ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

אובססיה חולנית.

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים - לפני 6 שנים 7 חודשים #1306 על ידיי א2יטלטול

כולם יודעים שלורן חסומה פה לבקשתה כבר יומיים , כולכם ראיתם אותי עונה לה בכללי , תמיד אמרתי שהיא מקללת בפרטי אבל כמו שכולכם יודעים לא תמיד קל לשמור פרטי להוכחה.

למרות שהיא חסומה יומיים כבקשתה היא פונה אליי בפורום (בהודעה פרטית ) ולא מרפה, אבל הפעם אני כן יכולה לפרסם

כן , ״איימתי״ עליה לפנות לאמא שלה כי חשבתי שזה יעצור אותה , מיותר לומר שלא עשיתי את זה.

והנה לכם דוגמא למה שאני עוברת כבר כמה חודשים וזה על קצה המזלג...

קבצים מצורפים:
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 7 חודשים עי lilo. סיבה: הכנסת התמונות לפוסט
על פוסט זה מודים לך: lilo, אלירן המיוחד, pilpel, PsyDrug, קוB, ניסימיקו

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים #1307 על ידיי קוB
תשובה של: קוB בנושא: אובססיה חולנית.
טולי.. אחרי הודעות כאלה את יושבת על הכסא המזדיין שלך ולא מגישה תלונה????????????
הבחורה מאיימת עלייך ברצח את בכלל מבינה??? ולא משנה שהיא ציינה שלא היא תעשה את זה,מצטט אותה "ולא לא בגללי יא מפגרת" כל ילד מבין את מהות האיום, אני לא אפגע בך, אדאג שיפגעו בך.
עוד ציטוט.. "ואם תתבכייני פה למישהו, אם תעשי איזה משהו ואגלה את זה אני אבוא עד אלייך כי אני יודעת איפה את גרה!"
עכשיו אני גם יודע שיקום ליצן או ליצנית שיגידו שלורן לא התכוונה לאיום ברצח, תרשו לי לאכזב אותכם, ברגע שהיא חיזקה את האיום עם המשפט הזה "ואם תתבכייני פה למישהו, אם תעשי איזה משהו ואגלה את זה אני אבוא עד אלייך כי אני יודעת איפה את גרה"
מישהו/מישהי פה עדיין חושב שהדברים של לורן לא יצאו מפרופורציה?
ואני כבר לא מדבר על זה שלורן מודה ואומרת מראש, חד משמעית, "אני הולכת לקלל אותך כל בוקר"
את "החברים" שלה שרואים את זה זה לא מדאיג? אתם כבר מבינים מאיזה חומר עשויה החולה הזאת?
היום זאת אביטל מחר זה אתם, עם לורן לא צריך שיקרה הרבה כדי שתהפכו להיות "אוייבים" שלה, מספיק לה פעם אחת לחשוב שדיברם עליה או נגדה.
אביטל אני אומר לך בצורה הכי ברורה, אם את לא מגישה תלונה במיידי קחי את החברות שלנו ודחפי אותה לתחת אני לא אוהב תבוסתנים שמקבלים על עצמם דברים כאלה וממשיכים לשבת בבית.
סלאמת!!!!
על פוסט זה מודים לך: אלירן המיוחד, א2יטלטול, ניסימיקו

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים - לפני 6 שנים 7 חודשים #1308 על ידיי lilo
תשובה של: lilo בנושא: אובססיה חולנית.
ממה שאני מבינה , שחומה הזהירה אנשים בפרטי והסוף שלה היה עצוב .
ברור לי שאין ללורן קשר למוות שלה אבל להשתמש בו כאיום זה נמוך.

את מאיימת ברצח ואת יודעת את זה , את יודעת כי את ממשיכה לאיים שאסור לה לספר ולא לפנות לאף אחד.

זה חולני.

אף פעם לא מאוחר לבקש עזרה , תעשי את זה.
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 7 חודשים עי lilo.
על פוסט זה מודים לך: אלירן המיוחד, א2יטלטול, קוB, ניסימיקו

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים #1309 על ידיי shilat
תשובה של: shilat בנושא: אובססיה חולנית.
גועל נפש!! אם ממשיכים להביא לבחורה בלי סוף פה לאיים זה כבר צרה ומסריח.
שחומה תמיד התלוננה לא פעם ולא פעמיים ולא האמינו.קיללה עוד מכאן ועכשיו את אביטל??מה נסגר איתכם?
זה איומים לתביעה.
חולת נפש שזקוקה לטיפול וזה לא בושה ללכת לטפל.
ולמי ששאל למה עזבתי מאז ששחומה נפטרה? בבקשה זה מולכם. לא ניתן לבחורה לשבת ולקלל לאיים בלי סוף.
על פוסט זה מודים לך: אלירן המיוחד, א2יטלטול, קוB

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים #1310 על ידיי shilat
תשובה של: shilat בנושא: אובססיה חולנית.
והכי גרוע מהכול שמלא פעמים היה לזה יד. ולמה?? כי לורן החליטה לשקר ולבכות ולהגיד שזה שקר והיא לא עושה ככה.
עובדה שמלא אנשים שגם "הקרובים" אליה סבלו ממנה ונטו דיברו איתה מרחמים.
אבל מאחורי הגב ידעו טוב טוב מי זאת לורן והעלימו עין.
על פוסט זה מודים לך: אלירן המיוחד, קוB, ניסימיקו

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים #1311 על ידיי pilpel
תשובה של: pilpel בנושא: אובססיה חולנית.
מעציב לראות אנשים שמאבדים את שפיותם ויורדים מהפסים בצורה כזו מבישה. לאיים שתוטל עלייך קללה, לעשות שימוש במותה של מישהי על מנת להגביר את אפקט האיום זו תת רמה שמעוררת רחמים. נאחל בריאות הנפש למי שזקוק לכך ונזכיר לכל השפויים שעוד נותרו בקרבנו לשמור על צלילות הדעת ככל שניתן גם בפלטפורמה כמו צ'ט שקל לאנשים לעיתים לאבד בה צלם אנוש.
על פוסט זה מודים לך: אלירן המיוחד, א2יטלטול, קוB, ניסימיקו

עורכים ראשיים: קוקאי5