ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

מחסור חמור בגולשים חדשים בצטנו היקר

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #1030 על ידיי שיראל
*****תיקון להגדרת מקצועו של סקורפניק שחשב שהניסוח להגדרת המקצוע הייתה בעיניי פשוטה. אך לא!! ממש לא. (התכוונתי לאדם הפשוט החביב והלבבי). מקעקע הינו מקצוע אומנותי לכל דבר. ומוערכת מבחינת היצירה :)
על פוסט זה מודים לך: שור האחת

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים - לפני 6 שנים 10 חודשים #1031 על ידיי קוקאי5
אלון אני מצטט מההודעה שלך
"23:25מיכל ליאן:רק זה חסר לי.. פה לפחות יש פסיכים מתחלפים, שם כל הפסיכים שלא עוזבים"
מתחלפים בתחת שלי אדוני וגברתי... אתם כולכם אותם משתמשים שכל חצי שעה באים בכינוי אחר.... מי זאת פתאום מיכל ליאן? עוד בהמה שהחליפה כינוי לא אתפלא אם זו ביילת או משהו בסגנון...

ופה בדיוק הבעיה שבצאט טרנד לא נותנים למחליפיי כינויים וסמויים לפרוח... על מנת שתדעו עם מי אתם גולשים מי פנה אליכם ומול מי אתם עומדים...
ואם טימטום כזה שנגיד גולשים באים בכינוי אחר נותן לך הרגשה שיש גולשים חדשים ויותר מעניין אז מקומך אכן בתפוז ולא בטרנד...
אז צאט תפוז זה לאפסים שלא יכולים לשמור על אטרקטיביות בניק אחד לאורך תקופה...
וביננו מי הם מחליפי הכינויים? רק פסולת שכל פעם ששורפים את עצמם פותחים דף חדש ועובדים על כולם...בכינוי חדש...עד שנשרפים שוב
אז תחשבו אם זה מה שבא לכם...
תארו לכם את צאט טרנד כשקוקאי לילו שיראל סי רפת פילר חבריקו אביטל יניב ערן כולם בכינוי אחר...
הנה לכם עשרה גולשים חדשים במכה ....זה הופך את הצאט למעניין ועם תחלופה או למביך עם אכזבה?
ולגבי התנשאות מה לעשות שחדר טרנד מכיל מצוטטים מנוסים שכבר קראו את כל הדאחקות של הנחותים של תפוז אחורה וקדימה מליון פעם
אז אכן לא קל להשתלב אבל אנחנו לא ויצו ולא נעמ"ת ולא מרכז תמיכה לגולש הסמוי...
אני הייתי מעדיף בתור חדש להשתלב במקום עם דרישות וסטנדרטים מסויימים
כי אם לא משמע שמקבלים פה כל טמבל משעמם...וכנראה זה כל מה שהתאסף פה טמבלים משעממים אז מה יש לי לעשות פה?
ולסיכום אנחנו עדיין יותר גדולים מחדר נשואים של תפוז ולא אנחנו לא יותר גדולים מצאט וואלה...כי אין לנו חדר של מאה מחבלים בפוטנציה ואין לנו חדר של מאה הומואים עם אימפוטנציה...ואין לנו חדר של 150 קטינים שעומדים לרשות הכלל לקבל הטרדות והצעות מגונות על מנת שנוכל לכתוב בתחתית הצאט "שאנו רואים בחומרה הטרדות של קטינים"
אז תסתכלו על הזוית החיובית במקום על השלילית ...אנחנו לא פורטל ובכל זאת אנחנו ענקיים...
אם נלך לשיטתכם יהיה פה צאט מגעיל שכל מציף מלך כל מחליף כינוי שולט
ויהיה נורא "מעניין" "וקטעים" כמו שהיה בחיריה ...אבל זה טוב בדיוק לשבוע שבועיים עד שזה פוגע בכם ולא באחרים...וסופו של צאט כזה...תסתכלו חיריה...ותעיינו בתפוז רוב הזמן שממה שם.

שורה תחתונה בשבילך אלון...אנחנו מקבלים ועוד איך חדשים ויש קבלות! אנחנו לא מקבלים מחודשים ומשופצרים כמו 2 אלה שציטטת...

קוקאי5
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 10 חודשים עי קוקאי5. סיבה: כי ככה בא לי
על פוסט זה מודים לך: שיראל, lilo, Lioness1212, נ י ק ל ס, ריקו, ניסימיקו

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #1032 על ידיי אלון בנט
קוקאי קודם כל לא הבנת. אני דיברתי איתה שם ולא פה. ומיכל ליאן היא לא מתחזה ולא ביילת ולא כלום. היא בסדר וחבר מכיר אותה.
2. לקחתם את זה יותר מידי רחוק. הכוונה של חבריקו וגם שלי בעקבות מה שכתב, זה לא לסמויים ולמתחזים שבזה אתה צודק.
הכוונה לגולשים נורמליים שרוצים להיכנס לפה או נכנסו לפה ונדחו בבוז לא על ידי ההנהלה, אלא על ידי גולשים אחרים.. ואפילו לא בכוונה תמיד, אלא כי לא מעוניינים להתחבר לאף אחד נוסף.
גולשים שמטרתם היתה תמימה וטובה . והבעיה שכל גולש כזה ישר נחשד בהתחזות ובצדק. אבל הוא לא רואה את זה ככה כי הוא לא יודע מה הולך פה עם הסמויים.
ל
על פוסט זה מודים לך: ריקו

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #1033 על ידיי קוקאי5
לא מותק אתה הוא זה שלא הבין אותי... אני יודע טוב מאוד שזה משם ולא מפה.
וזה בדיוק מה שאני אומר ממתי מיכל ליאן יש בתפוז? זה הכינוי החדש שלה...הרי יש לה כינוי אחר.. עוד גולשת ותיקה בכינוי מחודש....וכיוון שזה מתאפשר לה רק בתפוז הידידותי...אז טבעי לי שהיא תבחר שם ולא פה
ונוסף לזה לא הבנת אותי שאם גולש חדש מצפה לידידותיות ושטיח אדום אז שיחפש מי ינענע אותו ....אנחנו לא בית הארחה....
ואלון אני לא מתכוון להתעסק בזה יותר תקרא טוב את התגובה שלי ותבין אותה לפני שתטען שאני לא הבנתי אותך
על פוסט זה מודים לך: Lioness1212

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #1034 על ידיי שור האחת
אני לא אוהבת לחשוף את עצמי אז אכתוב בקצרה
הצט הוא מקום לגלוש בו בכיף ובלי קללות או מריבות אז תהנו ממנו כל עוד זה אפשרי. ויש כאן אחלה מנהלים וכיף להיות כאן.
מאחלת לכולם רק בריאות אמן
!!!
על פוסט זה מודים לך: ריקו, ניסימיקו, חצר 8.1

עוד..
לפני 6 שנים 10 חודשים #1035 על ידיי חצר 8.1
תודה לך על המילים שור המדהימה
על פוסט זה מודים לך: שור האחת, ריקו

עורכים ראשיים: קוקאי5