- הודעות 124
- תודות התקבלו: 162
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
ככה נראית מערכת המשפט שלנו .
לפני 4 שנים 6 חודשים - לפני 4 שנים 6 חודשים #1750
על ידיי lilo
תשובה של: lilo בנושא: ככה נראית מערכת המשפט שלנו .
מאת גלית דיסטל
www.facebook.com/galit.distalatbaryan/posts/3025092077618632
חארבו דארבו על בתי המשפט שלנו, באמאש'לי.
שלושה גברים (גברים...) קינאו כי המלצר במסעדה של שגב פינק איזה שולחן של נשים בקוקטיילים חינם.
אז הם ביקשו משקאות בחינם גם לעצמם וסורבו.
אצו רצו הגברים (גברים...) אל עורך הדין שלהם ותבעו את שגב על העוולה.
השופט אכן התרשם שמדובר בעוולה ולא סתם עוולה אלא מסדר גודל שדורש הרתעה מירבית.
בפסק הדין השופט שהמשכורת שלו בטוחה ושמעולם לא לקח סיכון ופתח עסק עצמאי בישראל כמו שגב נניח, החליט שיש לפסוק פיצוי גבוה ביותר כדי להרתיע בעלי מסעדות אחרים מהעוול הנורא של פינוק נשים בקוקטייל חינם.
התוצאה:כל אחד מהגברים החסונים והקנאים קיבל פיצוי על סך 10,000 שקלים.
30,000 סך הכל.
בעצם 37,500 כולל הוצאות משפט.
הכל מיכיסו של שגב הארכי פושע.
עכשיו, כמי שניהלה עסק עם לקוחות ויודעת מה זה קריעת ים סוף - אני הייתי מרשה לשגב לנהל מסעדה איך שבא לו.
שגב ודומיו הם המנועים הכלכליים הכי חשובים במדינה הזאת : מקסימום מיסים, מינימום ביטחון.
אם לשגב בא לתת קוקטיילים בחינם רק למי שתוקע עלה של פטרוזילה בין השיניים וצועק קוקוריקו - מותר לו.
זה העסק הפרטי שלו.ומהעסק הפרטי שלו, מהסיכון שהוא לקח על עצמו, מהיוזמה שלו, התעוזה שלו ומקומות העבודה שהוא מספק - אנשים כמו אדון שופט חיים בבטחון כלכלי שקט ומערסל.
כלכך מערסל עד שדעתם טומטמה וגישתם אל החיים עצמם ( או אל הקושי שמגולם בהם) זרים לשלוותם הסטואית והאטומה.
וזה עוד בלי לציין את הקורונה ואת העובדה שקנס של כמעט 40,000 שקל למסעדן בתקופה כזאת הוא נבזי ברמות אטימות בלתי נתפסות.
אז אדון שופט אטום רצה לייצר פסק דין הרתעתי מטעמי שיוויון מגדרי, אני מניחה.הצעתי הצנועה - שיתחילו שם בהיכלות הצדק ליישם עונשים אמיתיים לעברייני מין שמקבלים חודש וחצי עבודות שירות על אונס.
עם עוולות הקוקטיילים בחינם אנו הנשים נסתדר לבד, תודה.
www.facebook.com/galit.distalatbaryan/posts/3025092077618632
חארבו דארבו על בתי המשפט שלנו, באמאש'לי.
שלושה גברים (גברים...) קינאו כי המלצר במסעדה של שגב פינק איזה שולחן של נשים בקוקטיילים חינם.
אז הם ביקשו משקאות בחינם גם לעצמם וסורבו.
אצו רצו הגברים (גברים...) אל עורך הדין שלהם ותבעו את שגב על העוולה.
השופט אכן התרשם שמדובר בעוולה ולא סתם עוולה אלא מסדר גודל שדורש הרתעה מירבית.
בפסק הדין השופט שהמשכורת שלו בטוחה ושמעולם לא לקח סיכון ופתח עסק עצמאי בישראל כמו שגב נניח, החליט שיש לפסוק פיצוי גבוה ביותר כדי להרתיע בעלי מסעדות אחרים מהעוול הנורא של פינוק נשים בקוקטייל חינם.
התוצאה:כל אחד מהגברים החסונים והקנאים קיבל פיצוי על סך 10,000 שקלים.
30,000 סך הכל.
בעצם 37,500 כולל הוצאות משפט.
הכל מיכיסו של שגב הארכי פושע.
עכשיו, כמי שניהלה עסק עם לקוחות ויודעת מה זה קריעת ים סוף - אני הייתי מרשה לשגב לנהל מסעדה איך שבא לו.
שגב ודומיו הם המנועים הכלכליים הכי חשובים במדינה הזאת : מקסימום מיסים, מינימום ביטחון.
אם לשגב בא לתת קוקטיילים בחינם רק למי שתוקע עלה של פטרוזילה בין השיניים וצועק קוקוריקו - מותר לו.
זה העסק הפרטי שלו.ומהעסק הפרטי שלו, מהסיכון שהוא לקח על עצמו, מהיוזמה שלו, התעוזה שלו ומקומות העבודה שהוא מספק - אנשים כמו אדון שופט חיים בבטחון כלכלי שקט ומערסל.
כלכך מערסל עד שדעתם טומטמה וגישתם אל החיים עצמם ( או אל הקושי שמגולם בהם) זרים לשלוותם הסטואית והאטומה.
וזה עוד בלי לציין את הקורונה ואת העובדה שקנס של כמעט 40,000 שקל למסעדן בתקופה כזאת הוא נבזי ברמות אטימות בלתי נתפסות.
אז אדון שופט אטום רצה לייצר פסק דין הרתעתי מטעמי שיוויון מגדרי, אני מניחה.הצעתי הצנועה - שיתחילו שם בהיכלות הצדק ליישם עונשים אמיתיים לעברייני מין שמקבלים חודש וחצי עבודות שירות על אונס.
עם עוולות הקוקטיילים בחינם אנו הנשים נסתדר לבד, תודה.
עריכה אחרונה:לפני 4 שנים 6 חודשים עי lilo.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 4 שנים 6 חודשים #1752
על ידיי נ י ק ל ס
תשובה של: נ י ק ל ס בנושא: ככה נראית מערכת המשפט שלנו .
אני יותר ויותר מאמין שההוא שטען שעל בגצ צריך לעלות עם כף שלD9 צדק
לא רק שהוא צדק הייתי עולה על כל מערכת המשפט הרקובה שלנו ומעיף משם את כל השופטים המדושנים מעונג שחיים להם במגדל שן ומרגישים עליונים ונאורים מהשאר
ונדרש ניקוי יסודי ומיידי של מערכת המשפט לאלתר !
לא רק שהוא צדק הייתי עולה על כל מערכת המשפט הרקובה שלנו ומעיף משם את כל השופטים המדושנים מעונג שחיים להם במגדל שן ומרגישים עליונים ונאורים מהשאר
ונדרש ניקוי יסודי ומיידי של מערכת המשפט לאלתר !
על פוסט זה מודים לך: יניב
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
עורכים ראשיים: קוקאי5