ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

מי זה דויד , ולמה הוא מושתק

עוד..
לפני 5 שנים 6 חודשים #1439 על ידיי lilo
הקדמה : אתמול יצא לי לראות שיחה בין חצרוני בלייר אנטידוט ודויד ברקע.
(מחילה ממי ששכחתי)
דויד נדחף עם שאלות לא קשורות והושתק אחרי כמה זמן על ידי (השתקה שקטה).

בלייר היתה היחידה שענתה לו אנטי קרא לו טיפש , ולא הרבה אחכ סקורפיוניק המנהל החדש הכריז "מי שמתעסק עם דויד יתעסק איתי".

ולענין ,

מי ששם לב , לדויד יש תמיד שאלות מטומטמות
כמו : האם כדאי לשמור על הבריאות? או , מה זה חופה וקידושין ?

אף פעם , אבל אף פעם הוא לא מצפה לתשובה , ולכן הוא לא מגיב במידה ומישהו טרח לענות לו וברצינות.

ולמה ?

כי דויד לא ככ טיפש כמו שאתם חושבים
דויד זורק שאלות לכללי על מנת "וישחקו הנערים לפניו" הוא מפעיל אתכם כביכול כדי שלו ולטחורים שלו יהיה במה לבהות.

ברוב המקרים השיחה הופכת למטומטמת מה שגורם לאיכות הקיימת (גם אם במעט) להתנדף.

ואיך אני יודעת ?

למי שזוכר דויד נחסם פה לא פעם , הוא חזר וקילל נרשם מחדש עקף חסימה וכו.
אבל זה לא מראה על חוכמתו של אדם.

דויד בזמן החסימה נרשם בכינוים אחרים ושוחח פה כאחד האדם , כן הוא יודע מה זה דיאלוג.
הוא יודע אם כדאי לשמור על הבריאות והוא יודע לענות לענין כשצריך.

אז למה הוא לא תמיד כך ?

כי לדויד מאד נוחה המשבצת של הטיפש שמכניסה אותו אוטומט למשבצת של המסכן.

המסכן הטיפש שלילו עלתה על השטיק שלו ומשתיקה כשצריך,יכול להתבכיין למנהלים כאלה ואחרים כדי להכניס אותי למשבצת של הרעה.

שלא תטעו , אני מרגישה מאד בנוח במשבצת הזו.

ואין לי בעיה שאתם אוכלים את הלוקשים שלו ומרקדים לחליל שלו כאוות נפשו.

יש לי בעיה עם תוכן .

מאחר ואני מחבבת את טרנדים חשוב לי שהשיח יהיה שפוי הגיוני וחף משיט של גיל 2 , לא אסבול כל ניסיון להפוך אותו לטמטום צרוף כי לדויד אין מה לראות בעין בזמן שהוא מנגב את השחי שלו.

ולכן , כשאני באיזור , אז דויד לא.
וכשאני לא , תוכלו להסיר .

הפוסט הנ"ל אינו זקוק לתגובות שיעצימו את חשיבותו של הדביל .
והוגש באדיבות להארת עינכם בלבד.
על פוסט זה מודים לך: יניב, שיראל, נ י ק ל ס, חצרוני 7

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 5 שנים 6 חודשים #1440 על ידיי נ י ק ל ס
סוף סוף מישהי אומרת את כל האמת בפרצוף , התגעגעתי לפינה הזו איפה שי חי כשצריך אותו איפה ( הגרסה הראשונית לא הדובון אכפת לי שהוא הפך להיות )

ולענייננו , אני לפעמים שואל את עצמי מי משחק במי ? דוויד בכם אוו אתם בו ? כי הרי ברור שאין לכם שום עניין אמיתי לשוחח עם הדבר הזה איך אפשר ???? אז האופציה היחידה שנשארת היא שאתם משתמשים בדוויד להרגיש טוב עם עצמכם " הו אני כזה נאור וטוב לכם שאני אפילו מוכן לדבר עם דוויד כאחד האדם איפה פרס הנובל שלי "
מצד שני כמו שציינו פה אולי דוויד משחק בכם ? אולי אתם הצעצוע שלו ולא ההפך מה שהופך אותכם לבובות על חוט של הדבר הזה
אז בשם הנאורות המזויפת שלכם בשם האכפתיות המזויפת שלכם בשביל ההרגשה הטובה שלכם , ( או שלו אם נצא מנקודת הנחה שהוא זה שנהנה לזרוק משפטים כמו " איזה טעם יש לבשר לטאה " ולתת לכם לבחוש בזה ) אז בשביל זה כול השאר צריכים לסבול ? ? אני אומר עד כאן ! עד כאן רבותי צריך לשים לזה סוף ובהקדם האפשרי
בתודה מראש מצוטט שאכפת לו
על פוסט זה מודים לך: lilo

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עורכים ראשיים: קוקאי5