי מיותרת... כי היא לא תהיה נעימה לעיניים של אף אחד...
כשתסיימו לריב תבואו לפתוח מצלמות ולחייך ....רק לא לריב בחדר

קוקאי5
על פוסט זה מודים לך: ניסימיקו

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 9 חודשים #1171 על ידיי נ י ק ל ס
תשובה של: נ י ק ל ס בנושא: מתבכיינת כהרגלך.
טוב לא התכוונתי להגיב כי עייפתי
אבל בכל זאת דיברו עלי אז אני אגיב על החלק שבו דובר עלי
יש לך בעיה רצינית גברת לורן ולא אני לא מדבר על הבעיות המוכרות והידועות שלך
אני מדבר על ההכללה שאת עושה אני אחדש לך משהו גברתי "היקרה " אני אדם בפני עצמי יש לי זהות עצמאית משל עצמי ודעה משל עצמי , אבל את כל כך עיוורת בשנאה היוקדת שלך שאת אפילו לא מסוגלת להפריד בין אנשים
ולא שיש לי בעיה עם זה אני אוהב את אביטל וכשמחברים " אביטל וניקלס " כישות אחת זה גורם לי גאווה גדולה ( וייסבלו כל הקנאים ) , ועדיין אם יש לך אישיוז עם אביטל אדם בוגר ( מה שאת לא ) היה פונה לאביטל . אם יש לך בעיה איתי אדם בוגר ( מה שאת לא ) היה פונה ומדבר איתי אבל אצלכם זה את נגד העולם אז כולם מקשה אחת ואני אגיד את זה רק פעם אחת אף אחד לא " כלבלב" של אף אחד ואת גברת הכי לקק שיש את מלקקקת לאנשים בכללי ובוחשת עליהם בפרטי כי רק בפרטי את מרגישה בנוח לבטא את הדעות האמיתיות שלך ואת אדם רע אולי את חושבת שאת בן אדם טוב אבל את לא את בן אדם רע צבוע מזויף ובעיקר אי אפשר להאמין בך או לך בשיט ( ואני יודע מניסיון )
ואני לא צריך את אביטל בשביל לריב איתך מהסיבה המאוד פשוט זה בזבוז של הזמן שלי לריב איתך את לא שווה אפילו שאני אריב איתך
את חושבת שאת ז'אן דארק ( תשתמשי בגוגל ) שאת איזה לוחמת צדק שנלחמת למען האנשים הקטנים שמדוכאים תחת שלטון אכזרי ואת תשמשי להם כפה לכאבים ולאי צדק שנעשה להם ?
באיזה סרט את חייה " נשמה "?
וזהו זו תהיה התגובה האחרונה שלי מאסתי
יום טוב

עוד..
לפני 6 שנים 9 חודשים #1172 על ידיי Lauren1
תשובה של: Lauren1 בנושא: ניקלס, אגלה לך סוד
למדתי ללקק ממך :)

תתפלא כמה אנשים חושבים כמוני, אני היחידה שאומרת את זה בקול רם, אולי זה טיפשות מצידי, אבל ככה אני!

מצטערת לאכזב אותך יקירי - אתה המורה ללקקנות שלי!
תעשה טובה תסיים פה את הדיבור בנינו, יש דברים שאתה לא רוצה שאספר כאן נכון?

אז תניח לי ואל תתערב יום מקסים נשמה

עוד..
לפני 6 שנים 9 חודשים - לפני 6 שנים 8 חודשים #1173 על ידיי א2יטלטול
תשובה של: א2יטלטול בנושא: זה כבר מביך.
לורן,אותם אנשים שבאים אלייך ללכלך ולהגיד ככה וככה הם כמעט אותם אנשים שנכנסים אליי ולא פעם אחת קלטנו את זה גם ביחד אז קשקושים פחות. ושוב,במקום להמשיך עם הפדיחות שאת עושה לעצמך והאובסס והראיה המטושטשת שלך תרגעי. ואיומים בלפתוח דברים של ניקלס ושלך זה דבר מאוד עצוב שמראה מי את. כי לא משנה כמה אני נגעלת ממך ומההתנהגות שלך יש דברים שלא אעשה. תירגעי קצת עם עצמך ותביני שמיותרת כל הסתימות הזאת והרמה שאת יורדת . יאללה שבוע טוב ואל תגיבי.
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 8 חודשים עי קוקאי5.

עוד..
לפני 6 שנים 9 חודשים #1174 על ידיי Lauren1
תשובה של: Lauren1 בנושא: זה כבר מביך.
איך הגעת למסקנה שבא לי לפתוח עליו דברים אישיים? זה דברים שכבר כולם פה יודעים רק ממשיכים להתעלם ולחשוב שמקנאים בחברות שלכם.

עוד..
לפני 6 שנים 9 חודשים #1175 על ידיי נ י ק ל ס
תשובה של: נ י ק ל ס בנושא: ניקלס, אגלה לך סוד
את יכולה לאיים כמה שאת רוצה " יקירה" כבר סיפרת הכל גם ככה
הנה בציבור בצורה גלויה אני נותן לך את הסכמתי אם יש משהו עלי שעוד לא סיפרת כבר לכל העולם ואישתו את מוזמנת לעשות את זה יש לך רשות מלאה ממני
ואם הייתי המורה שלך כנראה שנכשלתי כי שום דבר אבל שום דבר ממה שניסתי ללמד אותך לא נכנס כנראה למוח הקטן שלך

עורכים ראשיים: קוקאי5