- הודעות 33
- תודות התקבלו: 66
כרוב ממולא
לפני 6 שנים 10 חודשים #968
על ידיי -silence
כרוב ממולא נכתב על ידיי -silence
כרוב ממולא:
למלית:
לטגן בצל אחד גדול, לאחר שמשחים להוסיף חצי קילו בשר טחון. לטגן על שמשנה את צבעו ואז להוסיף: חצי זר פטרוזיליה קצוצה, 2 שיני שום כתושות, 2 כוסות אורז (אפשר פחות), חצי כף כורכום, פלפל שחור, מלח. מוסיפים מים בגובה האורז ומבשלים עד שהמים מתאדים.
רוטב:
לוקחים מה"לב" של הכרוב קוצצים אותו ומטגנים יחד עם בצל 1.
מוסיפים 2 כפות רסק (1 קופסה קטנה), כף פפריקה, כף מרק עוף, טיפה פלפל שחור, מלח ומעט מים.
מסדרים את הכרוב מעל הרוטב, שוב שמים מים הפעם בגובה של הכרוב.
לפרוס תפוח אדמה אחד ולשים בין הכרובים, לשים צלחת על הכל כדי שהכרוב לא יזוזו ומבשלים על אש קטנה לאחר שזה רותח, לפחות שעה.
הכנת הכרוב:
לחלוט את הכרוב במים עד שהעלים נפרדים, לקחת עלה להוציא ממנו את החלק הקשה עם סכין. לפרוס על גבי משטח, לשים קצת מהתערובת, לעגל בפינות ואז לגלגל, ממש כמו שמכינים טורטייה/ אגרול.
אפשר למלא בעיקרון כל ירק על אותו עיקרון.
בתאבון.
למלית:
לטגן בצל אחד גדול, לאחר שמשחים להוסיף חצי קילו בשר טחון. לטגן על שמשנה את צבעו ואז להוסיף: חצי זר פטרוזיליה קצוצה, 2 שיני שום כתושות, 2 כוסות אורז (אפשר פחות), חצי כף כורכום, פלפל שחור, מלח. מוסיפים מים בגובה האורז ומבשלים עד שהמים מתאדים.
רוטב:
לוקחים מה"לב" של הכרוב קוצצים אותו ומטגנים יחד עם בצל 1.
מוסיפים 2 כפות רסק (1 קופסה קטנה), כף פפריקה, כף מרק עוף, טיפה פלפל שחור, מלח ומעט מים.
מסדרים את הכרוב מעל הרוטב, שוב שמים מים הפעם בגובה של הכרוב.
לפרוס תפוח אדמה אחד ולשים בין הכרובים, לשים צלחת על הכל כדי שהכרוב לא יזוזו ומבשלים על אש קטנה לאחר שזה רותח, לפחות שעה.
הכנת הכרוב:
לחלוט את הכרוב במים עד שהעלים נפרדים, לקחת עלה להוציא ממנו את החלק הקשה עם סכין. לפרוס על גבי משטח, לשים קצת מהתערובת, לעגל בפינות ואז לגלגל, ממש כמו שמכינים טורטייה/ אגרול.
אפשר למלא בעיקרון כל ירק על אותו עיקרון.
בתאבון.
על פוסט זה מודים לך: ניסימיקו
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות