- הודעות 92
- תודות התקבלו: 130
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
תוכנית המאה
לפני 4 שנים 7 חודשים #1717
על ידיי נ י ק ל ס
ניקלס מזגזג נכתב על ידיי נ י ק ל ס
ואם כבר גנבתי ליניב את הכותרת אז אני אמשיך בגניבה הספרותית ואציין שיש לי ביקורת על ביבי ,יש לי המון ביקורת על ביבי (ומי קרא את הפוסטים שלי יודע כמה ) אבלללללללללללללל וכן יש אבל
הפעם זה הולך להיות פוסט פרגון לביבי כי כשמגיע אז מגיע .
האיש לא פחות מגאון ( כן אמרתי גאון ) בתחום המדיני . ולמה אני אומר גאון ? כי הוא לקח את התפוח הלוהט הזה שנקרא סיפוח והפך אותו להסכם שלום היסטורי . וזה דורש לא פחות מגאונות לבצע דבר כזה .כי גם ביבי ( כמו כל בן אדם עם שכל בקודקוד ) יודע שסיפוח זה רע סיפוח יביא לחיסול המדינה הציונית לא פחות מזה אבל הוא לא חושף את זה לצד השני הוא לא חולק את זה עם הצד השני ( מה שהשמאל נוהג לעשות במו"מ עם הערבים לחשוף את כל החולשות שלנו בפניהם ) הוא לקח את הדבר הבעייתי הזה ומינף אותו בצורה כזו שהצד השני ישלם לו על משהו שהוא מלכתחילה לא התכון ליישם . וזה גבירותי ורבותי נקרא גאונות . וזה למה ביבי הכי טוב משאר המועמדים האחרים שמתיימרים לרשת אותו . כי גנץ בחיים לא היה מצליח לעשות את זה , לפיד? אל תצחיקו אותי . ביבי הוא האדם הנכון לעת הזו ( עם כל הביקורת שיש לי עליו ויש לי ). ואם כבר פוסט ימני ( ניקלס מזגזג כבר אמרנו ?) במה התקשורת בוחרת להתעסק ? איך התקשורת בוחרת לספר לציבור את ההישג ההיסטורי הזה ? ואני אצטט " ביבי ויתר על השטחים " ביבי מיישם את מדיניות השמאל שטחים תמורת שלום " הימין שילם מחיר כואב תמורת הסכם השלום " ביבי מידר את גנץ ואשכנזי ולא ידע אותם " . שטויות במיץ קוקוס. השנאה היוקדת שיש לאנשי התקשורת לבן אדם הזה ( כן בן אדם לא אלוהים לא שטן בן אדם ) מעוורת אותם ברמה מביכה . לא יזיק לכם לפרגן לאיש מדי פעם כשהוא עושה משהו נכון
ואסיים את הפוסט ב
היידה ביבי
נ.ב
ט.ל.ח
פוסט זה נכתב לפני מסיבת העיתונאים הרשמית שבה לכאורה הבטיחו לנו להודיע על הסכם השלום ההיסטורי
הפעם זה הולך להיות פוסט פרגון לביבי כי כשמגיע אז מגיע .
האיש לא פחות מגאון ( כן אמרתי גאון ) בתחום המדיני . ולמה אני אומר גאון ? כי הוא לקח את התפוח הלוהט הזה שנקרא סיפוח והפך אותו להסכם שלום היסטורי . וזה דורש לא פחות מגאונות לבצע דבר כזה .כי גם ביבי ( כמו כל בן אדם עם שכל בקודקוד ) יודע שסיפוח זה רע סיפוח יביא לחיסול המדינה הציונית לא פחות מזה אבל הוא לא חושף את זה לצד השני הוא לא חולק את זה עם הצד השני ( מה שהשמאל נוהג לעשות במו"מ עם הערבים לחשוף את כל החולשות שלנו בפניהם ) הוא לקח את הדבר הבעייתי הזה ומינף אותו בצורה כזו שהצד השני ישלם לו על משהו שהוא מלכתחילה לא התכון ליישם . וזה גבירותי ורבותי נקרא גאונות . וזה למה ביבי הכי טוב משאר המועמדים האחרים שמתיימרים לרשת אותו . כי גנץ בחיים לא היה מצליח לעשות את זה , לפיד? אל תצחיקו אותי . ביבי הוא האדם הנכון לעת הזו ( עם כל הביקורת שיש לי עליו ויש לי ). ואם כבר פוסט ימני ( ניקלס מזגזג כבר אמרנו ?) במה התקשורת בוחרת להתעסק ? איך התקשורת בוחרת לספר לציבור את ההישג ההיסטורי הזה ? ואני אצטט " ביבי ויתר על השטחים " ביבי מיישם את מדיניות השמאל שטחים תמורת שלום " הימין שילם מחיר כואב תמורת הסכם השלום " ביבי מידר את גנץ ואשכנזי ולא ידע אותם " . שטויות במיץ קוקוס. השנאה היוקדת שיש לאנשי התקשורת לבן אדם הזה ( כן בן אדם לא אלוהים לא שטן בן אדם ) מעוורת אותם ברמה מביכה . לא יזיק לכם לפרגן לאיש מדי פעם כשהוא עושה משהו נכון
ואסיים את הפוסט ב
היידה ביבי
נ.ב
ט.ל.ח
פוסט זה נכתב לפני מסיבת העיתונאים הרשמית שבה לכאורה הבטיחו לנו להודיע על הסכם השלום ההיסטורי
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 4 שנים 7 חודשים #1718
על ידיי lilo
תשובה של: lilo בנושא: תוכנית המאה
התוכנית נועדה ליצור את הברית הגלויה בין ישראל ומדינות ערב המתונות, שעל מנת לאפשר לה להתממש תקום מדינה פלסטינית בגבולות שישראל תוכל לפקח עליהם, והיא לא תהווה סיכון לא
לישראל ולא לירדן.
"עסקת המאה", שעיקרה כינון יחסי ברית גלויים בין ישראל לבין מדינות ערב אשר במסגרתה יוסכם בין ישראל למדינות ערב גודלה של המדינה הפלסטינית, שתהיה 70% מכלל הגדה + שטחים שיועברו למדינה הפלסטינית מן המשולש הישראל+ מעבר בטוח לעזה בשטח ישראל. מה שיושאר מחוץ לגבולות המדינה הפלסטינית יסופח לישראל במקביל להקמת מדינה פלסטינית, וזה מרכיב הסיפוח בתוכנית.
עובדתית: ישראל וארצות הברית החליפו "מפות קונספציה" איך ייראו הגבולות, ועדיין לא היה שום דיון ממשי על שרטוט הגבולות. כלומר: אין בינתיים על מה להכריז.
וכן , טראמפ פרסם כדי שביבי יזכה בבחירות ובכל זאת , היידה ביבי .
לישראל ולא לירדן.
"עסקת המאה", שעיקרה כינון יחסי ברית גלויים בין ישראל לבין מדינות ערב אשר במסגרתה יוסכם בין ישראל למדינות ערב גודלה של המדינה הפלסטינית, שתהיה 70% מכלל הגדה + שטחים שיועברו למדינה הפלסטינית מן המשולש הישראל+ מעבר בטוח לעזה בשטח ישראל. מה שיושאר מחוץ לגבולות המדינה הפלסטינית יסופח לישראל במקביל להקמת מדינה פלסטינית, וזה מרכיב הסיפוח בתוכנית.
עובדתית: ישראל וארצות הברית החליפו "מפות קונספציה" איך ייראו הגבולות, ועדיין לא היה שום דיון ממשי על שרטוט הגבולות. כלומר: אין בינתיים על מה להכריז.
וכן , טראמפ פרסם כדי שביבי יזכה בבחירות ובכל זאת , היידה ביבי .
לפני 4 שנים 7 חודשים #1719
על ידיי eran245
תשובה של: eran245 בנושא: ניקלס מזגזג
חחחחחחחח ביבי מלך האוריגמי,כרגיל הסכם פרווה גם ככה יש לנו יחסי מסחר אתם,איך תמיד,אתם אוכלים את הספינים שלו.
מהלך קלאסי של טראמפ וביבי של לפני בחירות,מצטער לנפץ את האשליה של "הסכם היסטורי"
מהלך קלאסי של טראמפ וביבי של לפני בחירות,מצטער לנפץ את האשליה של "הסכם היסטורי"
על פוסט זה מודים לך: חצרוני 7
לפני 4 שנים 7 חודשים #1721
על ידיי יניב
תשובה של: יניב בנושא: ניקלס מזגזג
ניקלס יזיזי
לפני כחודש או חודשיים עמית סגל כמדומני כתב שגם אם לא תהיה החלת ריבונות נתניהו השיג בזה שהפסיקו לדבר על נסיגות
אמרת דברים דומים...
לפני כחודש או חודשיים עמית סגל כמדומני כתב שגם אם לא תהיה החלת ריבונות נתניהו השיג בזה שהפסיקו לדבר על נסיגות
אמרת דברים דומים...
על פוסט זה מודים לך: נ י ק ל ס
לפני 4 שנים 6 חודשים - לפני 4 שנים 6 חודשים #1724
על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: ניקלס מזגזג
ניקי, לא יכלת לדייק את זה יותר ועל זה אני מודה לך.
ביבי אכן עשה מעשה במקום אחרים נכשלו בו, ומקווה שעוד ירבו מעשים מסוג זה.
ושאומרים שהשמאל מנסה להקטין/לגמד/לנכס את ההישג, רק אניח את זה פה..
www.maariv.co.il/news/politics/Article-784072
ביבי אכן עשה מעשה במקום אחרים נכשלו בו, ומקווה שעוד ירבו מעשים מסוג זה.
ושאומרים שהשמאל מנסה להקטין/לגמד/לנכס את ההישג, רק אניח את זה פה..
www.maariv.co.il/news/politics/Article-784072
עריכה אחרונה:לפני 4 שנים 6 חודשים עי ביטר.
עורכים ראשיים: קוקאי5