ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

נאום הספד לאחד בני גנץ

עוד..
לפני 4 שנים 2 חודשים - לפני 4 שנים 2 חודשים #1803 על ידיי נ י ק ל ס
בני גנץ  
מה כבר לא נאמר על האיש ?  
כולם  סקלו אותו  (ובצדק)  , אז החלטתי  להיות  מקורי  ( כי כזה אני ) .  ולכתוב  פוסט  שכולו  רק דברים  טובים  על  מר בני גנץ  .

האיש הוא   לא פחות  מנס רפואי  .  נטול  ביצים / עמוד שדרה  /  מוח  /  כל ההנ"ל  ,  ועדיין הוא  מצליח להתקיים  ! 

הוא אולי   נטול  ביצים אבל  זין יש לו  עובדה הוא זין  מליון ורבע  איש  , והוא לא בחל  הוא זיין  נשים  גברים  וכל מי שהיה לו זכות  הצבעה  ובחר  בו  ( שלא לדבר על שותפים לדרך  , חברי מפלגה   וכו  )  . ולא אני לא  מכניס למשוואה הזו את עומר ינקלביץ' , כי בואו  כולנו יודעים מי  היה הנחדר   שם  (רמז לא היא )  

זה משהו שאתם לא יודעים אבל   גנץ  מופיע בספר של שיאי גינס  בתור  "  הרכיכה  הכי גבוה בהיסטוריה  "  

בני  גנץ  הכניס  מטבע לשון  חדש לשפה העברית, עכשיו כל פעם   שמישהו  עושה  טעות ברמה קולוסאלית אומרים  " עשה גנץ 
לדוגמא  "  אחי אל תתחתן    , אל  תעשה גנץ  " 

אז למה להגיד שלא היו לו הישגים  ?

יהיה זכרו ברוך  בואו נקווה  שכמו הקורונה  גם הוא יעלם  מחיינו  ויהיה זכרון  מודחק שאנחנו חולקים עם המטפל שלנו   

נ.ב
ביטר עד כמה התגעגעת לפוסטים  נטולי  הסדר המבני הלשוני  שלי  ?( שקרי אם צריך  )
עריכה אחרונה:לפני 4 שנים 2 חודשים עי נ י ק ל ס.
על פוסט זה מודים לך: יניב, איתי

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 4 שנים 2 חודשים - לפני 4 שנים 2 חודשים #1805 על ידיי ביטר
תשובה של: ביטר בנושא: נאום הספד לאחד בני גנץ
ניקי שלי, אם הייתי יודעת שאתה משתולל פה חסר רסן הייתי באה קודם.

אכן הרבה דברים  אפשר לומר על בני גנץ - מסכימה
לזלזל בו בצורה גורפת - לא מסכימה

בסופו של דבר מספיק להיות מסמר קטן בגלגל כדי להשבית רכב (אין לי כח להסביר לך אני בטוחה שתבין)

תרשה לי להסית אותך מספר דקות  מ"העדר" שאתה אוהב לרכב עליו  ותקרא את הקו"ח.שלו.

www.idf.il/%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99-%D7%...7%D7%99%D7%99%D7%9D/

אז כן, לשבת מאחורי מקלדת ולזלזל באדם שנתן את מיטב שנותיו  למערכת הצבאית, לי אישית זה מעורר בחילה, וזה בכלל לא משנה אם האדם מהימין  או מהשמאל .

ואני אוהבת את הפוסטים  שלך בלי קשר לעריכה, נטולי סדר, או הגיון, אהבה ללא תנאים, כזו אני :)
עריכה אחרונה:לפני 4 שנים 2 חודשים עי ביטר.
על פוסט זה מודים לך: נ י ק ל ס, חצרוני 7

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עורכים ראשיים: קוקאי5