ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

פילגש בגבעה טו באב ומשחקי הכס בואו נעשה סדר

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים #1300 על ידיי קוקאי5
סאקורה יקירתי...כל מה שכתבת הדדי בהחלט...

לפני שאתפזר עלייך אתמקד ...

ראשית באתי להוכיח שלא בהכרח טו באב הוא ההקשר לחג מחוללות בכרמים...
ואני חושב שיש יותר הוכחה שהוא לא טו באב מאשר הוכחה שהוא כן טו באב :)

שנית באתי להוכיח שמעשה האונס המיוחס לאותו טקס באותו מעמד לא היה ולא נברא!
ובהחלט הוכחתי !

עכשיו בואי נתפזר ונצא במחולות

את מדברת על היבט של עוולה בצורת השידוך הזו
אז הרשי לי לספר לך שאין ולא היה לבנות בתקופה זו מילה לגבי אם היא מסכימה או לא מסכימה להתחתן...הדבר היה נתון ביד האבא שסגר עיסקה
שזה כשלעצמו כבר עוולה...נכון שנוטים לחשוב שאב ידאג לחתן הטוב ביותר לבתו.... אבל שנינו יודעים שזה לא בהכרח כך..
מצד שני במעמד הטקס הזה אפשר לראות שהדבר נתון בהחלטת הנערה ..היא אפילו לא צריכה את ההסכמה של אביה.... אם מצא חן בעיניה הבחור היא תלך איתו
ואם לא היא לא תלך....כיוון שהבחורים שם היו כולם שבויי מלחמה במצב עדין אחרי שהושמדו להם כל יושבי השבט שלהם והוגלו מהם כל הנשים....ואף נרצחו להם הנשים והאמהות...
אלה בחורים שעברו שואה!!!!!!!
ציוו עליהם לבחור...ואני בטוח שלא אמרו להם רואים בנות? תסתערו תעשו מה בא לכם....להפך תחשבו טוב טוב כי אתם לקוחים לכם אותה לאישה לא לסקס חד פעמי...
הגישה חייבת להיות עדינה ובהסכמת הבחורה...
אני חושב שהפתרון היה גאוני ועם נזק מינמלי תוך שמירה על החוק ! ואני מדגיש שמירה על החוק להראות לך שגם שלא היה מלך בישראל ..היה חוק וכולם צריכים להשמע לחוק
עובדה הם לא יפרו את החוקים הם ימצאו דרך להתיישר עם החוק....דבר שגם היום בעידן המודרני עושים...אבל שוב זה מוכיח שיש דין ויש דיין!
ולעניין המלכים ואיש כישר בעיניו יעשה..אנחנו נגיע בעתיד איך ולהמ יצרו את המשולש הזה של מלכים שופטים וכהנים...והאם מתכוון המשורר שזה בהכרח רע שאין מלכים?
כי מזכיר לך לא ימשול אדם באדם....ומה הוא מלך אם לא אדם?

עכשיו סאקורה תתלבשי לבן ואני מחכה לך בכרמים מהר לפני שניקלס יבוא

חייב לעשות עלייך מחטף :) את נשמעת לי מחוללת נהדר :)

קוקאי5
על פוסט זה מודים לך: א2יטלטול, sakura

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים #1301 על ידיי אמיתי
וזהו הסיכום שלי לנושא... תהנו
קבצים מצורפים:

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים #1302 על ידיי דיסלכת
הערה קטנה לגבי 12 החלקים:
שבט לוי לא נכלל במניין השבטים בחלוקת הארץ, כך שתיאורטית יש רק 11 שבטים, אבל שבט יוסף פוצל לשני שבטים - אפריים ומנשה, מה שמחזיר אותנו ל 12.
בנוגע לשבט בנימין - נחלת שבט בנימין חורגת קצת מעבר לאותה גבעה, ומאחר ואקט הביתור, שנועד להעביר מסר לכל השבטים, כוון גם אליהם - הרי שנדרשה חתיכה נוספת, ולכן תריסר חלקים.

המשך יום מקסים.
על פוסט זה מודים לך: קוקאי5, -silence

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים #1305 על ידיי רונה-לי

עורכים ראשיים: קוקאי5