- הודעות 25
- תודות התקבלו: 34
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
מחסור חמור בגולשים חדשים בצטנו היקר
לפני 6 שנים 10 חודשים - לפני 6 שנים 10 חודשים #1024
על ידיי אלון בנט
תשובה של: אלון בנט בנושא: מחסור חמוד בגולשים חדשים בצטנו היקר
חבר, אני מכיר אותך כבן אדם רציני.
באו לפה חדשים ויודע מה קרה?
מי שאין לו עור של פיל לא יכול לשרוד פה אם אין לו מישהו שיגן עליו .
כי מי יורד עליו? אלה שאתם קוראים להם ה"קבועים" או " הוותיקים"
הם לא מנסים להתחבר אליהם לא בשיחות ולא בכלום.
דווקא הלא קבועים שלא נמצאים ב "קליקה" הם הכי נחמדים עם חדשים.
אם תהיה פה מדיניות שלא לרדת על חדשים זה אולי יצליח, אבל הסיכוי קלוש. כי רוב האנשים פה לא נפתחים לחדשים . אפילו אנשים שהיו פה ועלו למצלמה ירדו עליהם. קח את להה לדוגמא או את עדן או את דויד ויש עוד.
יש פה כאלה שחושבים שיכנסו לפה מדענים או טייסים ולא יהיה משעמם. אבל זה לא יקרה.
חוץ מזה שאני מבטיח לך שאם במקרה יכנס לפה טייס F35, תוך שעה יהיו כבר כמה שיקראו לו אפס
יש פה נשים שאם גברים חדשים נכנסים אליהם לפרטי ורק כותבים היי, הנשים עושות שיימינג בכללי וכותבות לו: צא לי מהפרטי ! וזה כדי שכולם יידעו שהן מחוזרות.
ויודע מה גיליתי? שיש מקרים שהן כותבות לגבר צא לי מהפרטי והוא בכלל לא פה
אני כבר לא מדבר על אלה שאיימו בתביעה בבית הדין הבינלאומי נגד גולשים שכתבו להן ערב טוב.(תאמין לי זה קרה )
אם כולם היו כמוך שלא שופט ניקים ומדבר עם כל אחד,
הכל היה טוב.
באו לפה חדשים ויודע מה קרה?
מי שאין לו עור של פיל לא יכול לשרוד פה אם אין לו מישהו שיגן עליו .
כי מי יורד עליו? אלה שאתם קוראים להם ה"קבועים" או " הוותיקים"
הם לא מנסים להתחבר אליהם לא בשיחות ולא בכלום.
דווקא הלא קבועים שלא נמצאים ב "קליקה" הם הכי נחמדים עם חדשים.
אם תהיה פה מדיניות שלא לרדת על חדשים זה אולי יצליח, אבל הסיכוי קלוש. כי רוב האנשים פה לא נפתחים לחדשים . אפילו אנשים שהיו פה ועלו למצלמה ירדו עליהם. קח את להה לדוגמא או את עדן או את דויד ויש עוד.
יש פה כאלה שחושבים שיכנסו לפה מדענים או טייסים ולא יהיה משעמם. אבל זה לא יקרה.
חוץ מזה שאני מבטיח לך שאם במקרה יכנס לפה טייס F35, תוך שעה יהיו כבר כמה שיקראו לו אפס

יש פה נשים שאם גברים חדשים נכנסים אליהם לפרטי ורק כותבים היי, הנשים עושות שיימינג בכללי וכותבות לו: צא לי מהפרטי ! וזה כדי שכולם יידעו שהן מחוזרות.
ויודע מה גיליתי? שיש מקרים שהן כותבות לגבר צא לי מהפרטי והוא בכלל לא פה

אני כבר לא מדבר על אלה שאיימו בתביעה בבית הדין הבינלאומי נגד גולשים שכתבו להן ערב טוב.(תאמין לי זה קרה )
אם כולם היו כמוך שלא שופט ניקים ומדבר עם כל אחד,
הכל היה טוב.
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 10 חודשים עי אלון בנט.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 6 שנים 10 חודשים #1026
על ידיי אלון בנט
מה שאני מנסה לומר שצריך סבלנות לחדשים חבר. אם הם נתקלים בחומות ובשטויות הם בורחים .
תראה את דארקי למשל :
23:19אלון מהמם:למה אמרת שאתה לא מרגיש שם בבית?
23:20דארקי:כי אניחדש שמה
23:20דארקי:קשה להתרגל למקום חדש
23:20אלון מהמם:אתה צריך שבוע סבלנות שיכירו אותך
23:20דארקי:בסדר אני ינסה.
ותראה את מיכל ליאן איזה מצחיקה:
23:24אלון מהמם:מיכל
23:24מיכל ליאן:יס?
23:24אלון מהמם:למה את לא באה לתרנד? הכי יתאים לך שם
23:25מיכל ליאן:רק זה חסר לי.. פה לפחות יש פסיכים מתחלפים, שם כל הפסיכים שלא עוזבים
תראה את דארקי למשל :
23:19אלון מהמם:למה אמרת שאתה לא מרגיש שם בבית?
23:20דארקי:כי אניחדש שמה
23:20דארקי:קשה להתרגל למקום חדש
23:20אלון מהמם:אתה צריך שבוע סבלנות שיכירו אותך
23:20דארקי:בסדר אני ינסה.
ותראה את מיכל ליאן איזה מצחיקה:
23:24אלון מהמם:מיכל
23:24מיכל ליאן:יס?
23:24אלון מהמם:למה את לא באה לתרנד? הכי יתאים לך שם
23:25מיכל ליאן:רק זה חסר לי.. פה לפחות יש פסיכים מתחלפים, שם כל הפסיכים שלא עוזבים
על פוסט זה מודים לך: ריקו
לפני 6 שנים 10 חודשים - לפני 6 שנים 10 חודשים #1028
על ידיי שיראל
תשובה של: שיראל בנושא: מחסור חמוד בגולשים חדשים בצטנו היקר
אויי אלון. כמה שטויות.. בקילו!!
עם כל הכבוד ויש לי כבוד לזולת. (משתדלת) אבל מה שכתבת לעיל.. נלקח מסרט אימה ולא מצאט טרנד...
תארת את ה"וותיקים" ה"קבועים" כחוטאים בהתנשאות,שהם חשים טובים מהאחר, מנותקים מה"עם", שמבריחים חדשים, שיצרו קליקה שהאחר משווע לכרטיס כניסה לשער נעול.
קביעה כל כך לא נכונה כי אם הייתה נכונה.. לא היה נפתח הפוסט הזה
חבריקו (לעזיזנה) ולילו התכוונו לכך שברגע שאתה מצוטט, ואתה נמצא בתוך תרבות "הקפה המשותף" . אתה מייחל כולה למצוטטים שכותבים, שיוצרים עניין, שסוחפים בכתיבה. שחולקים ידיעות ודעות, (גם אם הן שונות מדעתך)שההתנסחות שלהם ברמה סבירה, חברית, ידידותית, בעלת חוש הומור שהם גלויים, כנים... ובקיצור כייפים.
עם כל הכבוד ויש לי כבוד לזולת. (משתדלת) אבל מה שכתבת לעיל.. נלקח מסרט אימה ולא מצאט טרנד...
תארת את ה"וותיקים" ה"קבועים" כחוטאים בהתנשאות,שהם חשים טובים מהאחר, מנותקים מה"עם", שמבריחים חדשים, שיצרו קליקה שהאחר משווע לכרטיס כניסה לשער נעול.
קביעה כל כך לא נכונה כי אם הייתה נכונה.. לא היה נפתח הפוסט הזה

חבריקו (לעזיזנה) ולילו התכוונו לכך שברגע שאתה מצוטט, ואתה נמצא בתוך תרבות "הקפה המשותף" . אתה מייחל כולה למצוטטים שכותבים, שיוצרים עניין, שסוחפים בכתיבה. שחולקים ידיעות ודעות, (גם אם הן שונות מדעתך)שההתנסחות שלהם ברמה סבירה, חברית, ידידותית, בעלת חוש הומור שהם גלויים, כנים... ובקיצור כייפים.
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 10 חודשים עי lilo. סיבה: מעייף לגור פה לפעמים . שיראלי}{
על פוסט זה מודים לך: Lioness1212, ריקו
לפני 6 שנים 10 חודשים - לפני 6 שנים 10 חודשים #1029
על ידיי אלון בנט
שיראל כשכתבתי וותיקים וקבועים, לא התכוונתי לכולם וגם לא למנהלים . אבל יש פה מספיק אנשים שהקליקה שיש להם מספיקה להם, והם מראש לא מתאמצים לדבר עם החדשים.
ויותר גרוע מזה דוחים את החדשים. .
אתם נותנים דוגמא את סקור, אבל הוא לא דוגמא נכונה. כי הוא בא דרך מישהי, ידעו שהוא בא דרכה. אז גם הוא וגם אתם התייחסתם אליו. ממש חכמה גדולה.
החוכמה היא להתייחס לכל חדש גם אם הוא לא בדיוק הסגנון שלכ הגולשים.
ושוב, אני לא מתכוון אלייך או לאחרים ספציפית. אני מתכוון בגדול על ידי רוב הגולשים.
ואל תזלזלי במה שאני כותב. 50 שנה ניסיון בצט משני הצדדים. ההבדל ביני לבינך שאני הייתי גם בתחתית. ואני יודע איך מרגיש גולש דחוי
במיוחד אם הוא חלש ולא יודע לדחוף את עצמו או להתמודד.
ואל תגידי לי שאין פה גולשים מתנשאים. שחושבים שבזכותם השמש נעה.
ויותר גרוע מזה דוחים את החדשים. .
אתם נותנים דוגמא את סקור, אבל הוא לא דוגמא נכונה. כי הוא בא דרך מישהי, ידעו שהוא בא דרכה. אז גם הוא וגם אתם התייחסתם אליו. ממש חכמה גדולה.
החוכמה היא להתייחס לכל חדש גם אם הוא לא בדיוק הסגנון שלכ הגולשים.
ושוב, אני לא מתכוון אלייך או לאחרים ספציפית. אני מתכוון בגדול על ידי רוב הגולשים.
ואל תזלזלי במה שאני כותב. 50 שנה ניסיון בצט משני הצדדים. ההבדל ביני לבינך שאני הייתי גם בתחתית. ואני יודע איך מרגיש גולש דחוי

ואל תגידי לי שאין פה גולשים מתנשאים. שחושבים שבזכותם השמש נעה.
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 10 חודשים עי אלון בנט.
על פוסט זה מודים לך: ריקו
עורכים ראשיים: קוקאי5