- הודעות 21
- תודות התקבלו: 69
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
דינמיקה
לפני 6 שנים 8 חודשים #1220
על ידיי חצר 8.1
הדינמיקה שלהם כך אמרו לא היתה ברורה. הם ידעו לומר את אותן המילים. הם הגו ושנו באותם האותיות. הם אהבו לראות את זה, אבל הדינמיקה שלהם כך אמרו לא היתה ברורה. הם חיכו לשעות הבלתי ברורות שלא היה בהן סדר ואז נחלו גאות מדגדגת ומיד אחריה שפל שסחף פנימה עמוק, הם היטו אוזן לצדף ולא היתה המיה. הדינמיקה שלהם כך אמרו לא היתה ברורה. הם נעלמו לזמן שקפא מלכת וידעו לחדד את המסר של הביחד ב-לבד. הדינמיקה שלהם כך אמרו לא היתה ברורה.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 6 שנים 8 חודשים #1222
על ידיי קוקאי5
תשובה של: קוקאי5 בנושא: מוקדש לפלפל שנמשכת לדברים לא ברורים
דינמיקה לא ברורה של פארדוקס מוקדש לפלפל
לכל הנשים שאומרות וטוענות שהן לא רוצות להכיר בנזוג מהצאט....כי זה המקום הכי גרוע לכך
ואז הן נרשמות לאתר היכרויות להכיר מישהו לא מהצאט...אתן יוצרות דינמיקה לא ברורה
כי אתן מייצרות מצב שאם אני ארשם לאתר הכרויות אני אכיר בחורה מהצאט שלא רצתה להכיר בחור מהצאט...
והרי אני לא רוצה בחורה מהצאט..אבל כל מה שיש באתר הכרויות זה בחורות מהצאט...שלא רצו להכיר מהצאט...ובחורים מהצאט שלא הצליחו להכיר בצאט....
הבנתם?
מה הבנתם?
לכל הנשים שאומרות וטוענות שהן לא רוצות להכיר בנזוג מהצאט....כי זה המקום הכי גרוע לכך
ואז הן נרשמות לאתר היכרויות להכיר מישהו לא מהצאט...אתן יוצרות דינמיקה לא ברורה
כי אתן מייצרות מצב שאם אני ארשם לאתר הכרויות אני אכיר בחורה מהצאט שלא רצתה להכיר בחור מהצאט...
והרי אני לא רוצה בחורה מהצאט..אבל כל מה שיש באתר הכרויות זה בחורות מהצאט...שלא רצו להכיר מהצאט...ובחורים מהצאט שלא הצליחו להכיר בצאט....
הבנתם?
מה הבנתם?
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
עורכים ראשיים: קוקאי5