- הודעות 33
- תודות התקבלו: 66
מלבייי
לפני 6 שנים 10 חודשים #970
על ידיי -silence
4 כוסות חלב
1 כוס סוכר
5 טיפות מי ורדים
להרתיח בסיר.
בצד לערבב כוס מים אחד עם 5 כפות קורנפלור.
כשהרוטב רותח שופכים את בלילית הקורנפלור לתוך החלב ומערבבים כל הזמן עד שזה רותח ונהיה כמו דייסה.
לוקחים קערה שמים מסננת מעל ושופכים את התערובת הרותחת.
לאחר שמסננים עם מצקת לוקחים מהבלילה היישר לתוך כוסות, קעריות מה שרוצים מומלץ עם מכסה.
לקרר ואז להכניס למקרר.
רוטב אדום:
בעיקרון יש רוטב מוכן שקונים, יש כאלה ששמים פטל.
אני כן מכינה לזה רוטב : 1 כוס סוכר+ 1 כוס מים= 3 טיפות מיי ורדים+ קמצוץ צבע מאכל אדום. מרתיחים הכל ומבשלים על אש קטנה 20 דקות עד שהרוטב מסמיך.
תוספות אפשריות לשים מעל הרוטב : קוקוס, פיסטוקים וכל מה שאוהבים.
1 כוס סוכר
5 טיפות מי ורדים
להרתיח בסיר.
בצד לערבב כוס מים אחד עם 5 כפות קורנפלור.
כשהרוטב רותח שופכים את בלילית הקורנפלור לתוך החלב ומערבבים כל הזמן עד שזה רותח ונהיה כמו דייסה.
לוקחים קערה שמים מסננת מעל ושופכים את התערובת הרותחת.
לאחר שמסננים עם מצקת לוקחים מהבלילה היישר לתוך כוסות, קעריות מה שרוצים מומלץ עם מכסה.
לקרר ואז להכניס למקרר.
רוטב אדום:
בעיקרון יש רוטב מוכן שקונים, יש כאלה ששמים פטל.
אני כן מכינה לזה רוטב : 1 כוס סוכר+ 1 כוס מים= 3 טיפות מיי ורדים+ קמצוץ צבע מאכל אדום. מרתיחים הכל ומבשלים על אש קטנה 20 דקות עד שהרוטב מסמיך.
תוספות אפשריות לשים מעל הרוטב : קוקוס, פיסטוקים וכל מה שאוהבים.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות