- הודעות 33
- תודות התקבלו: 66
קובה בורגול-מטוגנת
לפני 6 שנים 10 חודשים #914
על ידיי -silence
קובה בורגול-מטוגנת נכתב על ידיי -silence
טוב הבטחה זו הבטחה, בשבילך לילו... 6:30 בבוקר..
קובה בורגול: המתכון של סמדרי
400 גרם בורגול דק
1 כוס קמח
1/4 כוס שמן
מלח, פלפל שחור.
משרים את הבורגול לשעתיים, סוחטים טוב טוב מהמים ומוסיפים את שאר החומרים.
לשים הכל לבצק בעזרת הידיים.
למילוי:
1/2 קילו בשר טחון
1 בצל
50 גרם צנובר (רק אם אוהבים)
מלח, פלפל שחור, פפריקה, קורט קינמון
שמן
- מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שמזהיב.
- מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג תוך כדי טיגון עד שהוא משנה את צבעו ומפריש נוזלים.
- מוסיפים את הצנובר והתבלינים, מערבבים ומבשלים עד שהנוזלים נספגים.
הכנת הקובה:
לוקחים כדור בצק עושים בו גומה עם האצבע ומרחיבים אותה, לתוך הגומה מכניסים כפית גדושה מהמילוי של הבשר וסוגרים עליו עם הבצק תוך כדי יצירת צורה מאורכת.
מטגנים משני הצדדים.
בתאבון
קובה בורגול: המתכון של סמדרי
400 גרם בורגול דק
1 כוס קמח
1/4 כוס שמן
מלח, פלפל שחור.
משרים את הבורגול לשעתיים, סוחטים טוב טוב מהמים ומוסיפים את שאר החומרים.
לשים הכל לבצק בעזרת הידיים.
למילוי:
1/2 קילו בשר טחון
1 בצל
50 גרם צנובר (רק אם אוהבים)
מלח, פלפל שחור, פפריקה, קורט קינמון
שמן
- מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שמזהיב.
- מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג תוך כדי טיגון עד שהוא משנה את צבעו ומפריש נוזלים.
- מוסיפים את הצנובר והתבלינים, מערבבים ומבשלים עד שהנוזלים נספגים.
הכנת הקובה:
לוקחים כדור בצק עושים בו גומה עם האצבע ומרחיבים אותה, לתוך הגומה מכניסים כפית גדושה מהמילוי של הבשר וסוגרים עליו עם הבצק תוך כדי יצירת צורה מאורכת.
מטגנים משני הצדדים.
בתאבון

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 6 שנים 10 חודשים #927
על ידיי -silence
תשובה של: -silence בנושא: קובה בורגול-מטוגנת
בשמחה אהובה, הבטחתי 
לגבי האפייה, אני הייתי לוקחת תבנית קטנה שמה 2-3 ואופה, בודקת אם יוצא טוב, אם לטעמך תכניסי כמה שאתם אוכלים. אם לא אז רק טיגון.. אני מעולם לא אפיתי.
אני ממליצה להקפיא ולטגן היישר מהמקפיא בעת הצורך, לא לשים על אש גבוהה
אחרת הבצק יישרף בחוץ אבל יהיה קרח מבפנים. אש בינונית.
לגבי הטיגון לא חייב שמן עמוק, למרות שזה מוצלח יותר.. אפשר שמן בכמות שמטגנים צ'יפס.
ב ה צ ל ח ה !

לגבי האפייה, אני הייתי לוקחת תבנית קטנה שמה 2-3 ואופה, בודקת אם יוצא טוב, אם לטעמך תכניסי כמה שאתם אוכלים. אם לא אז רק טיגון.. אני מעולם לא אפיתי.
אני ממליצה להקפיא ולטגן היישר מהמקפיא בעת הצורך, לא לשים על אש גבוהה
אחרת הבצק יישרף בחוץ אבל יהיה קרח מבפנים. אש בינונית.
לגבי הטיגון לא חייב שמן עמוק, למרות שזה מוצלח יותר.. אפשר שמן בכמות שמטגנים צ'יפס.
ב ה צ ל ח ה !
על פוסט זה מודים לך: lilo
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות