ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט

פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו

אובססיה חולנית.

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים - לפני 6 שנים 7 חודשים #1312 על ידיי קוקאי5
תשובה של: קוקאי5 בנושא: אובססיה חולנית.
בזמנו כתבתי פוסט פה שאמור היה לשים לה מראה מול הפרצוף...אבל מתוך נוחות זה נלקח כנסיון להשפלה..ולא כנסיון להתעורר ולתקן לפני שיהיה מאוחר...
היו גם מנהלים שמתוך מידת הרחמים דאגו להסיר את הפוסט שלי על מנת לעשות חסד ולכאורה..ובכך פספסתם את הנקודה.. כי לא רק שלא עזרתם לה..הובלתם אותה להמשך הדרך הלא נכונה.
ולראיה הדברים רק הסתבכו מאז...
אין לי אלא לומר לך בפשטות
אם היו דברים שהיו לזכותך...בזו ההתנהגות מחקת אותם
אם היו מקרים שפעלת נכון....בזו ההתנהגות מחקת אותם
אם היו מקרים שפגעו בך ויש לך קייס...בזו ההתנהגות רמסת לעצמך את הקייס
אם היו גולשים שראו בך משהו חיובי. או עם פוטנציאל חיובי....בזו ההתנהגות חיסלת את הצד החיובי של כף המאזניים

ולא ... אני רחוק מלהתנפל עלייך כמוצא שלל רב...אשר קם לדורסך..או להשפילך
אני דווקא מאלה שתמיד האמינו שהפוטנציאל החיובי קיים בך..רק צריך לעקר את השלילי
ונכון בכולנו יש שלילי....והתנהגיות לא נכונות...אבל במקרה דנן השלילי מהותי מדיי וגומר את האופק החיובי
וכמו שסיימתי את הפוסט שנמחק אסיים גם את הפוסט הזה
הבחירה נתונה לך..
או להמשיך עם השלילי...ולהתייחס לכל השירשור הזה כמסע השמצה נגדך..ולצאת "ישו"
או אולי להפעיל ת'מוח למצוא דרך לצאת מזה או לפחות לא להגיע לשם שוב ..ושוב ..ושוב...

"הלוא אם תיטיב שאת ואם לא תיטיב לפתח חטאת רבץ ואליך תשוקתו ואתה תמשל בו"

קוקאי5
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 7 חודשים עי קוקאי5.
על פוסט זה מודים לך: lilo, א2יטלטול, נ י ק ל ס, ניסימיקו

נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים - לפני 6 שנים 7 חודשים #1313 על ידיי קוB
תשובה של: קוB בנושא: אובססיה חולנית.
אני יותר מאמין בנרקומן שיגמל מהסמים ואלכוהליסט שיגמל מהטיפה המרה ולא בחולת נפש הזאת.

לורן עזבי את מה שאני ואת חושבים אחד על השני קחי עיצה, טפלי בעצמך כי היום זה צ'אט מחר זה ברחוב, וברחוב או שיפרקו אותך במכות או שאת תשבי הרבה זמן מאחורי סורג ובריח ואין טיפת הגזמה במה שאני אומר.
אני אישית חושב שצריך להלביש עלייך חלוק לבן עם אבזמים עבים שנעולים במנעולים שלא היו מביישים כספת של בנק ולזרוק אותך בתא הכי מבודד בבי"ח שיפתח רק למענך כי רמת טירוף כמו שלך אפילו שפילברג עוד לא חשב עליה, ולא, לא תא מרופד שלא תוכלי לפגוע בעצמך, תא מקירות בטון שתוכלי לפגוע בעצמך כי מספיק פגעת באחרים והטובה הכי גדולה שתוכלי לעשות למען האנושות זה לפגוע בעצמך כי כל עוד את על הרגלים את סכנה לציבור!!!!
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 7 חודשים עי קוקאי5. סיבה: פרטים אישיים או לשון הרע בפומבי....

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים - לפני 6 שנים 7 חודשים #1314 על ידיי eran245
תשובה של: eran245 בנושא: אובססיה חולנית.
קובי התגובות שלך לא עוזרות לצנן את האווירה ומשום תמיד שיש בלגן אתה הראשון שיוצא ומלבה את האש, אני נגד אלימות וכל זה ,אבל רק להזכיר לך, כמה פעמים איימת שתגיע לקיבוץ שלי ותהרוג אותי?
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 7 חודשים עי eran245.

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים - לפני 6 שנים 7 חודשים #1322 על ידיי חצר 8.1
תשובה של: חצר 8.1 בנושא: אובססיה חולנית.
אני לא נוהג להגיב לפוסטים כאלו ( ע"ע 'עיני לא צרה,אבל; אני לא נוהג לעשות שיימינג, אבל' וכיוב'), אבל כגולש שיחסית לא מעורב אישית עם הגולשים, והפרטי הכי מסעיר שהוא קיבל זה "תוריד את השם שלי מהפוסט. מתי זה יקרה?" יש בי צורך מסויים לנוסיף זוית ראיה של משקיף בגדר על בלוני התבערה שמופרחים פה:

אני יוצא מנקודת הנחה שכל מה שכתבתם על בריאותה הנפשית והתכתובת האלימה נכונים.
אני גם חושב שיש פה אלימות מצד חבורות מסויימות כלפי גולשים שלא שייכים ל'קליקות' מסויימות. לפעמים זה סתם עקיצות והרבה פעמים זה נראה כמו להקת עופות דורסים שעטים על פגרים ואיש הישר בעיניו יעשה. כמתבונן מהצד וגם כגמלאי ציטוט בדימוס ששנות עדי מדינה ו'איפה אתה גר אני יזין אותך' מאחוריו - נכמר הלב לראות את זה.

אין פה בכדי לייצר הלימה בין המעשים. איני בקיא ברזי האחריות של אתר צאט כלפי הגולשים שלו, אבל נראה שדווקא המדיניות הסלחנית פה היא שגרמה לאסקלציה החמורה הזאת שכרגע נספגת בדפי האתר, ונראה שהיא על הסף של לחצות את גבולות הphp האלה.

קטונתי מלהיכנס לשיקולים ולהיבטים של בעלי האתר, וכמו שאמר שר הבטחון איווט 'מה שרואים מכאן לא רואים משם, אולם נראה שחוץ מפריקות זעם ו'עצות לטיפול' של הגולשים, אין פה שום דבר שיתרום לפתרון אמיתי ובר קיימא לנושא.

אצטט לסיום את ההוגה החשוב של דורנו אלון מזרחי:"קיבלנו 2 אדומים, שיחקנו עם 8 שחקנים, ועדיין הפסדנו."
עריכה אחרונה:לפני 6 שנים 7 חודשים עי חצר 8.1.
על פוסט זה מודים לך: קוקאי5, שיראל, blur

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים #1326 על ידיי יסמיןןן
תשובה של: יסמיןןן בנושא: אובססיה חולנית.
שהשם ישמור טולי לורן לא שפויה היא באמת מאיימת ברצח !! צריךלפנות למשטרה ולהתלונן עליה !!! מה נסגר איתה?!?! הבחורה איבדה את זה לגמרי !!! היא מאיימת שתמצא אותך !!! שמעו חולנית !!! לורן חייבת טיפול !!!

עוד..
לפני 6 שנים 7 חודשים #1329 על ידיי The Shine
תשובה של: The Shine בנושא: אובססיה חולנית.
טוב. לירון תמיד הייתה ידועה כחולת נפש אובססיבית.
מסכנה. מרחם עלייה

עורכים ראשיים: קוקאי5