ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

החונטה, המתפרה והנדוס התודעה

עוד..
לפני 4 שנים 7 חודשים - לפני 4 שנים 7 חודשים #1618 על ידיי חצרוני 7
על דבר אחד אין מחלוקת בין הביביסטים ליתר האזרחים בישראל: ביבי אינו טיפש. גם המבקרים החריפים שלו יודעים זאת, וגם הוכחות נחרצות אליבא דסי מנהלת שקבעה: ביבי הוא האדם ה-13  הכי חכם בעולם לפי מחקרים שנעשו. 

האם החכמה הזו משרתת את תומכיו או את עמו? הדיעות חלוקות.

כשבאים לדבר עם ביביסט/תומך נתניהו, בדכ זה נע סביב ציר מרכזי אחד:
תחושת הרדיפה והקנוניה הארצית, אם לא הבינלאומית, של גורמים רבים במשטרה, בפרקליטות, ביועמש ובמערכת המשפט שחברו יחד להפילו. הם בטוחים בכך באמונה שלמה ואין דבר שיערער את תפיסתם זו. 

החונטה, המתפרה, הנדוס התודעה - אלו לא רק מליצות לשון שביבי מפמפם לתומכיו הנאמנים - אלא גם אסטרטגיה מאד מתוחכמת - הטמעת האמונה האבסולוטית שאין סיכוי שהמערכת שנשלטת עי שמאלנים וקרנות פדופילים תוציא אותו זכאי במשפט המכור מראש.

לכן - קעקוע וריסוק אמון הציבור בכל מערכות  שלטון החוק הוא צעד הכרחי באסטרטגיה זאת, גם אם הוא צדיק גמור. (ע"ע אנרכיזם)
תחילת המסע  במשטרה, לאחר מכן עבר ליועמש, אחר כך לפרקליטות, ועכשיו השופטים. 

אז מה שובה את מאמיניו, חלקם הרב מתיזת 'ישראל השניה' של אבישי בן חיים, חרף הזלזול והגיחוך של ביבי על קהלו שלו:

"את קולות המצביעים המזרחיים אתה לא תקבל אף פעם, רק אני יודע להביא אותם. אני יודע את מי הם שונאים: הם שונאים את הערבים. ואני יודע להביא להם את הסחורה".(ביבי 2016)

ואכן, כמעט בכל מערכת בחירות ביבי מזהה את המועמד המוביל נגדו ומתייג אותו מיד עם ערבי כלשהו ושמאל. הנוסחה תמיד עובדת. 

"הציבור הלא-אשכנזי שונא הכל, זה מה שמאחד את המחנה שלנו..." (נתן אשל מקורבו של ביבי)

או מני נפתלי אב הבית (אחד מני רבים שעבדו בבית רוהמ שעזבו בחרפה וחלקם שתבעו) שהעיד כי שרה  נתניהו גערה בו הסבירה לו  "אנחנו ארופאים. אנחנו עדינים, לא אוכלים כל כך הרבה כמוכם המרוקאים ... אתה מפטם אותנו ואחר כך כשמצלמים אותנו בחו"ל, אנחנו נראים שמנים...". 

כיצד יתכן שתומכיו,שבחלקם נמנים גם אנשים אינטילגנטים, מתכחשים לכך ומוכנים להיות מושא ללעג מאותה אליטה שהם כביכול מוחים נגדה?!

קשה מאד לנתח את זה, והרציונאל, כפי שידוע בהרבה מערכות בחירות, לא ממש מוביל כשיקול העיקרי לשלשול הפתק בקלפי. 

ישנם גם ביביסטים שלא תומכים בתיאוריית הקונספירציה ומוכנים לומר בפה מלא  שמבחינתם אין להם בעיה ערכית או מוסרית עם רוהמ שמואשם בעבירות פליליות של שוחד, מרמה והפרת אמונים - כי 'מספר ההרוגים הוא הנמוך ביותר' ו'העשור הכלכלי הכי טוב במדינת ישראל'.

בשיעור הבא נדון בכלכלה הכי טובה אבר וענייני בטחון. (ספויילר - יהיו גם דברים טובים על ביבי).

יום נעים,
חצרוני 7
עריכה אחרונה:לפני 4 שנים 7 חודשים עי חצרוני 7.

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 4 שנים 7 חודשים - לפני 4 שנים 7 חודשים #1619 על ידיי ביטר
שאתה מגיע לפוסט הכלכלי ... תסביר לי למה ביבי מתעקש על תקציב חד שנתי, באמת מעניין אותי.
ולמה הישיבות יקבלו מיליונים שמוסדות להשכלה גבוהה לא - גם זה מעניין אותי

יניב - אם יש לך תשובה - אשמח לשמוע אותה.
עריכה אחרונה:לפני 4 שנים 7 חודשים עי ביטר.

עוד..
לפני 4 שנים 7 חודשים #1620 על ידיי יניב
1. הוא מתעקש על תקציב חד שנתי כדי שתהיה לו אפשרות לצאת מהסכם הרוטציה
2. כי תלמידי הישיבות מתפללים על עם ישראל
3.יום טוב עם ישראל
על פוסט זה מודים לך: ביטר, חצרוני 7

עוד..
לפני 4 שנים 7 חודשים #1621 על ידיי ביטר
יניב , קודם תודה  על הכנות , לא חשבתי שאקבל אותה ממך  אי פעם :)

אז למעשה מה שאתה אומר,  שיש לנו 5 מיליארד ש"ח עודף, איפה הם ?  אתה בקיא בנתוני הכלכלה..  ספר לי  איפה הם מסתתרים.

לגבי תלמידי הישיבות- שכנעת ,  כולנו צריכים תפילה, אבל אחת טובה כזו שתרעיד את המדינה  :)

תרשה לי   לפנק אותך בלינק לשיר שאני  מוצאת את עצמי מאזינה לו הרבה לאחרונה, נכתב מזמן אבל רלוונטי יותר מתמיד בימים אלו .

נשיקות ואהבה }{

עוד..
לפני 4 שנים 7 חודשים #1622 על ידיי יניב
ביטר עיוני }{
ה 5 מיליארד נמצאים מתחת לכרית של שרה נתניהו
כדי שיהיה אפשר לחלק לציבור שבועיים לפני הבחירות
בברכה סניף הליכוד בטרנדים

עורכים ראשיים: קוקאי5