קובה בורגול-מטוגנת

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #914 על ידיי -silence
טוב הבטחה זו הבטחה, בשבילך לילו... 6:30 בבוקר..

קובה בורגול: המתכון של סמדרי
400 גרם בורגול דק
1 כוס קמח
1/4 כוס שמן
מלח, פלפל שחור.

משרים את הבורגול לשעתיים, סוחטים טוב טוב מהמים ומוסיפים את שאר החומרים.
לשים הכל לבצק בעזרת הידיים.

למילוי:
1/2 קילו בשר טחון
1 בצל
50 גרם צנובר (רק אם אוהבים)
מלח, פלפל שחור, פפריקה, קורט קינמון
שמן

- מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שמזהיב.
- מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג תוך כדי טיגון עד שהוא משנה את צבעו ומפריש נוזלים.
- מוסיפים את הצנובר והתבלינים, מערבבים ומבשלים עד שהנוזלים נספגים.


הכנת הקובה:
לוקחים כדור בצק עושים בו גומה עם האצבע ומרחיבים אותה, לתוך הגומה מכניסים כפית גדושה מהמילוי של הבשר וסוגרים עליו עם הבצק תוך כדי יצירת צורה מאורכת.

מטגנים משני הצדדים.

בתאבון :)
קבצים מצורפים:
על פוסט זה מודים לך: lilo, רבי חרטא, ניסימיקו

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #918 על ידיי רבי חרטא
תשובה של: רבי חרטא בנושא: כל הכבוד לך סייל
קמת ב6 וחצי בבוקר להכין קובה בורגול , שזה למעשה קובה סורית
על פוסט זה מודים לך: lilo

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #920 על ידיי lilo
תשובה של: lilo בנושא: קובה בורגול-מטוגנת
נהדרת שאת !!!!!! כל כך הולכת לנסות , את חייבת להסביר לי קצת על הטיגון , ממש למלא סיר עם שמן? יש אפשרות לאפות?
זה נראה סוף !!
על פוסט זה מודים לך: -silence

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #922 על ידיי רבי חרטא
כמה זמן לא אכלתי קובה בורגול וקובה חמוסטה

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #927 על ידיי -silence
תשובה של: -silence בנושא: קובה בורגול-מטוגנת
בשמחה אהובה, הבטחתי :-)
לגבי האפייה, אני הייתי לוקחת תבנית קטנה שמה 2-3 ואופה, בודקת אם יוצא טוב, אם לטעמך תכניסי כמה שאתם אוכלים. אם לא אז רק טיגון.. אני מעולם לא אפיתי.
אני ממליצה להקפיא ולטגן היישר מהמקפיא בעת הצורך, לא לשים על אש גבוהה
אחרת הבצק יישרף בחוץ אבל יהיה קרח מבפנים. אש בינונית.
לגבי הטיגון לא חייב שמן עמוק, למרות שזה מוצלח יותר.. אפשר שמן בכמות שמטגנים צ'יפס.

ב ה צ ל ח ה !
על פוסט זה מודים לך: lilo

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #928 על ידיי eran245
תשובה של: eran245 בנושא: קובה בורגול-מטוגנת
תודה סיילנס, בלעדייך הייתי שוכח מהו טעמו של אוכל אמיתי.
על פוסט זה מודים לך: lilo, -silence

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

Powered by פורום קוננה