- הודעות 33
- תודות התקבלו: 66
טורט תפוחים מייפל וקצף אפוי
לפני 6 שנים 10 חודשים #980
על ידיי -silence
טורט תפוחים מייפל וקצף אפוי נכתב על ידיי -silence
מתכון של ניקי שאני מכינה תמיד, עוגה מאוד טעימה.
לבצק:
130 ג'ר חמאה
2 כוסות קמח
רבע כוס סוכר
3 חלמונים (הצהוב)
2 כפות מים קרים.
לערבב את כל המצרכים לבצק אחיד ולשטח בתבנית.
לבשל במשך 10-15 דקות על הגז:
6 תפוחים קלופים ופרוסים דק
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
כפית קינמון
לבשל ולסנן מהנוזלים.
לסדר את שכבת התפוחים על הבצק ולזלף מעל סירופ מייפל.
להכניס לתנור שחומם מראש בסביבות 20 דקות, לאחר שמוציאים מהתנור שוב לזלף סירופ מייפל.
להקציף 3 חלבונים (מהביצים שנשארו לנו בהתחלה) + חצי כוס סוכר ולהזליף או פשוט למרוח על שכבת התפוחים.
להחזיר לתנור ולאפות עד שהקצף מזהיב.
לבצק:
130 ג'ר חמאה
2 כוסות קמח
רבע כוס סוכר
3 חלמונים (הצהוב)
2 כפות מים קרים.
לערבב את כל המצרכים לבצק אחיד ולשטח בתבנית.
לבשל במשך 10-15 דקות על הגז:
6 תפוחים קלופים ופרוסים דק
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
כפית קינמון
לבשל ולסנן מהנוזלים.
לסדר את שכבת התפוחים על הבצק ולזלף מעל סירופ מייפל.
להכניס לתנור שחומם מראש בסביבות 20 דקות, לאחר שמוציאים מהתנור שוב לזלף סירופ מייפל.
להקציף 3 חלבונים (מהביצים שנשארו לנו בהתחלה) + חצי כוס סוכר ולהזליף או פשוט למרוח על שכבת התפוחים.
להחזיר לתנור ולאפות עד שהקצף מזהיב.
על פוסט זה מודים לך: שיראל
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות