- הודעות 33
- תודות התקבלו: 66
עוגת שוקולד- ללא הקצפה ב 5 דקות הכנה
לפני 6 שנים 10 חודשים - לפני 6 שנים 10 חודשים #994
על ידיי -silence
עוגת שוקולד- ללא הקצפה ב 5 דקות הכנה נכתב על ידיי -silence
טוב אז אחתוש ביקשה מתכון קל של עוגה, הנה מתכון ללא מיקסר פשוט מערבבים הכל ולתנור.
2 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפייה
1/2 + 1 כוסות סוכר
4 כפות גדושות שוקולית
2 כפות קקאו
1 שקית סוכר וניל
מערבבים את כל החומרים היבשים ואז מוסיפים לזה:
1 כוס שמן
2 ביצים
1 כוס מים פושרים + 1 כוס מים רותחים.
לערבב הכל עם מטרפה או מה שרוצים , הבלילה יוצאת דלילה, לא לחשוש.. זה בסדר, ככה העוגה נימוחה.
תבנית בינונית.. לאפות בחום בינוני 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
אני תמיד מתחילה לבדוק אחרי חצי שעה שהעוגה בתנור, לא לפני.
מכינים רוטב שוקולד שאוהבים:
אפשר חלבי : 1 שמנת מתוקה+ 1 שוקולד מריר, ממסירים את השוקולד במיקרו, מערבבים יחד עם השמנת לקרם שוקולד ושופכים על העוגה כשהיא חמה.
אפשר פרווה: חבילת שוקולד מריר (100 גרם)+ 20 גרם מרגרינה/ מחמאה/ חמאה+ 3 כפות מים רותחים להמיס במיקרו ולשפוך על העוגה בעודה חמה.
עוד אופציה: 3 כפות שטוחות אבקת קקאו+ 2 כפות שמן או 30 גרם חמאה מומסת (הערה: עם שמן הציפוי יוצא יותר נוזלי)+ 4 כפות מים רותחים+ 3-4 כפות מלאות אבקת סוכר (או לשים סוכר לבן רגיל) ממיסים במיקרו עד שהסוכר נמס ושופכים על העוגה בעודה חמה.
2 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפייה
1/2 + 1 כוסות סוכר
4 כפות גדושות שוקולית
2 כפות קקאו
1 שקית סוכר וניל
מערבבים את כל החומרים היבשים ואז מוסיפים לזה:
1 כוס שמן
2 ביצים
1 כוס מים פושרים + 1 כוס מים רותחים.
לערבב הכל עם מטרפה או מה שרוצים , הבלילה יוצאת דלילה, לא לחשוש.. זה בסדר, ככה העוגה נימוחה.
תבנית בינונית.. לאפות בחום בינוני 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
אני תמיד מתחילה לבדוק אחרי חצי שעה שהעוגה בתנור, לא לפני.
מכינים רוטב שוקולד שאוהבים:
אפשר חלבי : 1 שמנת מתוקה+ 1 שוקולד מריר, ממסירים את השוקולד במיקרו, מערבבים יחד עם השמנת לקרם שוקולד ושופכים על העוגה כשהיא חמה.
אפשר פרווה: חבילת שוקולד מריר (100 גרם)+ 20 גרם מרגרינה/ מחמאה/ חמאה+ 3 כפות מים רותחים להמיס במיקרו ולשפוך על העוגה בעודה חמה.
עוד אופציה: 3 כפות שטוחות אבקת קקאו+ 2 כפות שמן או 30 גרם חמאה מומסת (הערה: עם שמן הציפוי יוצא יותר נוזלי)+ 4 כפות מים רותחים+ 3-4 כפות מלאות אבקת סוכר (או לשים סוכר לבן רגיל) ממיסים במיקרו עד שהסוכר נמס ושופכים על העוגה בעודה חמה.
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 10 חודשים עי -silence.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 6 שנים 10 חודשים - לפני 6 שנים 10 חודשים #996
על ידיי ~פרצופון~
תשובה של: ~פרצופון~ בנושא: עוגת שוקולד- ללא הקצפה ב 5 דקות הכנה
יווו רק עכשיו גללתי בשביל לשים לייק וראיתי את הסוכריות! זה תמיד מחזיר אותי לילדות.
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 10 חודשים עי ~פרצופון~.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות